szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az esetről a volt pártelnök beszélt a lapnak.

Nemrég Bajnai Gordon vallott a Népszavához fűződő bensőséges viszonyáról. Ezúttal az újság Kovács László szocialista politikust, egykori külügyminisztert, volt MSZP-elnököt, kiszolgált uniós biztost, megannyi fogadás hősi túlélőjét interjúvolta meg, hogy mit jelent neki a 140 éves Népszava.

Kovács elmondta, hogy az újság kedvenc lapjainak egyike, és nemcsak előfizetője, de lelkes ajánlója is. Akadt például egy taxisofőr, aki az ő bíztatására tért át a Népszavára. Igazából visszatért, mert a család eredetileg is ezt a lapot olvasta, még a nagypapa is ragaszkodott hozzá, „pedig ő 1945 előtt tábornokként szolgálta a rendszert”. Mindezt a címlapon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!