szerző:
MTI

Halálos fenyegetéseket kapott a Katalin cambridge-i hercegnő topless fotóit leközlő francia magazin, a Closer főszerkesztője; az ügy a rendőrségen folytatódik.

Laurence Pieau a magazin szerint több száz fenyegetést - köztük több halálosat - kapott, ezek közül a 14 legdurvább e-mailt már a rendőrség vizsgálja. "AIDS-ben fogsz megdögleni" - áll a hírek szerint az egyik levélben, míg egy másikban azt írták: "Soha többé nem érezheted magad biztonságban", illetve "Nem lesz több nyugodt pillanatod".

A Closer nagy vihart kavart azzal, hogy fotósorozatot közölt a félmeztelenül napozó Katalin hercegnőről, Vilmos herceg feleségéről. A fotók Dél-Franciaországban, egy magas fallal körülvett villa kertjében pihenés közben ábrázolják a hercegi párt, a fotós több száz méterre állt a magánbirtoktól. 

A képeket azóta több magazin is átvette, míg végül Vilmos herceg és neje keresete nyomán egy francia bíróság megtiltotta a Closernek a felvételek továbbadását és újbóli közlését.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!