hvg.hu Itthon

Megkerült a Debrecenből eltűnt 11 éves kislány

A Nikolett nevű kislány péntek délután nem ment haza az iskolából, keresésében a rendőrség a lakosság segítségét kérte - a közleményt pénteken késő este honlapjukról levették, ami azt jelenti, hogy előkerült.

hvg.hu Itthon

Többezres bírság két korty vízért: meghátrálni látszik a szigorú DKV

A villamoson ásványvizezgető újságírót nem véletlenül büntették meg: nem is gondolnánk, milyen veszélyes egy ártalmatlannak látszó ásványvíz, ha mozgó járművön fogyasztják – írta a Debreceni Közlekedési Vállalat, de azért hozzátették: megpróbálnak lazítani a szabályokon. A jövő hétre villamosos vízivó flashmobot szerveztek Debrecenbe.

MTI Vállalkozás

Félezer új dolgozót vesz fel egy német cég Debrecenben

A német Schaeffler-csoporthoz tartozó debreceni FAG Magyarország Ipari Kft. több mint 25 milliárd forint értékű beruházást hajt végre, amelyhez a kormány 4,5 milliárd forint támogatást ad – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

hvg.hu Gazdaság

Lufthansa Debrecenben is: heti háromszor száll fel a müncheni járat

Budapest után Debrecen a második magyarországi város, ahová menetrendszerű járatot üzemeltet a Lufthansa. A legnagyobb német légitársaság Münchenből érkező gépe hétfő délelőtt szállt le az egykori szovjet katonai repülőtéren, és ezentúl hetente háromszor közlekedik gép Debrecen és München között.

hvg.hu Hírek

Mindegyik új villamos összetört már legalább egyszer Debrecenben

Eddig összesen ötvenháromszor karamboloztak az új CAF-villamosok, mióta Debrecenben vannak. Legutóbb hétfőn tört össze kettő. A sok baleset miatt már azokat a villamosokat is közlekedteti a helyi közlekedési, amelyeknek csak esztétikai hibájuk van – írja a Dehir.

1 2 3 4 5 6 7
72
A címlapról ajánljuk