szerző:
hvg.hu

Három ember állapota válságos.

Vasárnap késő este lövöldözés volt a kaliforniai San Bernardino egyik lakótelepén. Tíz embert meglőttek, három ember állapota válságos. A rendőrség késő este kapta a bejelentést, hogy lövések dördültek az egyik apartmanban – írja a Fox News.

A rendőrség nem talált fegyvert a helyszínen, és egyelőre gyanúsítottja sincs az ügynek.

A helyi rendőrfőnök szerint az ismeretlen elkövető vagy elkövetők kézifegyverrel nyithattak tüzet, és a támadás után rögtön elmenekültek a helyszínről.

Tavaly áprilisban a település egyik iskolájában nyitottak tüzet ismeretlen támadók, akik két felnőttet megöltek, két diákot pedig megsebesítettek. A város 2015-ben hasonló vérengzés miatt került a hírekbe, akkor gépfegyveres, terepruhát viselő támadók egy fogyatékos embereket gondozó szociális intézmény konferenciatermében csaptak le, ahol legkevesebb 14 embert megöltek, további 17-et pedig megsebesítettek. 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!