hvg.hu Hírek

Mindegyik új villamos összetört már legalább egyszer Debrecenben

Eddig összesen ötvenháromszor karamboloztak az új CAF-villamosok, mióta Debrecenben vannak. Legutóbb hétfőn tört össze kettő. A sok baleset miatt már azokat a villamosokat is közlekedteti a helyi közlekedési, amelyeknek csak esztétikai hibájuk van – írja a Dehir.

hvg.hu Bűnügy

Liftben erőszakolta meg a debreceni tinilányt a három suhanc

Félmeztelenül találták meg a kiérkező rendőrök azt a 17 éves lányt, akit három fiú erőszakolt meg február 12-én egy debreceni panelház liftjében. A lakók zavarták meg a támadókat, akik áldozatuk telefonját és karkötőjét is elvették. A nagy felháborodást kiváltó esetről a Zsaru Magazin közölt újabb részleteket.

hvg.hu Itthon

Elkapták a debreceni molesztálókat – fotók

A három fiatal fiú péntek este berántott egy lányt egy lépcsőházba, ahol erőszakoskodtak vele, ellopták a mobilját és a karkötőjét. A nyomozók mindhármukat elkapták, és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

MTI Sport

Debreceni vereséggel mutatkozott be a Vasas edzője

A Vasas négygólos vereséget szenvedett Debrecenben a labdarúgó OTP Bank Liga tavaszi rajtján, ezzel - illetve a Puskás Akadémia győzelmével - ismét kieső helyen áll a 20. forduló után. Az angyalföldiek kispadján a szombati mérkőzésen mutatkozott be a januárban kinevezett német vezetőedző, Michael Oenning.

hvg.hu Itthon

Kidőlt egy ház fala Debrecenben

Annyira felázott egy debreceni vályogház, hogy kidőlt az egyik fala. A bent lakó idős nőt kimenekítették – írja a Dehir.

MTI Itthon

Szmogriadó Debrecenben is

Szmogriadót rendelt el vasárnap Debrecen polgármestere - közölte az önkormányzat sajtószolgálata.

MTI Kult

Pécs már megkapta, 2023-ban Debrecen is szeretné

Debrecen megpályázza a 2023-as Európa Kulturális Fővárosa címet, amelyet egy brit várossal együtt tölthet be – jelentette be Papp László polgármester péntek reggel. Debrecen korábban is próbálkozott már, de akkor alulmaradt Péccsel szemben.

1 2 3 4 5 6 7
71
A címlapról ajánljuk