Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

A németek szerint a görög kormány inkompetens

Nem ért a kormányzáshoz a baloldali radikális Sziriza vezette görög kormány és felkészületlenségük súlyos veszélybe sodorja az országot - vélekednek a brüsszeli Európai Bizottságnál (EB), a frankfurti Európai Központi Banknál (EKB) és a német kormánynál a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című vasárnapi német lap szerint.

MTI

Több tízezer kutyát tüntettek el a bukaresti utcákról

Több mint 26 ezer kóbor kutyát altattak el 2013 októbere óta Bukarestben, 23 ezret örökbe fogadtak, a menhelyeken pedig 1800 befogott eb várja megmentőjét – mondta a főpolgármesteri hivatal állatvédelmi felügyeletének projektvezetője.

MTI

Minden bokor mögött adóellenőrök állnak lesben

Minden bokor mögött adóellenőrök állnak lesben

Végbéltükrözést is bevállalnak, keresztül-kasul szelik az országot egy telekocsissal, őt is megbüntetik, de útközben is megállnak több helyen, azokat is megszórják bírságokkal, papnak öltöznek be, és így mennek egy jót enni étterembe, majd jön a sok tízezres vagy százezres büntetés. A revizorok bárhol felbukkannak, de nem tudják, hogy a zumbát nők űzik. Csodálkoznak, hogy sokan megvetik őket. A karakán ügyvédekkel meggyűlik a bajuk.

Fotók: Csupán 6 évet élt a világ legmagasabb kutyája

Fotók: Csupán 6 évet élt a világ legmagasabb kutyája

Ha két lábra állt, 2,23 méter magas volt a Zeus nevű német dog, minden idők legnyúlánkabb kutyája. A 111,75 centiméteres marmagasságú eb könnyedén ivott a mosogató csapjából is. A Michigan államban élő kutya két hónappal a hatodik születésnapja előtt, 2014 szeptemberének első hetében végelgyengülésben elpusztult.

MTI

Aranyat lapátolt a női kenu kettesünk 500 méteren

A Lakatos Zsanett, Takács Kincső összeállítású női kenu kettes aranyérmet szerzett 500 méteren vasárnap a németországi Brandenburgban zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.

MTI

Eddig 1 arany, 2 ezüst 200 méteren

A németországi Brandenburgban zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon eddig a magyar versenyzők három érmet nyertek. Délután újabb esély nyílik a további szüretre.

MTI

Kozák Danuta aranyérmes

Kozák Danuta aranyérmet szerzett K-1 200 méteren vasárnap a németországi Brandenburgban zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.

MTI

Újabb három magyar hajó döntős az EB-n, 200 méteren

A vasárnap reggeli középfutamok során újabb három magyar hajó biztosította a helyét a döntőben 200 méteren a németországi Brandenburgban zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.

MTI

A svédek is megkérdőjelezik Juncker jelölését

Megkérdőjelezte Jean-Claude Juncker luxembourgi politikus európai bizottsági elnökké jelölésének legitimitását Fredrik Reinfeldt svéd kormányfő a The Financial Times brit üzleti napilapnak adott nyilatkozatában, ugyanakkor kitérően szólt arról, hogy támogatja-e az Európai Unió reformjára vonatkozó brit terveket.

MTI

És akkor majd egy Merciért adnak száz Suzukit

És akkor majd egy Merciért adnak száz Suzukit

Jön is pénz Brüsszelből, meg nem is, nő is a hazai autógyárakban a termelési volumen, meg nem is, miközben veszteségbe fordult a Twitter, és hosszú idő után megint találtak Mosonmagyaróvár környékén gusztustalan húsfeldolgozót. Kövesse és szavazza meg a tündérmese folytatását a hvg.hu-val!

Barroso felhívta Jacenyukot

Telefonon egyeztetett az Ukrajna előtt álló kihívásokról José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke Arszenyij Jacenyuk új ukrán kormányfővel.

MTI
Hirdetés

Brüsszel bekeményített: büntetik Svájcot a népszavazás miatt

Befagyasztotta az EU a tárgyalásokat a határokon átívelő áramkereskedelemről – írja a német Die Welt.

hvg.hu

Nagyon fontos a norvég kéziseknek, hogy megverjenek minket

A norvégok a magyarok és az izlandiak ellen remélik begyűjteni azokat a pontokat, amelyek révén bejuthatnak majd a középdöntőbe a januári dániai férfi kézilabda Európa-bajnokságon.

MTI

Giró-Szász: Brüsszel alábecsül minket

Giró-Szász: Brüsszel alábecsül minket

Az EU újra alábecsülte a magyar gazdaság teljesítményét, a szerkezet-átszervezésből adódó lehetőségek hatását, miközben a mostani GDP-adat az exportbővülés mellett már egyértelmű termelésnövekedésről tanúskodik – mondta a kormányszivő reggel a köztévében.

hvg.hu
Hirdetés

Röplabda Eb: Oroszország először Európa-bajnok

Az orosz válogatott nyerte a férfi röplabda Európa-bajnokságot Dániában, miután a döntőben 3-1-re győzött Olaszország ellen.

MTI

Vili, a ló partvonalra szorult

Összesen 175 ló érkezett a vasárnapig tartó, izsáki négyesfogathajtó Európa-bajnokságra, közülük kettő nem felelt meg a csütörtöki állatorvosi vizsgálaton.

MTI

Nem csak a farkukkal örülnek a kutyák

A kutyáknak nem csupán a farkuk mozgása árulkodik érzelmeikről, hanem a szemöldökük is, sőt egész pofájuk mimikája beszédes – állítják japán kutatók.

MTI

Újabb kilenc érem az ifjúsági kajak-kenu Eb-n

A szombaton 1000 méteren szerzett kilenchez vasárnap 500-on öt érmet tettek hozzá a magyar versenyzők a poznani ifjúsági és U23-as kajak-kenu Európa-bajnokságon, s ehhez jött még zárásként a 200 méteren begyűjtött további négy dobogós helyezés.

MTI

Kilenc magyar érem eddig az ifi kajak-kenusokmérlege

Összesen kilenc érmet szereztek a magyar versenyzők a Poznanban zajló ifjúsági és U23-as kajak-kenu Európa-bajnokság szombati napján.

MTI

Elődöntőbe jutott a férfi párbajtőrcsapat az Eb-n

Bejutott a legjobb négy közé a Boczkó Gábor, Rédli András, Imre Géza, Szényi Péter összeállítású párbajtőrcsapat a zágrábi vívó Európa-bajnokság harmadik napján.

MTI
Hirdetés
1237

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X