szerző:
hvg.hu

Több emeletet zuhant egy autó, egyenesen egy másikra.

Hét emeletet zuhant egy autó egy parkolóházban Austinban, az eset még júliusban történt, de a térfigyelő kamera felvételét csak most tette közzé a helyi rendőrség.

A videón látszik, hogy a kocsi egy másik jármű hátulján landol, amikor az éppen távozik a parkolóházból. Ennek a járműnek a vezetője nem sérült meg, a lezuhant jármű sofőrjét kórházba kellett szállítani.

A rendőrség közlése szerint a balesetet az okozta, hogy egy nő túlhajtott a hetedik emeleti védőkerítésen, egyenesen a szemben lévő épületnek, majd onnan zuhant le a földszintre.

Tavaly szeptemberben egy városi terepjáró zuhant le ugyanitt a kilencedik emeletről – írja az AP.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!