szerző:
Ny. M.
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egyre vörösebb a világtérkép, ahogy továbbra is megállíthatatlanul terjed a világjárvány. Interaktív infografikán mutatjuk be, hogy eddig merre terjedt és hány áldozatot szedett a vuhani koronavírus.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

A szerdai lengyelországi bejelentéssel hivatalosan már a világ 81 országában erősítették meg az új koronavírus jelenlétét, ebből 15 országból jelentettek halálesetet.

Európában már 33 országban mutatták ki a kórokozót, a hivatalos adatok szerint 85 áldozat van a kontinensen. Interaktív térképen mutatjuk a legfrissebb adatokat, a részletes számokat az országokra kattintva érheti el.

 

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és mindennap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, támogassatok bennünket! Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk számotokra!