szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A szokásosnál is nagyobb volt ma a sürgés-forgás a Hollywoodi hírességek sétányán, ahol valaki megrongálta Donald Trump csillagát.

Hugh Laurie csillagot kapott, Donald Trumpét pedig kishíján teljesen tönkretette valaki a Hollywood Walk of Fame-en. A republikánus elnökjelölt nevével ellátott csillagot még 2007-ben fektették le; azért kapta, mert évekig vezette a The Apprentice című műsort.

A mai bontóakciót egy építőmunkásnak öltözött férfi követte el. Helyi idő szerint szerda reggel 6 körül odasétált a csillaghoz, majd elővett egy kalapácsot és egy csákányt, és megpróbálta kibontani a helyéről.  

Az eset miatt a rendőrséget is értesítették, ám az egyelőre nem derült ki, hogy elcsípték-e már a nem hivatalosan Jamie Otis néven azonosított elkövetőt.

©

A történtekről először a Deadline Hollywood számolt be, amelynek újságírója épp arra sétált. Dominic Patten szerint a férfi azt mondta, az volt a terve, hogy kiemeli, aztán elárverezi a csillagot, a bevételt pedig azoknak a nőknek ajánlja fel, akik szexuális zaklatással vádolták meg Donald Trumpot.

Nem ez az első alkalom, hogy az üzletemberből lett politikus nevével ellátott járdadarabot megrongálják. Mióta Trump bejelentette, hogy indul az elnöki posztért, előfordult, hogy festékkel fújták le, majd egy művész amerikai zászlókkal díszített szögesdrót-kerítést húzott köré.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hogyan jöttek létre az univerzum legnehezebb anyagai?

Hogyan jöttek létre az univerzum legnehezebb anyagai?

A szakmai szervezet szerint a webáruházak március 8-a után is zavartalanul működhetnek

A szakmai szervezet szerint a webáruházak március 8-a után is zavartalanul működhetnek

Kigyulladt egy kétszintes ház Budán

Kigyulladt egy kétszintes ház Budán