Bejelentkezés  

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Szétesett a Munkácsy-trilógia

Szétesett a Munkácsy-trilógia

Elszállították a debreceni Déri Múzeumból hétfőn Munkácsy Mihály Krisztus Pilátus előtt című festményét. Ez egyben azt is jelenti, hogy ismét nem látható együtt a Munkácsy-trilógia három képe.

MTI

"Fantomokkal hadakozik" - nyilatkozatháború a debreceni Modem megszűnésével kapcsolatban

A debrceni MODEM igazgatója több érvet felhozott az ellen, hogy a modern művészeti múzeumot a Déri Múzeumba integrálják. Kósa Lajos polgármester szerint a MODEM-ből eltűnt két értékes kép, tehát az igazgató aligha állíthatja, hogy minden rendben van.

MTI

Jobbik: négy megyében narancs riasztást adtak ki

Jobbik: négy megyében narancs riasztást adtak ki

„Pártállami módszerekről”, a párt szabályait, valamint törvényeket is áthágó eljárásokról számolnak be a Jobbikból kizárt vagy kilépett tagok, akik a közelmúltban szembekerültek a párt vezetésével. A belső feszültségek érzékenyen érintették az önkormányzati választásokra készülő Jobbik szervezeti egységét, az elmúlt hetekben négy megyében is jelentős alapszervezetek szűntek meg.

Lépfene: már csak két beteg van kórházban

Már csak két beteg van lépfenefertőzés gyanúja miatt a debreceni Kenézy Gyula Kórházban. Szentgyörgyi János szóvivő szerint a többi pácienst hétközben hazaengedték.

Kósa Lajos: aki kis összegű ügyben perelne, az fizessen

Kósa Lajos: aki kis összegű ügyben perelne, az fizessen

Radikális eszközökkel csökkentené a bürokráciát és a jogszabályi dzsungelt Kósa Lajos, aki a Figyelőnek adott interjúban néhány szokatlan ötletét is megosztotta a nyilvánossággal.

hvg.hu

Elfogták a késsel megsebesített debreceni nő támadóit

A rendőrök elfogták azt a két férfit, akik megtámadtak és késsel megsebesítettek egy fiatal nőt Debrecen belvárosában - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán.

MTI

Mindjárt kész a debreceni Nagytemplom

Mindjárt kész a debreceni Nagytemplom

A tervek szerint hétfőn megkezdik a debreceni Nagytemplom műszaki átadását. Kívül-belül felújították az épületet, bár néhány kisebb művelet még hátra van. Szeptember elején hálaadó napokat tartanának a Nagytemplomban – írja a Dehir.hu.

hvg.hu

Végeérhetetlen bűnlajstrom - 6 évre ítéltek egy volt nyomozót

A debreceni kapitányság volt főnyomozóját felbujtóként, bűnszövetségben, üzletszerűen, folytatólagosan elkövetett lopás, bűnsegédként elkövetett csalás és sikkasztás, rablás előkészítése, orgazdaság, közokirat-hamisítás és hivatali visszaélés bűntettében mondták ki bűnösnek. Cziczás László óvadék ellenében szabadlábon van, és nem ment el az elsőfokú ítélethirdetésre. A bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

MTI

Főzőkonyhákra is jutott az illegálisan levágott lépfenés marhák húsából

Főzőkonyhákra is jutott az illegálisan levágott lépfenés marhák húsából

A lépfenével fertőzött betegek néhány napon belül elhagyhatják a debreceni kórházat. Az ÁNTSZ közlése szerint két illegálisan levágott szarvasmarha miatt terjedhet a baktérium. A megyei főállatorvos közölte: a levágott, fertőzésgyanús állatok húsából sajnos főzőkonyhák is kaptak.

MTI

Lopás és sikkasztás miatt hat évet kapott egy volt főnyomozó

Hat év börtönbüntetésre ítélte a Debreceni Törvényszék pénteken kihirdetett, nem jogerős ítéletében Cz. Lászlót, a debreceni rendőrkapitányság bevetési osztályának volt főnyomozóját.

MTI

Továbbra sem találják a debreceni Modemből ellopott képeket

Még mindig nem tudják, hol lehet az a két értékes kép, amelyek a debreceni Modemből tűntek el, még áprilisban – írja a Dehir.hu.

hvg.hu

Északír ellenfelet kapott a Debrecen a BL-selejtezőben

Az északír Cliftonville együttesével találkozik a magyar bajnok Debrecen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójában.

MTI

Bicikliző nőn hajtott át egy billenős teherautó Debrecenben

Háromtengelyű teherautó hajtott keresztül egy kerékpároson Debrecenben. Az elgázolt nő életveszélyes állapotban került kórházba.

Akár 1 órát is várhat a vonatra, ha Szolnok-Debrecen felé utazik

Karcag és Püspökladány között elromlott a biztosítóberendezés, de nagyon.

MTI

Már megint ugyanott csattant a debreceni 2-es villamos

Újra karambolozott a 2-es villamos Debrecenben, és megint a DAB-székháznál. A február végén átadott új villamosvonalon már többször volt baleset ezen a ponton – írja a Dehir.hu.

hvg.hu

Kolbászt és heavy metált ajánl a CNN Debrecenből

Újra Magyarországot ajánlják úti célnak a CNN utazási rovatában, és most kivételesen nem Budapestet, hanem az ország második legnagyobb városát. Debrecen ideális lehet azoknak, akik fémes zenére, beton és üveg közé szorított művészetre meg egy kis fürdőzésre vágynak.

hvg.hu

Gyurcsány: "nincs okuk hinni, hogy nincs alternatíva"

Gyurcsány: "nincs okuk hinni, hogy nincs alternatíva"

A Demokratikus Koalíció elnöke egy debreceni lakossági fórumon járt, ahol többek között azt tanácsolta az embereknek, hogy inkább előre nézzenek, mint visszafele.

MTI

Hét évre ítéltek egy felszámolási bírót Debrecenben

Hét év börtönbüntetésre ítélte a Debreceni Törvényszék szerdán azt a bírót, aki 2008–2009-ben kivételezett egy felszámoló céggel Nyíregyházán. Emellett hét évre eltiltották a közügyektől, és egymillió forint pénzbüntetést is kiszabtak rá.

MTI

Egy év tíz hónapot kapott a cigicsempészeket segítő pénzügyőr

A Debreceni Ítélőtábla egy év tíz hónap szabadságvesztésre ítélt egy volt pénzügyőrt vesztegetés miatt. Legkorábban a büntetés kétharmadának letöltése után bocsátható feltételes szabadságra. Az első fokú ítéletnek a 400 ezer forint vagyonelkobzásra vonatkozó részét helybenhagyták.

MTI

Megvan, ki lehet Kósa Lajos utódja

Nem nagy meglepetés, hogy Papp László debreceni alpolgármestert javasolja Kósa megüresedő posztjára a Fidesz.

MTI
1234559

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X