szerző:
techline.hu

Bár egyre többen rendelkeznek online fizetésre is alkalmas bankkártyával, azért azt még korai lenne kijelenteni...

Bár egyre többen rendelkeznek online fizetésre is alkalmas bankkártyával, azért azt még korai lenne kijelenteni, hogy az online fizetés népszerű lenne hazánkban. Viszont egyre több szolgáltatás fizethető ilyen módon, például szoftvereket  ma már szinte minden szempontból sokkal jobban megéri online vásárolni, mint a boltban, dobozolva.

Akinek androidos mobilja van, a Google fiókjában adhat meg kártyaadatokat, s kényelmesen megvehet bármilyen programot. Ám mi van akkor, ha nem saját mobilunkra akarunk vásárolni, hanem a család másik tagjának, vagy egy kedves ismerősnek segítenénk? Bizony, ilyenkor az ő elérésüknél kell megadnunk a kártyaadatokat, legalábbis átmenetileg. Törölni ezeket viszont nem is olyan egyszerű!
Akit érdekel a dolog pontos menete, annak érdemes elolvasnia az Android Portál gyakorlati tanácsokkal egybekötött élménybeszámolóját.
A cikk itt olvasható >>>

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!