szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Koreai-félsziget közelében megtartandó amerikai-dél-koreai flottagyakorlat, mint ahogy a múltban sem, ezúttal sem irányul Kína ellen - jelentette ki pénteken Washingtonban Darryn James százados, a Pentagon szóvivője.

"Nagyon fontos számunkra, hogy nyilvánosan bejelentsük: ez a gyakorlat nem irányul Kína ellen, mint ahogy a múltban lefolytatottak sem. Mint ahogy az előző gyakorlatok, a mostani is az Észak-Koreával szembeni elrettentés erősítését kívánja szolgálni" - mondta a szóvivő.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Magyar szakértő az orosz vakcináról: Én nem adatnám be magamnak

Magyar szakértő az orosz vakcináról: Én nem adatnám be magamnak

Gond van a gyárban az új iPhone-okkal

Gond van a gyárban az új iPhone-okkal

A saját apja rabolt el egy kétéves kisfiút az édesanyja mellől

A saját apja rabolt el egy kétéves kisfiút az édesanyja mellől