MTI Itthon

Baj volt az egyik Gripennel, ezért landolt Debrecenben

Biztonsági okokból a debreceni repülőtéren szállt le kedd délelőtt egy Gripen vadászgép – erősítette meg az erről szóló sajtóértesüléseket a Honvédelmi Minisztérium kommunikációs osztálya.

MTI/hvg.hu Kult

Fotók az ország második legnagyobb, de kissé bizarr augusztus 20-i látványosságáról

47. alkalommal rendezték meg idén Debrecenben az augusztus 20-i virágkarnevált. A 16 felvonuló virágkocsihoz összesen 2 millió szál virágot használtak fel. A nézők tömege a Nagyállomástól a Nagytemplom mellett a Nagyerdőig megtöltötte a debreceni utcákat. 14 magyar és 8 külföldi művészcsoport lépett fel a karneváli felvonuláson. Ha nem maradt volna ki három év, ez lett volna a jubileumi, ötvenedik virágkarnevál.

hvg.hu Itthon

40 év körüli férfi ugorhatott ki a debreceni toronyházból

Tévesen azt írtuk: nem 40 éves, hanem annál jóval fiatalabb lehetett az a férfi, aki pénteken kiugrott a debreceni Petőfi téri toronyház egyik folyosói ablakából. A rendőrség közölte: a holttestet azonosították, valóban 40 év körüli.

MTI Sport

Lemondott a Loki vezetőedzője

A bajnokságban csupán egypontos, és az Európa Ligából kiesett Debrecen labdarúgócsapatának vezetőedzője hétfőn jelentette be, hogy a kialakult helyzetben szerinte szükség van a változtatásra a szakmai stábban.

1 2 3 4 5 6 7
74
A címlapról ajánljuk