szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Fidesz alelnöke kedden is példásan végezte munkáját, és fáradhatatlanul kereste a bizonyítékokat Soros György ellen. Éles elméjének, kiváló lexikális tudásának és higgadt gondolkodásának köszönhetően kiszúrta például azt, hogy a magyar kormányra támadó milliárdos üzletember rászabadította a médiamunkásait Tusványosra és az ott élő medvékre. Németh Szilárd nemcsak felhívta a figyelmet az aljas támadásra, hanem azt is egyértelművé tette, hogy "je suis medve".

"A Soros-média nekiment Tusványosnak is" – így sikerült kommentálnia hivatalos Facebook-oldalán Németh Szilárdnak a 444.hu keddi cikkét, amelyben a Főtér.ro portál alapján megírták, hogy egyre többször látnak medvét az erdélyi Tusnádfürdőn.

A tusnádfürdői polgármester azt mondta, hogy a helyiek inkább nem tartanak már szárnyasokat az udvaron, és a kutyákat sem kötik meg, mert több állatot elpusztítottak már a medvék. A 444.hu megjegyezte: a Bálványosi Nyári Szabadegyetemet idén július 18-a és 23-a között rendezik, „reméljük a résztvevők és a medvék között nem kerül sor semmilyen atrocitásra”. A tusnádfürdői medveinvázióról egyébként a hvg.hu is írt kedden, méghozzá a Transindex.ro alapján. A Főtér.ro és a Transindex.ro is az Agerpres hírügynökség jelentését vette medve-ügyben.

Az összes medveinváziós beszámoló meglepő módon a medveinvázióról szól, megspékelve az utcán bóklászó medvékről készített amatőr videókkal.

A Fidesz alelnöke viszont a jelek szerint ennél mélyebb tartalmat fedezett fel benne, egészen konkrétan egy újabb sorosista támadást a párttársai szívének kedves erdélyi város ellen.

©

Németh Szilárd beszállt saját posztja kommentelésébe is, és közölte: "Én a medvékkel és a székelyekkel vagyok!". Mindehhez belinkelte az Igazi Csíki Sör reklámját, amelyben egy medve hatalmas pofont kever le egy férfinak, aki le akarja nyúlni a komájával közös sörét. Azok, akik esetleg teljesen át tudták látni eddig a politikus gondolatmenetét, ezzel a plusz kommenttel valószínűleg ők is elveszítették a fonalat.

A többi kommentelő nagy része nem volt elragadtatva a fideszes alelnök újabb agymenésétől.

„Erdélyben vannak medvék, de nem Soros miatt. A butaságon segít az olvasás. Csepelen van egy jó könyvtár a sétálóutcánál. Tessék használni, sosem késő” – írta egyikük a csepeli politikusnak.

„Medvebőrbe bújt sorosügynökök lesznek a háttérben” – írta egy másik.

"Szerintem kétfarkú medvék ezek Mester úr" – vetette fel egy harmadik hozzászóló.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újabb négy országból jöhetnek az üzleti utazók

Újabb négy országból jöhetnek az üzleti utazók

Erős földrengés volt Görögországban, sok épület romba dőlt

Erős földrengés volt Görögországban, sok épület romba dőlt

620 lóerő már elég lesz az új BMW M3/M4-ben?

620 lóerő már elég lesz az új BMW M3/M4-ben?