Bejelentkezés  

Ezer önkéntes segíti a Fideszt Debrecenben

Az elkövetkező két hétben valamennyi háztartásba bekopogtatnak, a lehető legtöbb emberrel szeretnének találkozni.

MTI

Tucatnyi Kósa Lajossal támad a Fidesz Debrecenben

Tucatnyi Kósa Lajossal támad a Fidesz Debrecenben

Még alig kezdődött el a kampány, a Fidesz máris igazi anyagháborúba kezdett: aktivistái nem elégednek meg azzal, hogy minden postaládába egy-egy szórólapot eljuttassanak, rögtön tucatnyit dobnak be.

hvg.hu

Fotók: gazdák tüntettek a földmutyi ellen Debrecenben

Fotók: gazdák tüntettek a földmutyi ellen Debrecenben

Ismét demonstráltak a gazdák a Hortobágyi Nemzeti Parkot (HNP) érintő földhaszonbérleti szerződések ellen. A tüntetők ezúttal az igazgatóság debreceni épülete elé vonultak.

MTI

Két hét múlva már új villamosokkal utazhatnak a debreceniek

Két hét múlva már új villamosokkal utazhatnak a debreceniek

A 18 spanyol villamosból 14 már Debrecenben van, a többi is folyamatosan érkezik. Február 26-án kezdik meg az utasok szállítását.

MTI

Nézzen bele egy magyar tigris szemébe! - fotó

Nézzen bele egy magyar tigris szemébe! - fotó

MTI

Már csak négy új villamost várnak Debrecenbe

Megérkezett a tizennegyedik új villamos csütörtökön Debrecenbe. A flottából már csak négy hiányzik, az ígéretek szerint márciusra azok is meglesznek. A spanyol CAF villamosai az új, 2-es vonalon járnak majd. Úgy tervezik, hogy február utolsó hetében már utasokat is szállítanak a sárga-kék-fehér villamosokkal – derül ki a Dehir.hu cikkéből.

hvg.hu

Felfüggesztett börtönt kapott egy debreceni rendőr

Testi sértés és hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás miatt két év, öt év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a bíróság egy rendőr törzsőrmestert, a debreceni rendőrkapitányság járőrét.

MTI

Lehangoló képek érkeztek Debrecenből

Lehangoló képek érkeztek Debrecenből

A magas szállópor-koncentráció miatt öt északkelet-magyarországi településen minősítette veszélyesnek a levegőt az Országos Környezetegészségügyi Intézet. Debrecenben is kriktus a helyzet – fotók a helyszínről.

MTI

Túlélőpontot nyitottak a hajléktalanoknak Debrecenben

Túlélőpontot nyitott Debrecenben a Magyar Református Szeretetszolgálat péntek délután.

MTI

Érkezik a tizenharmadik villamos Debrecenbe

Már a tizenharmadik új villamos érkezik a héten Debrecenbe. Ezt a járművet is tréleren szállítják a zaragozai gyárból, Spanyolországból a hajdú-bihari megyeszékhelyre. A villamost a tervek szerint csütörtökön teszik sínre – írja a dehir.hu.

hvg.hu

Gyurcsány gyűlése már sok volt az Aranybikának

Nem kíván több politikai gyűlésnek helyet adni a debreceni Aranybika hotel, miután legutóbb Gyurcsány Ferenc fórumán túl sokan voltak – írja a Vagy.hu.

hvg.hu

Vonat elé ugrott egy volt debreceni gimnáziumigazgató

Debreceni hírportálok szerint vonat elé vetette magát a Tóth Árpád Gimnázium volt igazgatója. A Cívishír és a HajdúPress hivatalosan meg nem erősített forrásokból úgy tudja, hogy a 45 éves, más források szerint 42 éves tanár hétfő este hunyt el.

hvg.hu

Pánikgomb állította meg a debreceni trafikrablókat

A rablók késő délután mentek be a dohányboltba, de az alkalmazottól még a bevételt sem volt idejük követelni, mert az megnyomta a pánikgombot.

MTI

Gázolás miatt késnek a vonatok a debreceni vonalon

A Nyírábrány irányába közlekedő személyvonat Debrecen és Nagycsere között gázolt el egy ismeretlen embert. A rendőrségi helyszínelés idejére a pályát lezárták.

MTI

Vastag hótakaró lepte be Debrecent – fotók

Vastag hótakaró lepte be Debrecent – fotók

MTI

Elkapták a debreceni maszturbálót

P. János szeptember óta rendszeresen mutogatta magát és nyílt színen önkielégített. Decemberben tetten érték az Egyetem sugárúton.

hvg.hu

Balhé volt egy debreceni szórakozóhelyen

Rövid időn belül elfogták a rendőrök azt a két férfit, akik egy szórakozóhelyen verekedtek össze Debrecenben.

Bombariadó van a Debreceni Törvényszéken

A katasztrófavédelemhez telefonált hétfő reggel egy férfi egy nyilvános telefonfülkéből azzal, hogy bomba fog robbanni a Debreceni Törvényszék épületében. Az épületet - beleértve a törvényszék mellett az ügyészséget is - háromnegyed 9 után teljesen ki kellett üríteni. A rendőrség jelenleg vizsgálja a fenyegetés valóságtartalmát.

hvg.hu

Drogdílereket fogott a TEK Debrecenben

Drogárusokat és drogvásárlókat fogtak el a rendőrök Debrecenben. A helyi rendőrök és a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységének közös pénteki akciójáról szombaton számolt be a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság.

MTI

Fotók: felgyulladtak a fények az új debreceni stadionban

Fotók: felgyulladtak a fények az új debreceni stadionban

Péntek délután kapcsolták fel először az épülő debreceni Nagyerdei Stadion pályavilágítását. Az arénában minden reflektor a helyére került, naplementekor tartották az első világításpróbát.

MTI
1234554

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X