szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kiakadt a mosdatlan, és gyereküket pizsamában iskolába cipelő szülőkön egy angliai osztályfőnök, ezért felhívást intézett hozzájuk.

Fürödjenek le és öltözzenek fel rendesen! - kéri az észak-angliai Darlington városában lévő Skerne Park általános iskola egyik osztályfőnöke.

A BBC szerint Kate Chisholmnak feltűnt, hogy egyre több szülő jelenik meg pizsamában, amikor reggel iskolába hozza a gyerekét. Sőt legutóbb már az iskolai karácsonyi bulin is pizsamában jelentek meg szülők, meg a szülői értekezleteken is, ez pedig végleg betette a kaput a tanárnőnél, akinek célja a felhívással az volt, hogy segítsen jó példát mutatni a tanulóknak.

Nem akarok beleszólni mások életébe, de mégis azt gondolom, hogy jó példát lehet a gyerekek elé állítani azzal, ha az ember felkel és munkára kész állapotba hozza magát, míg pizsamába menni az iskolába nem éppen erősíti ezt - mondja az osztályfőnök, hozzátéve, hogy ha már normákat akarunk állítani a gyerekek elé, akkor nem túl nagy kérés a szülők felé, hogy megfürödjenek és felöltözzenek.

A tanár szerint csupa pozitív visszajelzést kapott az ügyben, többen mondták, hogy már éppen ideje volt, hogy valami történjen az ügyben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!