szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az al-Arabíja hírtelevízió szerint Hoszni Mubarak egyiptomi elnök azt fogja bejelenteni beszédében, hogy milyen alkotmányos lépésekre van szükség, mielőtt átadná a hatalmat az alelnöknek.

A dubaji hírtévé idézett egy meg nem nevezett forrást is, amely kilátásba helyzete, hogy "a hadsereg cselekedni fog", ha a tiltakozók elutasítják a hatalom átruházását Omar Szulejmán alelnökre.

Az állami televízió szerint "hamarosan" megkezdődik az elnöki beszéd, amely egyébként közép-európai idő szerint 21 órára volt kitűzve.

Az elnök lemondása az elmúlt órákban folyamatos találgatások tárgya volt, egymásnak ellentmondó értesülésekkel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Világ

Tagadják Mubarak lemondásának hírét

A nap folyamán napvilágot látott hírekre reagálva az ország tájékoztatási minisztere cáfolta, hogy Hoszni Mubarak a mai este folyamán lemondana elnöki pozíciójáról.

Többen máris megrohamozták a utahi sivatagban talált fémoszlopot

Többen máris megrohamozták a utahi sivatagban talált fémoszlopot

Brüsszelben a B-tervet készítik elő magyar és lengyel blokkolás miatt

Brüsszelben a B-tervet készítik elő magyar és lengyel blokkolás miatt

Kisebb havazás jön a hétvégén

Kisebb havazás jön a hétvégén