szerző:
hvg.hu

A lövöldözésben egy ember sérült meg könnyebben, egyelőre nem tudni, hogy mi áll a háttérben.

Tüzet nyitottak fegyveresek egy csapat fiatalra Marseille tizennegyedik kerületében - írja a helyi La Provence.

A lap szerint hétfőn délután öt óra körül maszkos fegyveresek három járműből kalasnyikovokból adtak le lövéseket a fiatalokra. Egyelőre annyit tudni, hogy egy ember sérült meg könnyebben, akit kórházba szállítottak.

A rendőrség tűzharcba keveredett a támadókkal, akik azonban elmenekültek, egyelőre keresik őket. A hatóságok még nem közölték, hogy mi lehetett a támadás oka.

Később kiderült, hogy a fegyveresek főleg a levegőbe lőttek fenyegetés gyanánt, de sajtóinformációk szerint magukkal vihettek egy embert.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!