szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A líbiai Átmeneti Nemzeti Tanács úgy döntött, addig nem alakul meg az arab ország új - átmeneti - kormánya, amíg az egész országot fel nem szabadítják a Moammer Kadhafi megbuktatott líbiai vezetőhöz hű erők ellenőrzése alól - közölte kedden a Kadhafi hatalmát megdöntő felkelők politikai irányító testületének egyik tagja.

Eredetileg úgy tervezték, hogy szeptember 18-án megalakítják az átmeneti kormányt, de az ÁNT-n belül vita volt erről, ezért a döntést elhalasztották.

Egyes értesülések szerint vetélkedés folyik az ÁNT-n belül a tárcákért, ez hátráltatja a kormányalakítást. A Kadhafihoz hű erők még két várost tartanak az ellenőrzésük alatt és néhány körzetet a déli országrészben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Republikon: stagnál a Fidesz, erősödik a Jobbik

Republikon: stagnál a Fidesz, erősödik a Jobbik

Már a Netflix is a TikTokot másolja

Már a Netflix is a TikTokot másolja

A Fidesz alkalmatlanságának emlékműve: a szaladó Gulyás Gergely

A Fidesz alkalmatlanságának emlékműve: a szaladó Gulyás Gergely