Bejelentkezés  

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Végeérhetetlen bűnlajstrom - 6 évre ítéltek egy volt nyomozót

A debreceni kapitányság volt főnyomozóját felbujtóként, bűnszövetségben, üzletszerűen, folytatólagosan elkövetett lopás, bűnsegédként elkövetett csalás és sikkasztás, rablás előkészítése, orgazdaság, közokirat-hamisítás és hivatali visszaélés bűntettében mondták ki bűnösnek. Cziczás László óvadék ellenében szabadlábon van, és nem ment el az elsőfokú ítélethirdetésre. A bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

MTI

Főzőkonyhákra is jutott az illegálisan levágott lépfenés marhák húsából

Főzőkonyhákra is jutott az illegálisan levágott lépfenés marhák húsából

A lépfenével fertőzött betegek néhány napon belül elhagyhatják a debreceni kórházat. Az ÁNTSZ közlése szerint két illegálisan levágott szarvasmarha miatt terjedhet a baktérium. A megyei főállatorvos közölte: a levágott, fertőzésgyanús állatok húsából sajnos főzőkonyhák is kaptak.

MTI

Lopás és sikkasztás miatt hat évet kapott egy volt főnyomozó

Hat év börtönbüntetésre ítélte a Debreceni Törvényszék pénteken kihirdetett, nem jogerős ítéletében Cz. Lászlót, a debreceni rendőrkapitányság bevetési osztályának volt főnyomozóját.

MTI

Továbbra sem találják a debreceni Modemből ellopott képeket

Még mindig nem tudják, hol lehet az a két értékes kép, amelyek a debreceni Modemből tűntek el, még áprilisban – írja a Dehir.hu.

hvg.hu

Északír ellenfelet kapott a Debrecen a BL-selejtezőben

Az északír Cliftonville együttesével találkozik a magyar bajnok Debrecen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójában.

MTI

Bicikliző nőn hajtott át egy billenős teherautó Debrecenben

Háromtengelyű teherautó hajtott keresztül egy kerékpároson Debrecenben. Az elgázolt nő életveszélyes állapotban került kórházba.

Akár 1 órát is várhat a vonatra, ha Szolnok-Debrecen felé utazik

Karcag és Püspökladány között elromlott a biztosítóberendezés, de nagyon.

MTI

Már megint ugyanott csattant a debreceni 2-es villamos

Újra karambolozott a 2-es villamos Debrecenben, és megint a DAB-székháznál. A február végén átadott új villamosvonalon már többször volt baleset ezen a ponton – írja a Dehir.hu.

hvg.hu

Kolbászt és heavy metált ajánl a CNN Debrecenből

Újra Magyarországot ajánlják úti célnak a CNN utazási rovatában, és most kivételesen nem Budapestet, hanem az ország második legnagyobb városát. Debrecen ideális lehet azoknak, akik fémes zenére, beton és üveg közé szorított művészetre meg egy kis fürdőzésre vágynak.

hvg.hu

Gyurcsány: "nincs okuk hinni, hogy nincs alternatíva"

Gyurcsány: "nincs okuk hinni, hogy nincs alternatíva"

A Demokratikus Koalíció elnöke egy debreceni lakossági fórumon járt, ahol többek között azt tanácsolta az embereknek, hogy inkább előre nézzenek, mint visszafele.

MTI

Hét évre ítéltek egy felszámolási bírót Debrecenben

Hét év börtönbüntetésre ítélte a Debreceni Törvényszék szerdán azt a bírót, aki 2008–2009-ben kivételezett egy felszámoló céggel Nyíregyházán. Emellett hét évre eltiltották a közügyektől, és egymillió forint pénzbüntetést is kiszabtak rá.

MTI

Egy év tíz hónapot kapott a cigicsempészeket segítő pénzügyőr

A Debreceni Ítélőtábla egy év tíz hónap szabadságvesztésre ítélt egy volt pénzügyőrt vesztegetés miatt. Legkorábban a büntetés kétharmadának letöltése után bocsátható feltételes szabadságra. Az első fokú ítéletnek a 400 ezer forint vagyonelkobzásra vonatkozó részét helybenhagyták.

MTI

Megvan, ki lehet Kósa Lajos utódja

Nem nagy meglepetés, hogy Papp László debreceni alpolgármestert javasolja Kósa megüresedő posztjára a Fidesz.

MTI

Daruval szálltak ki a tűzoltók a debreceni baleset helyszínére

A 33-as úton, Debrecennél árokba hajtott egy autó.

MTI

Esterházy: "Olvasó, tilos ostobának lenned"

Esterházy: "Olvasó, tilos ostobának lenned"

Esterházy Pétert nagyon megtapsolták a debreceni ünnepi könyvhét megnyitóján. Azt mondta, "aki irodalmat politikai elfogultsággal olvas, az ostoba".

MTI

Kósa: Fazekas a debreceni agráregyetemre költöztetné a tárcáját

Kósa: Fazekas a debreceni agráregyetemre költöztetné a tárcáját

A földművelésügyi minisztérium teljes szervezete Debrecenbe költözik – ez derült ki Fazekas Sándor tárcavezető és Kósa Lajos szerdai egyeztetésén, amelynek részleteiről a debreceni polgármester beszélt újságíróknak.

Megújult Debrecenben a gyermekrehabilitációs központ

Csaknem 300 millió forintból újították fel a 23 éve működő gyermekrehabilitációs központot Debrecenben. Több mint 800 gyerek ellátásáról gondoskodnak itt. Ősszel megkezdik a felnőtt rehabilitációs osztály felújítását is a Kenézy kórházban.

MTI

"Orbán Magyarország legszebb munkahelyének tartja a sajátját"

"Orbán Magyarország legszebb munkahelyének tartja a sajátját"

Lázár János szerint Orbán nem akart a budai Várba költözni, hanem az Országgyűlés még az előző ciklusban határozott arról, hogy a végrehajtó hatalomnak el kell hagynia a törvényhozás épületét. A kabinet felkérte Fazekas Sándor földművelésügyi tárcavezetőt, és Hende Csaba honvédelmi minisztert, hogy vizsgálja meg minisztériuma költözését legkésőbb 2016. március 15-ig.

MTI

Fazekas már meg is kezdte a Debrecenbe költözés előkészületeit

A földművelésügyi miniszter szerint nagyon helyes, hogy Debrecenbe költöztetné a tárcáját Orbán Viktor.

MTI

Már vannak tippek arra, hol lehetne minisztérium Debrecenben

Már vannak tippek arra, hol lehetne minisztérium Debrecenben

Megjelentek az első találgatások azzal kapcsolatban, hol lehetne Debrecenben az agrárminisztérium, ha valóban a városba költöztetik a tárcát, ahogy a kormány tervezi. Lehetséges helyszínként a megyei könyvtár vagy az ÁNTSZ régi székházát emlegették, illetve a Kossuth utcai pénzügyi palotát. A Dehir.hu szerint az sem kizárt, hogy valamelyik fiatalabb épületben találhatnak helyet a minisztériumnak.

hvg.hu
1234559

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X