szerző:
hvg.hu

Késsel fenyegette egy magyar nő annak a hotelnek a dolgozóit, ahol a férjét kereste.

Egy magyar nő rontott be a bécsi Carina Hotelbe, a hatéves fiával az oldalán, hogy a hűtlennek vélt férjét keresse – írta meg a Bors az osztrák Heute.at alapján. A nő egy konyhakéssel fenyegette meg a hotel egyik alkalmazottját.

A szálloda dolgozói kihívták a rendőrséget. A nő a csatornába dobta a kést, később azonban a tűzoltók kiszedték onnan. A portál szerint a nő a letartóztatásakor úgy megrúgta az egyik rendőrt, hogy annak a lábán nyílt seb keletkezett. A nő fiát a gyerekvédelmi hatóság vette gondozásba.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!