szerző:
hvg.hu

Egy óriási víznyelő lyuk nyelt el három autót Chicagóban, egy embert kórházba kellett szállítani.

Csütörtök hajnalban megnyílt a föld Chicagóban, a város South Deering nevű részében egy víznyelő lyuk keletkezett az egyik utcában – jelentette a helyi WGN TV-csatorna.

©

A lyukba belezuhant három autó, illetve beleesett egy személy is, akit később súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. A beszámoló szerint két autó még a tűzoltók megérkezése előtt esett bele a lyukba, a harmadik pedig azt követően, hogy a mentőegység megérkezett a helyszínre.

Floridában több víznyelő lyuk is keletkezett az utóbbi időben, az egyik például egy ház hálószobája alatt keletkezett, és elnyelte a szobában tartózkodó férfit, aki életét veszítette.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!