szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Három nyomot követnek a nyomozó hatóságok a moszkvai Domogyedovo repülőtéren hétfőn elkövetett öngyilkos merénylet ügyében. Az egyik dagesztáni szélsőségesekre, a másik a sztavropoli úgynevezett Nogaj Dzsamaatra, a harmadik külföldi anyagi támogatásban részesülő szélsőségesekre utal.

Ugyancsak csütörtökön a moszkvai Puskin téren legalább háromezer ember emlékezett meg a merénylet 35 halálos áldozatáról a kormányzó Egységes Oroszország párt egyik ifjúsági szervezete felhívásának eleget téve. Dmitrij Medvegyev államfő a rendkívüli helyezetek minisztériuma, a belügyminisztérium és a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) vezetőinek kíséretében a moszkvai metró Kremlhez legközelebb eső Ohotnij Rjad állomásán ismerkedett a biztonsági intézkedésekkel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Eltemették Diego Maradonát

Eltemették Diego Maradonát

Szlávik János arra tippel, még karácsony előtt tetőzhet a járvány

Szlávik János arra tippel, még karácsony előtt tetőzhet a járvány

Egyre népszerűbb az Edge böngésző, de vannak ennek árnyoldalai is

Egyre népszerűbb az Edge böngésző, de vannak ennek árnyoldalai is