szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A nő egyszer csak feltűnt a kavargó iszapörvény közepén, és nagy nehezen sikerült kimenekülnie.

Lima, Peru fővárosának külvárosában készült az a sokkoló videó, amelyen egy iszappal fedett nő emelkedik ki a kavargó iszapörvényből.

A BBC azt írja, a 32 éves Evangelina Chamorro Diaz faágakba és fadarabokba kapaszkodott, így sikerült kimásznia és végül túlélnie az iszapáradatot. A videón az látszik, hogy miután kiemelkedik az örvényből, végül a romokon sikerül elbotorkálnia a biztonságos partszakaszig. A nőt kórházba szállították, a perui média szerint állapotát stabilizálták.

Perut az év eleje óta heves esőzések sújtják, a szokatlanul heves esőzések miatt a fővárost is áradás fenyegeti. A folyók áradásának és a földcsuszamlásoknak országszerte az év eleje óta már 62 halálos áldozata van.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szlávik János: Talán nyárra elérhetjük a nyájimmunitást

Szlávik János: Talán nyárra elérhetjük a nyájimmunitást

Halálos baleset történt a 49-es főúton

Halálos baleset történt a 49-es főúton

Újraindul az egyik legnagyobb játékos show: ingyen lehet nézni az E3-at

Újraindul az egyik legnagyobb játékos show: ingyen lehet nézni az E3-at