szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az Apple az új iPad bejelentésekor bemutatta az iLife csomag iOS változatának még hiányzó láncszemét, az iPhoto for...

Az Apple az új iPad bejelentésekor bemutatta az iLife csomag iOS változatának még hiányzó láncszemét, az iPhoto for iOS-t. A programról írtunk már egy részletes bemutatót, most pedig egy gyors tippel szeretnénk szolgálni azoknak, akik megvásárolták.
Az iPhoto iPhone-os és iPades változata ugyanis - sok egyéb funkció mellett - lehetőséget ad képeink gyors összehasonlítására is. Ha a fotók nézőképein hosszan tartjuk rajta az ujjunkat, a program az így kijelöl képeket szépen elrendezi egymás mellett, hogy összehasoníthassuk azokat. A funkció mobilon és táblán egyaránt működik, bár értelemszerűen az utóbbin kicsit jobban kihasználható a nagy képernyő miatt. A képekbe bele is nagyíthatunk, így akár apró részleteket is összevethetünk. A képek kijelölését egyszerűen megszüntethetjük, ha egy tetszőleges fotó nézőképét érintjük meg röviden a listában.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Sikeres szívműtétet hajtottak végre Fülöp hercegen

Sikeres szívműtétet hajtottak végre Fülöp hercegen

Hogyan öltözzön oltáshoz egy divatdiktátor?

Hogyan öltözzön oltáshoz egy divatdiktátor?

Megduplázódott a rendkívüli szünetet elrendelő iskolák száma két hét alatt

Megduplázódott a rendkívüli szünetet elrendelő iskolák száma két hét alatt