hvg.hu Itthon

Elkapták a debreceni zsarolókat, akik egy közintézmény vezetőit terrorizálták - videó

Egy májusi estén falhoz nyomták Debrecenben egy közintézmény igazgatóhelyettesét, és 16 millió forintot követelt tőle a támadó. Másnap a munkahelyére telefonált egy másik férfi, ő is pénzt kért, és ő is megfenyegette. Később már több pénzt akart, és az intézmény két másik vezetőjét ugyancsak terrorizálta. Szerdán tartóztattak le két férfit az ügyben – közölte a rendőrség.

hvg.hu Itthon

Van itthon még egy túlkoros EHÖK-elnök

A debreceni EHÖK csütörtökön távozó elnöke a legrégebb hivatalban lévő EHÖK-elnök itthon. Körösparti Péter pár éve azzal is felhívta magára a figyelmet, hogy ő lett a HÖOK legidősebb elnöke is – írja az Eduline. A rekorderek sorában Körösparti Péter után Török Márk következik Szegeden: őt az Emmi törvénymódosítására hivatkozva a szegedi egyetem dékánjai közös nyílt levélben szólították fel, hogy távozzon posztjáról, és koncentráljon tanulmányai befejezésére.

hvg.hu Kult

25 évesen elhunyt Mocsár Zsófia díszlettervező

A tehetséges fiatal díszlet-, jelmez- és fénytervező, képzőművész, a Magyar Képzőművészei Egyetem hallgatója mindössze 25 éves korában, tragikus hirtelenséggel távozott június 23-án hajnalban.

MTI / hvg.hu Autó

Nagy változás jön Debrecen közlekedésében

Összesen ötvennégy városi közúti csomópontot alakítanak át Debrecenben, mielőtt a főpályaudvari beruházás miatt jövő nyáron lezárják a 4-es főút Petőfi téren átvezető szakaszát. A terveket pénteken mutatták be a város vezetői.

hvg.hu Itthon

Öten aláztak meg egy 14 éves lányt, de megúszták a börtönt

A Debreceni Ítélőtábla felfüggesztett börtönnel büntetett kedden öt fiatalkorú fiút, akik leitattak egy 14 éves lányt, majd megalázták, miután elkábult. Lefotózták, videót is készítettek. A fiúk hét hónapig voltak előzetesben, a bíróság szerint ez elég idő volt arra, hogy okuljanak a történtekből – írja a Dehir.

hvg.hu Itthon

Lézerblokkolóval autóznak a debreceni vezetők

A polgármester és az alpolgármesterek autóit is olyan szerkezettel szerelték fel, amely blokkolja a sebességmérő radar érzékelőit. A városháza szerint a jogszabályoknak megfelelően használják a lézerblokkolókat.

MTI Itthon

Kipucolták a Balmazújváros melletti méregtelepet

Véget ért a Hortobágyi Nemzeti Park szomszédságában lévő veszélyeshulladék-tároló felszámolása Balmazújváros-Lászlóházán, illetve a debreceni Határ úti telephelyen. Lászlóházáról 1893, Debrecenből 673 tonna szemetet vittek el ártalmatlanításra.

1 2 3 4 5 6 7
73
A címlapról ajánljuk