szerző:
-W-
Tetszett a cikk?

Nem baj, ha Rétvári Bence hite szerint csak fejen állva szabad dugni. De mi köze ehhez bárki másnak?

Az élettársi kapcsolat nem keresztény, ezért ki kell venni a családjogi törvényből - monda Rétvári Bence KDNP-s hülyeségügyi államtitkár, szóval most már tényleg le kéne ülnie vele pár szóra, mielőtt elhiszi, hogy erre neki bárki felhatalmazást adott.

Tudod, mi nem keresztény még, kispofám? Magyarország. Csapd már elő a népszámlálási adatokat, aztán szégyelld el magad. Vagy vedd elő a katolikus egyház saját felmérését: hányan is járnak templomba? 12 százalék jóindulatú kerekítéssel? Ennyi embernek fontos, hogy mi keresztény és mi nem. A többi szarik rá magasról, már amíg rá nem próbálják kényszeríteni, mert onnantól direkte utálni fogja. Látogass el a fideszes kisköcsögök fesztiváljára, vagy akár az IKSZ-partikra, és kérdezz már körbe, hány srácot és csajt érdekel még közülük is, mit habognak a papok a párkapcsolatokról, szexről és házasságról. Lesz nagy csodálkozás!

Azt is mondja Rétvári Bence, hogy az élettársi kapcsolat "ránézésre is rossz". Ehhez a véleményéhez természetesen joga van, szerintem például minden egyes KDNP-s rossz már ránézésre is, de amikor megszólalnak, az egyenesen pokoli. Ezenkívül ránézésre is rossz többek között az iskolákba meg óvodákba sompolygó papok látványa.

Kedves Bence! Engem nem zavar, hogy te hangokat hallasz a fejedben, meg hogy felnőtt létedre a képzeletbeli barátoddal beszélgetsz. Csak nyugodtan. Zavarni akkor kezd, amikor a hiedelmeitekből és babonáitokból törvényt kezdtek kotyvasztani. Megvan ennek a normális rendje. Az pedig úgy néz ki, hogy a híveknek a pap elmondja a templomban, hogy ne legyenek élettársak és ne szedjenek abortusztablettát - a többieknek pedig a ti mániáitokkal a világon semmi dolguk nincs.

Aztán még azon kéne eltöprengeni, vajon nincs-e nektek személy szerint közötök ahhoz, hogy Magyarország reménytelenül nem keresztény. Mond az valamit, hogy "én igen nagy vétkem"?

UPDATE! ISMÉT HAZUDOTT AZ MTI!

Rétvári Bence friss közleménye szerint nem matat más sliccénél, ilyesmi eszébe sem jut, és egyáltalán nem mondott olyat, hogy az élettársi kapcsolat keresztényi szempontból rossz lenne. Szavait az MTI értette félre. Rétvári Bence helyesbítése itt olvasható. Akkor ezt meg is beszéltük. Isten tartsa meg a KDNP jó szokását, hogy nem farag törvényt vallási előírásokból!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!