szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Bocsánatkérést vár a Most-Híd elnökétől Alojz Hlina, az Egyszerű Emberek és Független Személyiségek nevű ellenzéki párt parlamenti képviselője, amiért Bugár Béla megsértette egy obszcén gesztussal a múlt héten.

Bugár Béla egy szóváltás során többször is bemutatott középső ujjával Alojz Hlinának, miután az bírálta, hogy a Most-Híd Végh Dánielt jelölte a Nemzeti Vagyonalap felügyelő tanácsának élére.

Alojz Hlina azért kifogásolta a jelölést, mert Végh Dániel neve szerepel a politikusok és gazdasági csoportok összefonódását feltáró Gorilla-aktákban.

Bugár Béla gesztusát megörökítette egy biztonsági kamera. A Most-Híd elnöke hétfőn közölte: hajlandó bocsánatot kérni, de csak akkor, ha Alojz Hlina is megköveti jelöltjüket, Végh Dánielt.

Alojz Hlina, a pozsonyi törvényhozás azon képviselője, aki az új parlament alakuló ülésén nyilvánosan kért bocsánatot a magyaroktól Ján Slotának, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnökének magyarokat sértő kijelentései miatt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Most húzta keresztbe a Fidesz az ellenzék külön listás terveit

Most húzta keresztbe a Fidesz az ellenzék külön listás terveit

Átlagosan 8,3 százalékkal nőttek a kgfb-díjak

Átlagosan 8,3 százalékkal nőttek a kgfb-díjak

Átadták a megújul P+R parkolót a II. kerületben

Átadták a megújul P+R parkolót a II. kerületben