Bejelentkezés  

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Cicákat falaztak be Debrecenben, de megmenekültek

Cicákat falaztak be Debrecenben, de megmenekültek

Kölykeivel együtt falaztak be egy macskát egy debreceni panelházban, de valaki flexszel nyílást vágott a lezárt részre. A környéken harc dúl cicabarátok és ellenzők között. A macskák bejutnak ugyanis a közműfolyosóra, és ott ürítenek. Végül olyan megoldás született, ami mindenkinek jó – írja a Dehir.hu.

hvg.hu

Közmunkások szedték le a DK plakátjait Debrecenben

Közmunkások távolították el a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti választási plakátjait szerda reggel Debrecen belvárosában - közölte Varga Zoltán, a párt helyi képviselője rendkívüli sajtótájékoztatón.

MTI

Debrecenbe kéne menni – egy sikertörténet új fejezete

Debrecenbe kéne menni – egy sikertörténet új fejezete

A Fiatal Borászok Egyesülete, azaz a Junibor, és a DiVino egymással szorosan összekapcsolódó nevek. Mondhatni, legújabb korunk igazi sikertörténete az övék.

Két és fél évig nem vezethet a részegen karambolozó nő

Gyorsított eljárásban 240 ezer forint pénzbüntetésre ítélték, emellett 2 és fél évre eltiltották a járművezetéstől azt a debreceni nőt, aki részeg vezetett és három autóval is összeütközött.

MTI

Randevúra vár a sörény nélküli oroszlánkirály Debrecenben

Új párt kapott a debreceni állatkert nőstény oroszlánja, de a hatéves Maxi két hétig még karanténban lesz, a randevúra várni kell. A Dehir.hu szerint a nagymacska Szlovákiából érkezett, igazi alfahím, de sörénye nincs.

hvg.hu

Jövő őszre elkészülhet a debreceni Latinovits Színház

Új játszóhellyel bővül 150. évadára a debreceni Csokonai Nemzeti Színház. Két pályázaton teremti elő az önkormányzat a Latinovits Színház befejezéséhez szükséges néhány milliárd forintot – jelentette be a város kulturális alpolgármestere kedden a 148. évadot záró tájékoztatón. Somogyi Béla szerint nem okozott törést a színház életében az évad elején bekövetkezett igazgatóváltás, a nézőszámot és bérletesek számát is növelték.

MTI

Már Debrecenben készül a fociválogatott

Két edzéssel kezdte meg a felkészülést hétfőn a magyar labdarúgó-válogatott a dánok elleni, csütörtöki, debreceni barátságos mérkőzésre.

MTI

Hajléktalanok költöztek be Debrecen legrégebbi kriptájába

Egykor halottak pihentek a 141 éves kriptában, majd szeméttárolót csináltak belőle, most pedig laknak benne. A környéken rengeteg szemét van – írja a Dehir.hu

hvg.hu

Videó: második lett egy magyar érettségiző pókerező robotja egy világversenyen

Második helyezést ért el a 19 éves Hegyesi Donát Sándor debreceni diák szórakozásra és készségfejlesztésre egyformán alkalmas pókerrobotja az amerikai Intel ISEF (International Science and Engineering Fair), a világ legnagyobb középiskolásoknak szóló tudományos versenyén Los Angelesben - közölte az Intel az MTI-vel pénteken.

MTI

Nyomoz a rendőrség a debreceni vezetők floridai útja ügyében

Az Együtt-PM politikusa, Káposznyák István még áprilisban tett feljelentést ismeretlen tettes ellen a debreceni vezetők floridai útjával kapcsolatban, a párt most azt közölte: a rendőrség nyomozást indított.

MTI

Elkapta a jégeső Debrecent – fotó

Elkapta a jégeső Debrecent – fotó

Perceken át kopogott kora délután a borsó nagyságú jég Józsán, majd Debrecenben. Hajdú-Bihar megye területére is figyelmeztetést adott ki korábban a meteorológiai szolgálat zivatar, viharos szél és jégeső miatt. Jelentős kárról nem érkezett hír, a vihar elvonult, és kisütött a nap.

hvg.hu

Szanyi: az uniós pénzcsap újranyitása az EP-választás tétje

A szocialista Szanyi Tibor szerint az uniós pénzek újraindítása is tétje a május 25-i európai parlamenti választásnak. A MSZP EP-listavezetője szombati debreceni sajtótájékoztatóján azt mondta: április közepén elapadtak az uniós források Magyarország számára, mert a kormány nem volt képes felállítani egy olyan átlátható, garanciákat is felmutató, működőképes intézményrendszert, amely ezeket a pénzeket tudta volna fogadni.

„A magyar fiatalok feladják a kitörés reményét” – Debrecenben él az ENSZ ifjúsági elnöke

„A magyar fiatalok feladják a kitörés reményét” – Debrecenben él az ENSZ ifjúsági elnöke

Alig volt nyolcéves, amikor nyelvtudás nélkül, egy teljesen eltérő kulturális és vallási hátterű országból Magyarországra érkezett. Élt Szombathelyen, Ózdon, Egerben, most a Debreceni Egyetem Orvostudományi Karának hallgatója, és állítása szerint az ENSZ ifjúsági elnöke. Musab Alnour papíron Szudánt képviseli, de a szívében mi, magyarok is ott vagyunk. A diplomata-orvostanhallgatóval az ENSZ-ről, a kirekesztésről, a bűnbakkeresésről, és a radikalizálódó hazai fiatalokról beszélgettünk. Ám közben kiderült, Alnournak valójában nincs köze az ENSZ-hez.

Dupla szivárvány tűnt fel Debrecen felett - fotók

Dupla szivárvány tűnt fel Debrecen felett - fotók

Kettős szivárvány fotózott le az MTI fotóriportere Debrecenben csütörtökön.

Újraindíthatják az idén a debreceni húsüzemet

Újraindíthatják az idén a debreceni húsüzemet

A Figyelő úgy tudja, egy új befektető még az idén újra kívánja indítani a három éve bezárt debreceni húsüzemet.

Télen is lehet minden nap Debrecenből Londonba repülni

Télen is lehet minden nap Debrecenből Londonba repülni

Bemutatták kedden a Wizz Air október végétől érvényes téli menetrendjét. Az év utolsó részében sem csökkentik a Debrecen és London közötti járatok számát, így minden nap lehet majd a brit fővárosba repülni Hajdú-Biharból – írja a Dehir.hu. Az eindhoveni járat is megmarad.

hvg.hu

Megtalálták az eltűnt 16 éves fiút

A fiatalember egy zalaegerszegi gyermekotthonból szökött el és egészen Debrecenig ment. Ott találták meg a rendőrök.

hvg.hu

Nem kér Kósa stadionavatójából a szoboszlói polgármester

Nem fogadta el Kósa Lajos meghívását az új debreceni aréna csütörtöki avatására Hajdúszoboszló polgármestere. Sóvágó László így tiltakozik az ellen, hogy az országban 156 milliárd forintot költenek stadionépítésre – írja a nol.hu.

hvg.hu

Tűz volt a debreceni városházán

Egy kapcsolószekrény gyulladt ki kora este, 25 embernek kellett elhagynia az épületet.

hvg.hu

Feloldották a lépfenés oroszlán miatti zárlatot Debrecenben

Az állatkert szomszédságában lévő vidámpark már a húsvéti hétvégén fogadhatta a vendégeket, keddtől pedig már az Állat- és Növénykert is újra látogatható lesz.

MTI
1234558

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X