szerző:
hvg.hu

Egyikük kimászott a tetőablakon, és elindult segítséget keresni, szerencséjére egy rendőrautó épp arra járt.

Pokoli helyzetbe került két, egy három és egy egyéves kisgyermek az Egyesült Államokbeli Little Rock környékén, a semmi közepén: édesanyjukkal utaztak, a nő pedig valószínűleg karambolozott. A jármű letért az útról, és egy mély árokba zuhant, így az útról már látni sem lehetett. A nő meghalt, a két kisfiú viszont túlélte a balesetet – segítségre viszont nem számíthattak.

Az Independent szerint a kicsik két napot étlen-szomjan töltöttek a roncsban, amikor az idősebbnek sikerült kimásznia a tetőablakon, és elindult az úton, hogy segítséget hozzon. Szerencséje volt: egy rendőrautó épp arra járt, és amint a gyerek elmondta, mi történt, azonnal testvére megmentésére indultak.

A hatóság szerint a kisfiú megsebesült, zúzódások borították, de a helyzethez képest jó állapotban volt. Testvérét kiszáradás miatt kórházba vitték, de egyéb baja neki sem esett.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!