szerző:
hvg.hu

Két ittas fradista ült abban a luxusautóban, amely vasárnap hajnalban szenvedett balesetet a Kútvölgyi úton – értesült a Magyar Nemzet Online. Az autóban ülők egyike, miután a jármű kőfalnak csapódott, állítólag még szóváltásba is keveredett a helyszínen. A Ferencváros utóbb közleményben tudatta: Varga Roland és Busai Attila ült a kocsiban.

A Ferencváros labdarúgócsapatának két játékosa ült abban a luxusautóban, amely vasárnap hajnalban, 2 óra körül egy betonfalnak csapódott a Kútvölgyi úton – értesült a Magyar Nemzet Online.

Szemtanúkra hivatkozva a lap azt írja, hogy a játékosok ittasak voltak, egyikük még szóváltásba is keveredett a baleset után.

Az autó összetört, az összes légzsák kinyílt.

A rendőrség megerősítette, hogy a mondott időpontban, azaz 17-én reggel baleset történt, miután egy autó kőfalnak ütközött. A balesetben ketten megsérültek, az ügyet vizsgálják.

A Ferencváros elismer és büntet

A Ferencváros a hírre reagálva közleményt adott ki, amelyet az nso hozott le. Mint írták, a Ferencvárosi Torna Club két labdarúgója szenvedett balesetet szombatról vasárnapra virradóra. A két játékos, az autót vezető Varga Roland és utastársa, Busai Attila a történtekről azonnal tájékoztatta a klub vezetését.

A sportolók arról is beszámoltak, hogy mielőtt kocsiba ültek volna, kisebb mennyiségben alkoholt fogyasztottak, azonban mindketten úgy érezték, az elfogyasztott ital már távozott a szervezetükből. A felelősséget mindenért vállalják a hatóságok előtt, egyben nagyon sajnálják, hogy ilyet tettek – állt a közleményben.

"Az FTC az érintetteket felelőtlenségük miatt természetesen súlyosan megbünteti a labdarúgócsapat házirendje szerint, a büntetés mértékét azonban a klub és a játékosok magánügyként kezelik" – írták.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!