szerző:
hvg.hu

A friss hírek szerint az esetnek nincs halálos áldozata, egy rendőr sérült meg.

Az NSA Maryland állambeli, Fort Meade-i központja előtt történt az eset, a lövések amerikai médiaértesülések szerint akkor dördültek el, amikor egy fekete egyterű autó odahajtott a bejárathoz.

Az ügynökség egyik szóvivője szerint nincs további veszély, a támadót ártalmatlanná tették.

A történtekről értesítették Donald Trump amerikai elnököt.

2015 márciusában hasonló eset történt az NSA központjának bejáratánál, akkor egy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült. Az akkori hírek szerint egy oda érkező autóban ülőket érték a lövések, mert az őrök felszólítására nem álltak meg a kapunál.

(BBC)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!