szerző:
MTI

Egy osztrák férfi és egy nő halt meg abban a balesetben, amely nem sokkal 11 óra után történt a 86-os főúton, Zalabaksa közelében - tájékoztatott a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken.

Szabados Gábor közlése szerint az osztrák rendszámú személyautó egy mellékútról úgy kanyarodott a főútra, hogy nem adott elsőbbséget az ott elhaladó szlovák rendszámú kamionnak. A két jármű összeütközött, a személygépkocsiban helyet foglaló osztrák nő és férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A műszaki mentés és a helyszíni szemle miatt a főút Pórszombat és Rédics közötti szakaszát a rendőrség teljes szélességében lezárta. A forgalmat Rédicsről Lenti felé terelik, a pórszombati elágazónál pedig mellékútra irányítják a közlekedőket.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!