szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A füstköd és a levegőszennyezettség miatt szerdán bezárták a szarajevói iskolákat, az utcára lépőknek pedig önkéntesek osztogattak védőmaszkokat.

A helyi sajtó szerint az utóbbi évtizedekben nem volt ilyen hosszú füstös és ködös időszak. Szarajevóban a téli időszakban gyakoriak a szmogos napok, és mivel a várost öt nagyobb hegy veszi körbe, a köd nem tud feloszlani.

A légi forgalmat már néhány nappal ezelőtt leállították, az orvosok pedig azt javasolták, hogy aki teheti, maradjon otthon. A szarajevói városvezetők arra kérték az ott élőket, hogy lehetőleg ne üljenek autóba és ne tüzeljenek fával, szénnel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Amerikában is vannak mesterfokozatú horrorkaravánok

Amerikában is vannak mesterfokozatú horrorkaravánok

Dárdai elbeszélgetett sértődős gólszerzőjével

Dárdai elbeszélgetett sértődős gólszerzőjével

220 milliót nyert valaki a hatos lottón

220 milliót nyert valaki a hatos lottón