hvg.hu Itthon

Elkapták a debreceni molesztálókat – fotók

A három fiatal fiú péntek este berántott egy lányt egy lépcsőházba, ahol erőszakoskodtak vele, ellopták a mobilját és a karkötőjét. A nyomozók mindhármukat elkapták, és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

MTI Sport

Debreceni vereséggel mutatkozott be a Vasas edzője

A Vasas négygólos vereséget szenvedett Debrecenben a labdarúgó OTP Bank Liga tavaszi rajtján, ezzel - illetve a Puskás Akadémia győzelmével - ismét kieső helyen áll a 20. forduló után. Az angyalföldiek kispadján a szombati mérkőzésen mutatkozott be a januárban kinevezett német vezetőedző, Michael Oenning.

hvg.hu Itthon

Kidőlt egy ház fala Debrecenben

Annyira felázott egy debreceni vályogház, hogy kidőlt az egyik fala. A bent lakó idős nőt kimenekítették – írja a Dehir.

MTI Itthon

Szmogriadó Debrecenben is

Szmogriadót rendelt el vasárnap Debrecen polgármestere - közölte az önkormányzat sajtószolgálata.

MTI Kult

Pécs már megkapta, 2023-ban Debrecen is szeretné

Debrecen megpályázza a 2023-as Európa Kulturális Fővárosa címet, amelyet egy brit várossal együtt tölthet be – jelentette be Papp László polgármester péntek reggel. Debrecen korábban is próbálkozott már, de akkor alulmaradt Péccsel szemben.

hvg.hu Bűnügy

Unatkozó tinik verték szét egy debreceni bölcsőde játékait

Legalább félmillió forintos kár keletkezett Debrecenben a Honvédi utcai bölcsődében, ahol október vége óta többször is megrongálták az udvari játékokat. Hétfőn kora este két 14 éves tinédzser tört-zúzott az udvaron, mindkettőjüket elkapták.

MTI / hvg.hu Itthon

Kitették a zárva táblát a debreceni menekülttáborra

"Zárva" feliratú táblát helyeztek el szerdán a debreceni menekülttábor kapuján, ezzel hivatalosan és jelképesen is bezárták a befogadóállomást, amely húsz éven át működött a városban. Kósa Lajos, a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője úgy vélte, hogy Debrecen az elmúlt években jól vizsgázott szolidaritásból és emberiességből, ugyanakkor a tábor bezárása jó megoldás, mert "ma a határokat kell megvédeni, nem táborokat építeni Európa-szerte".

hvg.hu Közlekedés

A reptérnek köszönhetően éjjel is jár villamos szerdától Debrecenben

A megnövekedett forgalmú reptérhez igazították egyes helyi járatok menetrendjét Debrecenben. Szerdától új reptéri buszt indítanak, amely a Nagyállomástól indul majd. Emellett azokon a napokon, amikor van repülőjárat, a tavaly átadott 2-es villamos éjjel is jár, hogy a távolabbi városrészekről is ki lehessen jutni a reptérre – írja a Dehir.

hvg.hu Közlekedés

Debrecennek is lesz fénytrolija

Egyik olyan város sem marad itthon karácsonyi troli nélkül, ahol jár trolibusz. Budapesten már jár a Mikulástroli, Szegeden 6-a óta közlekedik az AdvenTroli, Debrecenben pedig vasárnap mutatják be az adventi trolibuszt.

1 2 3 4 5 6 7
71
A címlapról ajánljuk