szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Különböző technikákkal figyelmezteti a készülő rakétatámadásra a gázai civileket az izraeli hadsereg. Az alábbi videó ezek közül mutat be egy eléggé rémisztőt, a kopogtatást a tetőn.

Megjelent egy videó a YouTube-on, amely azt mutatja be, milyen technikával kopogtat a tetőn az izraeli hadsereg, ha rakétáival célba vett egy házat a Gázai övezetben, hogy az ott lakó civilek idejében elhagyhassák a helyszínt. Először egy kisebb robbantással jelzik az adott ház lakóinak, hogy menekülniük kell, majd kis idő múlva jön az igazi, a házat romba döntő rakétatámadás. Az alábbi videóról nem lehet tudni, hogy felgyorsították-e, tehát a két robbanás között több idő telt-e el a valóságban, mint egy perc. Az esetek nagy részében egyébként sms-ben vagy telefonon értesítik a gázai lakosságot a támadásról.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Négynapos munkahetet és eurót is ígér a Momentum

Négynapos munkahetet és eurót is ígér a Momentum

Kiirtottuk a nagyobb állatokat – így fejlődhetett ki az emberi agy

Kiirtottuk a nagyobb állatokat – így fejlődhetett ki az emberi agy

Itt állnak ma a koronavírus-szűrőbuszok

Itt állnak ma a koronavírus-szűrőbuszok