szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Pintér Sándorral és Mosóczi László államtitkárral is találkozott az elmúlt napokban a marokkói közlekedési miniszter. Majd hazament, részt vett a kormányülésen, utána pedig kimutatták nála a koronavírust.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

Koronavírussal fertőződött meg Abdelkader Amara, Marokkó közlekedési és vízügyi minisztere – írta meg a 444.

Ez azért különösen fontos hír, mert Amara Magyarországon járt a héten. Tárgyalt Pintér Sándor belügyminiszterrel, és Mosóczi Lászlóval, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkárával is. Ez után utazott haza, ott pedig még részt vett a kormány ülésén.

A La Vie Éco arról írt: a politikus ekkor már szokatlan fáradtságot érzett és fájt a feje, ezért orvoshoz fordult, a tesztek pedig szombaton kimutatták, hogy az új típusú koronavírus fertőzte meg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!