hvg.hu Itthon

Betörőt fogott a plébánia kerítése

Egy meglehetősen szerencsétlen betörő akadt fenn zsákmányával a debreceni plébánia kerítésén. Keresztényi jóindulattal lesegítették, ekkor menekülni próbált.

hvg.hu Bűnügy

Pofon vágtak egy ellenőrt Debrecenben

Ordítozott az ellenőrökkel és gázspray-vel fenyegette őket egy 57 éves férfi kedden délután Debrecenben, a 2-es villamos egyik megállójában. Később megjelent az egyik belvárosi megállóban is, ahol felismerte az ellenőröket, és az egyiket megütötte, amikor rendőrt akart hívni. Előállították a dühös férfit, de szabadlábon védekezhet.

hvg.hu Vállalkozás

Kissé megkavarta a köd a Wizz Air debreceni menetrendjét

A sűrű köd miatt vasárnap sem tudott Debrecenben landolni a Wizz Air Londonból érkező gépe, hanem Budapesten szállt le, és onnan később üresen repült a hajdú-bihari megyeszékhelyre. Az eindhoveni járat viszont leszállt Debrecenben – írja a Dehir.hu.

hvg.hu Shake

Potyautast fogadott be a debreceni állatkert

Átszelt egy óceánt és három tengert, majd 35-37 nap utazás után egy konténerből vették ki a debreceni reptéren azt a gekkót, amelyet a helyi állatkert fogadott be. A fiatal hüllő jól van, táplálkozik és élénk, már a látogatók is megnézhetik a pálmaházban – írja a Dehir.

hvg.hu/MTI Gasztro

Hungarikum lett a debreceni

Négy magyar termékkel, a debreceni páros kolbásszal, a fröccsel, a bajai halászlével és az alföldi kamillavirágzattal bővült a hungarikumok listája - jelentette be a földművelésügyi miniszter kedden Debrecenben. Ezzel ötvennégyre bővült a hungarikumok száma.

MTI/hvg.hu Közlekedés

Három halálos baleset történt gyors egymásutánban

Debrecenben egy motoros vesztette életét, miuán autóval ütközött, Zala megyében vonat gázolt halálra egy embert szerda délelőtt. Győr-Moson-Sopron megyében egy olasz rendszámú autó ütközött vonattal, egy ember meghalt.

hvg.hu Itthon

Folytatódik a menekült exodus

Az ország több pontjáról is elindultak a menekültek az osztrák határ felé. Röviden összefoglaljuk honnan hova tartanak éppen a többszáz fős csoportok.

hvg.hu Itthon

Sokkoló öncsonkítást végzett magán egy menekült Debrecenben

A 4-es úton, Debrecen külterületén bolyongott egy afrikai férfi, akire a rendőrök bukkantak szerda hajnalban. Kiderült, hogy a menekültnek súlyos sérülései vannak: megcsonkította saját nemi szervét. A Debreceni Klinikán ápolják, már nincs veszélyben.

1 2 3 4 5 6 7
70
A címlapról ajánljuk