Bejelentkezés  

Barroso felhívta Jacenyukot

Telefonon egyeztetett az Ukrajna előtt álló kihívásokról José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke Arszenyij Jacenyuk új ukrán kormányfővel.

MTI

Brüsszel bekeményített: büntetik Svájcot a népszavazás miatt

Befagyasztotta az EU a tárgyalásokat a határokon átívelő áramkereskedelemről – írja a német Die Welt.

hvg.hu

Nagyon fontos a norvég kéziseknek, hogy megverjenek minket

A norvégok a magyarok és az izlandiak ellen remélik begyűjteni azokat a pontokat, amelyek révén bejuthatnak majd a középdöntőbe a januári dániai férfi kézilabda Európa-bajnokságon.

MTI

Giró-Szász: Brüsszel alábecsül minket

Giró-Szász: Brüsszel alábecsül minket

Az EU újra alábecsülte a magyar gazdaság teljesítményét, a szerkezet-átszervezésből adódó lehetőségek hatását, miközben a mostani GDP-adat az exportbővülés mellett már egyértelmű termelésnövekedésről tanúskodik – mondta a kormányszivő reggel a köztévében.

hvg.hu

Röplabda Eb: Oroszország először Európa-bajnok

Az orosz válogatott nyerte a férfi röplabda Európa-bajnokságot Dániában, miután a döntőben 3-1-re győzött Olaszország ellen.

MTI

Vili, a ló partvonalra szorult

Összesen 175 ló érkezett a vasárnapig tartó, izsáki négyesfogathajtó Európa-bajnokságra, közülük kettő nem felelt meg a csütörtöki állatorvosi vizsgálaton.

MTI

Nem csak a farkukkal örülnek a kutyák

A kutyáknak nem csupán a farkuk mozgása árulkodik érzelmeikről, hanem a szemöldökük is, sőt egész pofájuk mimikája beszédes – állítják japán kutatók.

MTI

Újabb kilenc érem az ifjúsági kajak-kenu Eb-n

A szombaton 1000 méteren szerzett kilenchez vasárnap 500-on öt érmet tettek hozzá a magyar versenyzők a poznani ifjúsági és U23-as kajak-kenu Európa-bajnokságon, s ehhez jött még zárásként a 200 méteren begyűjtött további négy dobogós helyezés.

MTI

Kilenc magyar érem eddig az ifi kajak-kenusokmérlege

Összesen kilenc érmet szereztek a magyar versenyzők a Poznanban zajló ifjúsági és U23-as kajak-kenu Európa-bajnokság szombati napján.

MTI

Elődöntőbe jutott a férfi párbajtőrcsapat az Eb-n

Bejutott a legjobb négy közé a Boczkó Gábor, Rédli András, Imre Géza, Szényi Péter összeállítású párbajtőrcsapat a zágrábi vívó Európa-bajnokság harmadik napján.

MTI

Faképnél hagyták Janics Natasát a szponzorok

Janics Natasának jelenleg egy szponzora sincs, de menedzsere reméli, hogy a sikeres Eb-szereplés után ez a helyzet változik.

MTI

Kósa: Gyurcsány és Bajnai csapdába taszította az országot

A túlzottdeficit-eljárás megszüntetése a kormány, az önkormányzatok és a magyar emberek közös erőfeszítésének az eredménye, a konszolidációból a megyei jogú városok jelentős részt vállaltak - jelentette ki Kósa Lajos szombaton.

MTI

Az Európai Bíróság is kivár a magyar devizahiteles-perben

Elutasította az Európai Bíróság (EB), hogy gyorsított eljárásban foglalkozzon az előtte lévő magyar devizahiteles perrel. Valószínűleg még legalább egy évig marad a bizonytalanság.

hvg.hu

Brüsszel kifogyott az eszközökből az ír gázoló ügyében

A maga részéről lezártnak tekinti a Tobin-ügyet az Európai Bizottság, mert a brüsszeli testületnek nincs több eszköze ebben a kérdésben – értesült szerdán az MTI.

MTI

IMF: Orbánék így nem kerülnek ki Brüsszel szorításából

IMF: Orbánék így nem kerülnek ki Brüsszel szorításából

Túllőhet a kormány a költségvetési hiánycélon az IMF hazánkban vizsgálódó delegációja szerint. Ez azt a veszélyt hordozza, hogy nem menekül a kormány a brüsszeli szigorú elvárásoktól. Az IMF jelentése szerint a magyar gazdaság teljesítménye a kormány politikája miatt gyenge.

hvg.hu

Két magyar csapat is döntős a rövidpályás gyorskorcsolya-Eb-n

Mind a férfi, mind a női magyar váltó bejutott a csapatverseny döntőjébe a Malmőben zajló rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság szombati napján.

MTI

Nem rúgnak be az ebek a fahéjas kutyasörtől

Kutyáknak készített sörrel rukkolt elő egy amerikai cég. Az ital alkoholmentes, így nem rúgnak be tőle az ebek.

MTI

Ronggyá verték a magyar kéziseket a norvégok - bronzért játszhatunk

Ronggyá verték a magyar kéziseket a norvégok - bronzért játszhatunk

Az olimpiai és világbajnok, egyúttal címvédő Norvégia 30-19-re verte a magyarokat az Eb elődöntőjében. A 17. percben még vezetett a magyar csapat. A bronzmeccsen a szerb-montenegrói csata vesztesével találkoznak a magyarok.

MTI

EB: nincs olyan alapvető ok, ami miatt ne lehetne haladni a magyar tárgyalásokkal

Az Európai Bizottság továbbra is építő szellemben kívánja folytatni azt a munkát, amelynek célja, hogy megállapodás jöjjön létre Magyarországgal a gazdasági reform és a fiskális politika olyan kereteiről, amelyek egy elővigyázatossági pénzügyi program alapját képezhetik - közölte szerdán az uniós javaslattevő-végrehajtó intézmény az MTI-vel.

MTI

Még másfél hónapjuk van a kutyatulajdonosoknak

Még másfél hónapjuk van az ebek tulajdonosainak arra, hogy kutyáikat egyedi azonosító chippel megjelöltessék.

hvg.hu
1236

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X