szerző:
-ha
Tetszett a cikk?

Miközben a Nemzeti Ügyek kormánya 1.

Miközben a Nemzeti Ügyek kormánya

1. egyre több helyről kénytelen visszahúzódni az idegen, nemzetellenes erők (értsd: gazdasági realitások) elől, és ezért mámorosan veti rá magát mindazon területekre, ahol kényszerek nélkül valósíthatja meg önmagát, így például a fiatalok megregulázásának terén elengedheti a komcsi prüdantériát álkeresztény erénycsőszségre cserélő bigottjait, akik azután korlátlanul élhetik ki ferde hajlamaikat a felnövekvő nemzedékeken, amelyeknek ezt követően nyomorult szabályok közé szorítva kéne fiatalságukat eltölteni,

2. újabb és újabb ötletekkel igyekszik a nemmegszorítások jegyében a válságtól, de leginkább a magyar gazdaságirányítástól gyötört lakosságból némi pénzt kicsikarni, míg a legkiszolgáltatottabbakat közmunkatáborokba akarja terelni, és akiknek még laknia sincsen hol, azokat elzárással óhajtja sújtani,

3. azt hirdeti, hogy véget vet az urizálásnak, a pompának, megszünteti a kiváltságosok hivalkodását, olcsóbb, fegyelmezettebb, karcsúbb államot szeretne, amelyikben jobban vigyáznak az adózók pénzére,

addig a kormánypárt utánpótlásbázisa, a Fidelitas ifjúsági szervezet szülinapot jött össze ünnepelni a nemzeti kultúra híres fellegvárában, a Moulin Rouge nevű lokálban. A hely közismerten a konszolidált, keresztény fiatalok délutáni találkozóhelye, ahol tea és aprósütemény mellett cserélnek eszmét a nagy sorskérdésekről.

©

Ilyen alkalmakkor szemüket a létezőn túli dolgokra függesztik, és nem hagyják, hogy a testi élvezetek és egyéb profán örömök elvonják a figyelmüket fontosabb célokról. Ezért is alkalmas a társulat arra, hogy polgári-kereszténydemokrata kormányzat politikusneveldéje legyen.

Fidelitas-tagok ünnepelnek
©
Pártolótagok kopogtatócédula-gyűjtés után különböző formaruhákban
©

A vendéglátóipari üzemegység puritán berendezése is passzol ahhoz az egyszerűséghez és népközeliséghez, amelyet a Fidelitas hangsúlyozni kíván, és amit a nagytestvér elnöke – jelen állás szerint magyar miniszterelnök – úgy fogalmazott meg, hogy ő plebejus a magyar politikában.

Csőszkunyhó belső tere
©
Az egyenjogúság szimbólumai
©

No, de az iróniát félretéve helyválasztás mellett igenis szól érv, mégpedig az, hogy a szervezet élén egy legendás partyarc áll: Ágh Péter országgyűlési képviselő.

Pénz, siker, nők, csillogás

És akkor még mielőtt valaki védelmébe venné ezeket a tinititánokat, mondván, hogy végtére is fiatalok, hadd mulassanak, szögezzük le, nem fiatalok, hanem seggdugók, ami jelentős különbség. Ha ugyanis valóban fiatalok lennének, akkor Hoffmann Rózsa vagy Kőszegi Zoltán agyrémeinek napvilágra kerülésekor a Nemzeti Erőforrás Minisztériumának oktatási államtitkársága elé láncolnák magukat, de legalábbis a pártból való kilépéssel fenyegetőznének.

Azt se mondja senki, hogy ne legyek demagóg, mert a Népszabadság által kiszámolt egymillió nem is sok a buliért, és az itallapon szereplő minimum ezerforintos árat is ki lehet fizetni, hiszen társadalmi különbségek mindig is voltak, mert, akik ezt szokták mondani, azok ugyanazzal a levegővétellel képesek egyből kaviárbaloldalizni meg oligarcházni, és hótkomoly pofával alátámasztani a már idézett orbáni eszmefuttatást a plebejus politikáról.

Szóval, amennyiben a Fidelitas-vezérkar szeretne végre alig fedett kebleket és fenekeket látni, akkor ezt ne az isten se tudja milyen pénzekből fenntartott pártközeli gittegylet kontójára tegyék, hanem intézzék el egy színes magazinnal a paplan alatt, amíg Hoffmann Rózsa észre nem veszi.

Ha pedig valaki lemaradt a jeles alkalomról, ne bánkódjon:

©

(A képek a Moulin Rouge honlapjáról valók, és alkalmazottakat, illetve föllépőket ábrázolnak, véletlenül betévedő vendégeket nem. Egyébként meg kövessék a Nyüzsit a fészbukon.)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Négy harmincas éveiben járó koronavírusos beteg halt meg a pénteki adatok szerint

Négy harmincas éveiben járó koronavírusos beteg halt meg a pénteki adatok szerint

Óriási segítséget kapnak a Windows 7-felhasználók

Óriási segítséget kapnak a Windows 7-felhasználók

Tíz magyar sportoló bukott le doppinggal idén

Tíz magyar sportoló bukott le doppinggal idén