szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Boczkó Gábor megrendült, és kritikus helyzetről beszélt a lipcsei vb-n. A város vezetése és a rendőrség nem tud rendbontásokról, és a többi csapattól sem érkezett panasz ilyesmire.

Kisebbfajta armageddont, apokalipszist festett fel Boczkó Gábor vívószövetségi vezető a köztévé Híradójában, miután hazaért a csapat az amúgy rnedkívüól sikeres lipcsei vívó vébéről. Boczkó elmondta, csak sötétedés előtt mertek csapatosan kimenni az utcára, a szállásuk előtt mindennaposok voltak a migránsok által elkövetett rendbontások, sőt olyan is volt, hogy egy migráns bozótvágóval hadonászott, és egy csecsemőt is el akartak rabolni.

Minderről semmit nem tud a lipcsei városvezetés és rendőrség. A 444 rákérdezett a fél magyar sajtó és az MTI által is lehozott nyilatkozat tényeire, és mindent cáfoltak: nem volt kritikus helyzet a városban, nem tudnak a Boczkó által elmondott esetekről, és, bár a magyar csapattal egy hotelben lakott kilenc másik csapat, tőlük sem érkezett semmilyen panasz. Amúgy a sportesemény idejére megerősített rendőri jelenlét volt a városban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megjelent a rendelet: így vásárolhatunk és intézhetjük ügyeinket hétfőtől

Megjelent a rendelet: így vásárolhatunk és intézhetjük ügyeinket hétfőtől

A református és az evangélikus templomokban nem lesznek istentiszteletek

A református és az evangélikus templomokban nem lesznek istentiszteletek

Radar360: A bölcsődék még nyitva maradnak, a kaszinók zárnak

Radar360: A bölcsődék még nyitva maradnak, a kaszinók zárnak