szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Egy magyar lány ellen elkövetett gyilkossági kísérlet, valamint emberrablás és prostitúcióra való kényszerítés miatt az olasz rendőrség letartóztatott egy albán férfit - jelentette hétfőn az AGI olasz hírügynökség.

A 23 éves albán az adriai olasz tengerparton ismerkedett össze a 20 éves magyar lánnyal, akinek munkát ígért. Áldozatát Perugiába csalta, ahol bezárta egy lakásba és prostitúcióra akarta kényszeríteni.

A férfi pórázon tartotta és verte a lányt, sőt ki akarta hajítani az ablakon. A szexrabszolgaságra ítélt fogoly azonban megszökött és kihívta a rendőrséget.

A perugiai rendőrség akciócsoportja elfogta és börtönbe zárta az albánt.


 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Shake

Engedélyezték a férfiprostitúciót Nevadában

A Nevada állambeli Nye megye hatóságai hivatalosan is zöld utat adtak a férfiprostitúciónak, ezzel – legalábbis a prostitúció terén – megteremtették a nemek közötti egyenlőséget, Nevada egyes részein ugyanis a nők már 1971 óta áruba bocsáthatják magukat.

hvg.hu Vállalkozás

Prostitúció, drog: közel 400 milliárdot hoznak a magyar konyhára

A prostitúció és a drogkereskedelem összesen egy százalékkal járult hozzá a magyar GDP-hez az elmúlt 5 évben, amióta a magyar kormány - az uniós előírások szerint - beleszámítja a nemzeti össztermék kibocsátásába ezeket az ágazatokat. Forgalmuk együtt 5 év alatt megduplázódott.

2,5 méteres őscápára bukkantak, ez lehetett a mai cápák és ráják őse

2,5 méteres őscápára bukkantak, ez lehetett a mai cápák és ráják őse

Kézilabda-vb: kiszállt a versenyből a magyarok csoportriválisa

Kézilabda-vb: kiszállt a versenyből a magyarok csoportriválisa

Visszahozta a Volkswagen a legőrültebb Polót

Visszahozta a Volkswagen a legőrültebb Polót