hvg.hu Bűnügy

Unatkozó tinik verték szét egy debreceni bölcsőde játékait

Legalább félmillió forintos kár keletkezett Debrecenben a Honvédi utcai bölcsődében, ahol október vége óta többször is megrongálták az udvari játékokat. Hétfőn kora este két 14 éves tinédzser tört-zúzott az udvaron, mindkettőjüket elkapták.

MTI / hvg.hu Itthon

Kitették a zárva táblát a debreceni menekülttáborra

"Zárva" feliratú táblát helyeztek el szerdán a debreceni menekülttábor kapuján, ezzel hivatalosan és jelképesen is bezárták a befogadóállomást, amely húsz éven át működött a városban. Kósa Lajos, a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője úgy vélte, hogy Debrecen az elmúlt években jól vizsgázott szolidaritásból és emberiességből, ugyanakkor a tábor bezárása jó megoldás, mert "ma a határokat kell megvédeni, nem táborokat építeni Európa-szerte".

hvg.hu Közlekedés

A reptérnek köszönhetően éjjel is jár villamos szerdától Debrecenben

A megnövekedett forgalmú reptérhez igazították egyes helyi járatok menetrendjét Debrecenben. Szerdától új reptéri buszt indítanak, amely a Nagyállomástól indul majd. Emellett azokon a napokon, amikor van repülőjárat, a tavaly átadott 2-es villamos éjjel is jár, hogy a távolabbi városrészekről is ki lehessen jutni a reptérre – írja a Dehir.

hvg.hu Közlekedés

Debrecennek is lesz fénytrolija

Egyik olyan város sem marad itthon karácsonyi troli nélkül, ahol jár trolibusz. Budapesten már jár a Mikulástroli, Szegeden 6-a óta közlekedik az AdvenTroli, Debrecenben pedig vasárnap mutatják be az adventi trolibuszt.

hvg.hu Itthon

Betörőt fogott a plébánia kerítése

Egy meglehetősen szerencsétlen betörő akadt fenn zsákmányával a debreceni plébánia kerítésén. Keresztényi jóindulattal lesegítették, ekkor menekülni próbált.

hvg.hu Bűnügy

Pofon vágtak egy ellenőrt Debrecenben

Ordítozott az ellenőrökkel és gázspray-vel fenyegette őket egy 57 éves férfi kedden délután Debrecenben, a 2-es villamos egyik megállójában. Később megjelent az egyik belvárosi megállóban is, ahol felismerte az ellenőröket, és az egyiket megütötte, amikor rendőrt akart hívni. Előállították a dühös férfit, de szabadlábon védekezhet.

hvg.hu Vállalkozás

Kissé megkavarta a köd a Wizz Air debreceni menetrendjét

A sűrű köd miatt vasárnap sem tudott Debrecenben landolni a Wizz Air Londonból érkező gépe, hanem Budapesten szállt le, és onnan később üresen repült a hajdú-bihari megyeszékhelyre. Az eindhoveni járat viszont leszállt Debrecenben – írja a Dehir.hu.

1 2 3 4 5 6 7
70
A címlapról ajánljuk
Ennél viccesebb film már nem lesz ezen a nyáron

Ennél viccesebb film már nem lesz ezen a nyáron

Ryan Gosling és Russell Crowe is hülyét csinál magából a retrómázzal leöntött Rendes fickókban – politikai korrektséget ne keressünk a filmben, de perceken át tartó poénsorozatokat és kliséket kiforgató akciójeleneteket annál inkább. A felhozatalt elnézve már május végén megkaptuk a nyár legjobb vígjátékát.