szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Bár egyre többen rendelkeznek online fizetésre is alkalmas bankkártyával, azért azt még korai lenne kijelenteni...

Bár egyre többen rendelkeznek online fizetésre is alkalmas bankkártyával, azért azt még korai lenne kijelenteni, hogy az online fizetés népszerű lenne hazánkban. Viszont egyre több szolgáltatás fizethető ilyen módon, például szoftvereket  ma már szinte minden szempontból sokkal jobban megéri online vásárolni, mint a boltban, dobozolva.

Akinek androidos mobilja van, a Google fiókjában adhat meg kártyaadatokat, s kényelmesen megvehet bármilyen programot. Ám mi van akkor, ha nem saját mobilunkra akarunk vásárolni, hanem a család másik tagjának, vagy egy kedves ismerősnek segítenénk? Bizony, ilyenkor az ő elérésüknél kell megadnunk a kártyaadatokat, legalábbis átmenetileg. Törölni ezeket viszont nem is olyan egyszerű!
Akit érdekel a dolog pontos menete, annak érdemes elolvasnia az Android Portál gyakorlati tanácsokkal egybekötött élménybeszámolóját.
A cikk itt olvasható >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ég a berek Fonyódnál

Ég a berek Fonyódnál

Krekó Péter: "A harc, amit a kormány folytat, szinte örökre fenntartható"

Krekó Péter: "A harc, amit a kormány folytat, szinte örökre fenntartható"

Temetés? Hamvasztás? A komposztálás a zöld megoldás

Temetés? Hamvasztás? A komposztálás a zöld megoldás