szerző:
hvg.hu

Az autó tulajdonosa reggelre összekarcolva találta meg a motorháztetőt, így első dolga volt, hogy visszanézze a fedélzeti kamera felvételét.

Nem véletlen, hogy az autósok nem szeretnek éjszakára a szabad ég alatt, az utcán megállni. Amellett ugyanis, hogy az autót ellophatják/feltörhetik, más veszély is fenyegyeti a kocsikat: nekimehet egy másik autó, meghúzzák, megkarcolják. Egyikkel sem egy kellemes élmény szembesülni reggel, a történtek után pedig már nem könnyű megtalálni a tettest. Jó megoldás lehet ezért fedélzeti kamerát használni, ami – ha szerencsénk van – legalább rögzíti az elkövetőt.

Ez történt azzal az utcán parkoló orosz autóssal is, aki kamerát szereltetett a kocsijába. A motorháztető ugyanis az egyik reggelre teljesen össze volt karcolva – szerencsére azonban a kamera mindent rögzített, ami az éjjel történt.

A tulajdonos igencsak meglepődött, amikor visszanézte a felvételt. Kiderült ugyanis, hogy egy csapat kutya állt meg az autójánál, az egyik pedig még fel is mászott a motorháztetőre – csak azután szaladtak el, hogy beindult a riasztó.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.