A 30 leggyakoribb feltört jelszó

2012. június 09., szombat, 22:15 • Utolsó frissítés: 2012. június 11., hétfő, 15:09
Szerző:


Címkék: ; ; ;

A héten feltört több mint 6,5 millió jelszó nyilvánosságra kerülésével újabb statisztikát kaptunk arról, hogy a felhasználók közül sokan mennyire egyszerű(en kitalálható) jelszavakat használnak.

Amikor a regisztrációs folyamatban a jelszó megadására kerül sor, akkor a felhasználók egy része a szolgáltatáshoz köthető, egyszerűen kitalálható karaktersorozat ad meg. Ez derül ki a Rapid7 által készített infografikából, melyben a héten feltört és közzétett 6,5 millió LinkedIn-jelszó közül gyűjtötték össze a leggyakrabban használtakat.

A legnépszerűbb a szolgáltatás nevéhez köthető "link" volt, de sokan használták még a LinkedIn jellegére utaló “work” (munka) és “job” (állás) kifejezéseket is. Az 1234 és az 12345 számsorok mellett népszerű választás még a vallás mint téma: a "god" (isten), "jesus" (jézus) és "angel" (angyal) is bekerült a népszerűbb választások közé.

 


A 30 leggyakoribb feltört jelszó
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X