szerző:
hvg.hu

Elképesztő haláleset történt New Yorkban: egy magyar származású férfi megkocogtatta egy mellette megálló autó ablakát. Két nap múlva meghalt a kórházban.

Elképesztő tragédia történt egy magyar származású floridaival. A 35 éves Sandor Szabo New Yorkban eljött a féltestvére házasságáról, kint várta az utcán a kirendelt Uber kocsiját. Meg is állt egy fehér jármű a járda mellett. Szabo odalépett hozzá, és megkocogtatta az ablakát, hogy megtudja, tényleg az Ubere érkezett-e meg, mert a telefonja lemerült, nem tudta megnézni a visszaigazoló üzenetet. Az ablak mögül a sofőr azonban egyszerűen leütötte Szabót, aki hátraesett, és beverte a fejét a járdaszegélybe olyannyira, hogy kómába került, majd a kórházban két nappal később meghalt.

Kollégái és főnöke még mindig a sokkhatás alatt állnak, és azt is elmondták a CB12 tévécsatornának, hogy le vannak sújtva. A rendőrség még keresi a végzetes ütést bevivő sofőrt.

(Daily Mail)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!