Bejelentkezés  

Fotók: gazdák tüntettek a földmutyi ellen Debrecenben

Fotók: gazdák tüntettek a földmutyi ellen Debrecenben

Ismét demonstráltak a gazdák a Hortobágyi Nemzeti Parkot (HNP) érintő földhaszonbérleti szerződések ellen. A tüntetők ezúttal az igazgatóság debreceni épülete elé vonultak.

MTI

Két hét múlva már új villamosokkal utazhatnak a debreceniek

Két hét múlva már új villamosokkal utazhatnak a debreceniek

A 18 spanyol villamosból 14 már Debrecenben van, a többi is folyamatosan érkezik. Február 26-án kezdik meg az utasok szállítását.

MTI

Nézzen bele egy magyar tigris szemébe! - fotó

Nézzen bele egy magyar tigris szemébe! - fotó

MTI

Már csak négy új villamost várnak Debrecenbe

Megérkezett a tizennegyedik új villamos csütörtökön Debrecenbe. A flottából már csak négy hiányzik, az ígéretek szerint márciusra azok is meglesznek. A spanyol CAF villamosai az új, 2-es vonalon járnak majd. Úgy tervezik, hogy február utolsó hetében már utasokat is szállítanak a sárga-kék-fehér villamosokkal – derül ki a Dehir.hu cikkéből.

hvg.hu

Felfüggesztett börtönt kapott egy debreceni rendőr

Testi sértés és hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás miatt két év, öt év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a bíróság egy rendőr törzsőrmestert, a debreceni rendőrkapitányság járőrét.

MTI

Lehangoló képek érkeztek Debrecenből

Lehangoló képek érkeztek Debrecenből

A magas szállópor-koncentráció miatt öt északkelet-magyarországi településen minősítette veszélyesnek a levegőt az Országos Környezetegészségügyi Intézet. Debrecenben is kriktus a helyzet – fotók a helyszínről.

MTI

Túlélőpontot nyitottak a hajléktalanoknak Debrecenben

Túlélőpontot nyitott Debrecenben a Magyar Református Szeretetszolgálat péntek délután.

MTI

Érkezik a tizenharmadik villamos Debrecenbe

Már a tizenharmadik új villamos érkezik a héten Debrecenbe. Ezt a járművet is tréleren szállítják a zaragozai gyárból, Spanyolországból a hajdú-bihari megyeszékhelyre. A villamost a tervek szerint csütörtökön teszik sínre – írja a dehir.hu.

hvg.hu

Gyurcsány gyűlése már sok volt az Aranybikának

Nem kíván több politikai gyűlésnek helyet adni a debreceni Aranybika hotel, miután legutóbb Gyurcsány Ferenc fórumán túl sokan voltak – írja a Vagy.hu.

hvg.hu

Vonat elé ugrott egy volt debreceni gimnáziumigazgató

Debreceni hírportálok szerint vonat elé vetette magát a Tóth Árpád Gimnázium volt igazgatója. A Cívishír és a HajdúPress hivatalosan meg nem erősített forrásokból úgy tudja, hogy a 45 éves, más források szerint 42 éves tanár hétfő este hunyt el.

hvg.hu

Pánikgomb állította meg a debreceni trafikrablókat

A rablók késő délután mentek be a dohányboltba, de az alkalmazottól még a bevételt sem volt idejük követelni, mert az megnyomta a pánikgombot.

MTI

Gázolás miatt késnek a vonatok a debreceni vonalon

A Nyírábrány irányába közlekedő személyvonat Debrecen és Nagycsere között gázolt el egy ismeretlen embert. A rendőrségi helyszínelés idejére a pályát lezárták.

MTI

Vastag hótakaró lepte be Debrecent – fotók

Vastag hótakaró lepte be Debrecent – fotók

MTI

Elkapták a debreceni maszturbálót

P. János szeptember óta rendszeresen mutogatta magát és nyílt színen önkielégített. Decemberben tetten érték az Egyetem sugárúton.

hvg.hu

Balhé volt egy debreceni szórakozóhelyen

Rövid időn belül elfogták a rendőrök azt a két férfit, akik egy szórakozóhelyen verekedtek össze Debrecenben.

Bombariadó van a Debreceni Törvényszéken

A katasztrófavédelemhez telefonált hétfő reggel egy férfi egy nyilvános telefonfülkéből azzal, hogy bomba fog robbanni a Debreceni Törvényszék épületében. Az épületet - beleértve a törvényszék mellett az ügyészséget is - háromnegyed 9 után teljesen ki kellett üríteni. A rendőrség jelenleg vizsgálja a fenyegetés valóságtartalmát.

hvg.hu

Drogdílereket fogott a TEK Debrecenben

Drogárusokat és drogvásárlókat fogtak el a rendőrök Debrecenben. A helyi rendőrök és a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységének közös pénteki akciójáról szombaton számolt be a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság.

MTI

Fotók: felgyulladtak a fények az új debreceni stadionban

Fotók: felgyulladtak a fények az új debreceni stadionban

Péntek délután kapcsolták fel először az épülő debreceni Nagyerdei Stadion pályavilágítását. Az arénában minden reflektor a helyére került, naplementekor tartották az első világításpróbát.

MTI

Tévé miatt gyulladt ki egy debreceni lakás

Tűz ütött ki vasárnap este egy debreceni társasházi lakásban, ami miatt 19 embernek ideiglenesen el kellett hagynia az otthonát - tájékoztatta a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-t.

MTI

A Kúria iparűzési adókedvezményt semmisített meg

A Kúria iparűzési adókedvezményt semmisített meg

A Kúria önkormányzati tanácsa megsemmisítette a debreceni önkormányzat egyik helyi adórendeletét. A rendelet az iparűzési adó alól mentesítetett egyes vállalkozásokat.

hvg.hu
1234554

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X