MTI Itthon

Simicskás-sorosos plakátokkal támad a Fidelitas - fotók

A Fidelitas plakátkampányt indít a következő napokban, amelyben megnevezik azokat a milliárdosokat, akik ellenzéki politikusokat "rángatnak" - közölte Böröcz László, a szervezet elnöke. A kétezer plakátra a Fidesztől kapnak pénzt, Böröcz szerint átlátható módon.

hvg.hu Itthon

Itt egy portré az ünnepet védő fidelitasosról

A Fidelitas.hu közölt egy hosszú interjút Fekete Kristóffal, a Magyarország erősödik plakátkampány arcával, aki március 15-én az ünnepi beszédet kifütyülő Juhász Péter ellen tüntetett.

Hercsel Adél Itthon

Fideszből Momentum - A fiatalság géniusza

Mit jelent a rendszerváltás idején születni? Leginkább azt, hogy fiatal felnőtté válva, 27 éves korára Magyarországon végképp befeszül az ember. Ráadásul, miközben szeretne a sorsán fordítani, úgy érzi, hogy minden afelé tolja: legyen pont olyan, mint a Fidesz. Rémálom friss politikai belépőknek.

hvg.hu Itthon

Így szereli le a Momentum a trollokat

Szívesen elviszik az ellenük demonstrálni készülőket a momentumosok az országjárásukra. Már csak azért is, hogy spórolhassanak a benzinen.

MTI / hvg.hu Itthon

A Fidelitas bekóstolta az Egerszalókon "wellnessező" Vonát

Folytatódik a kormányközeli erők Jobbik-elnököt célzó támadássorozata, most az ifjúfideszesek vetették Vona Gábor szemére, hogy Egerszalókon üdült ahelyett, hogy a MÁÉRT ülésén vett volna részt. A Jobbikot a Fidelitas hazugsággal vádolja.

hvg.hu Itthon

Akár a megszüntetés veszélye is fenyegetheti a Fidelitast

A héten ünnepli fennállásának 20. évfordulóját a Fidelitas, amelyet akár a megszüntetés veszélye is fenyegethet - írta a Magyar Nemzet. Szombatra közgyűlést hívtak össze, úgy tudni, Orbán Viktor is beszédet mondhat a jubileum alkalmából.

hvg.hu Itthon

Fidelitas: Castro véreskezű diktátor volt, nem kell a szirupos nosztalgia

A Fidesz ifjúsági szervezete szerint bicskanyitogató az a felmentő nosztalgia, amivel egyes közszereplők az elhunyt kubai diktátorról megemlékeznek. "Egy kommunista diktátor után könnyet hullajtani nem más, mint lábbal taposni a bolsevizmus százmilliónyi áldozatának emlékét" - üzenték. Néhány órával korábban Donald Trump amerikai elnök nyilatkozott hasonló hangnemben.

hvg.hu Gazdaság

Vádat emeltek egy volt Fidelitas-tag ellen pénzhamisítás miatt

V. Áron lakásán 297 darab, feltehetően hamis százeuróst találtak a rendőrök; az ügyészség letöltendő börtönt javasol a számára. A Fidesz állítása szerint már 2012-ben megszakították vele a kapcsolatot, egy 2014-es rendezvényen azonban mint a párt ifjúsági tagozatának elnöke jelent meg.

1 2 3 4 5 6
A címlapról ajánljuk