szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Csak egy nap kellett hozzá, hogy a Windows 8 béta-demó (hivatalos nevén „Consumer Preview”) elérje az egymillió...

Csak egy nap kellett hozzá, hogy a Windows 8 béta-demó (hivatalos nevén „Consumer Preview”) elérje az egymillió letöltést – legalábbis a Microsoft szerint. A cég hivatalos Twitterén jelentette be az egymillió letöltést - a fokozott érdeklődés a Windows 8 iránt érthető, hiszen hosszú idő óta ez az első MS-rendszer, ami szakít a hagyományokkal és drasztikus megújulást hoz, külsőleg és technikailag is.

Ráadásul a béta még nem is ad teljes képet a végleges verzióról: a Microsoft a MWC alkalmából azt is bejelentette, hogy több mint 100 000 változtatást hajtanak végre a kódban, a bétához képest a végleges változat jóval bugmentesebb és funkciódúsabb lesz. Windows 8 letöltési linkek és  alapos összefoglalónk az új Windowsról itt olvasható.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!