Mizsur András Itthon

Mikecz Dániel: A Momentumnak nagy szüksége lenne egy jégtörőre

Miért nem tud hasznot húzni a CEU-s tüntetésekből a Momentum? Hogyan sülhet el az Orbán ellen kitalált népszavazási kezdeményezésük? Kik lehetnek a NOlimpia kampánnyal berobbanó párt potenciális szavazói? Mikecz Dániel mozgalomkutatóval beszélgettünk a Momentum politikájának ellentmondásairól.

hvg.hu Itthon

Pert fontolgat a Helsinki Bizottság a Fidesz ellen

Vasárnap Halász János mindennek elmondta a civil szervezeteket, mert nem válaszoltak közérdekű adatigénylésre. Kiderült, a határidő még le sem járt. A Magyar Helsinki Bizottság pert fontolgat az ügyben.

hvg.hu Itthon

Fidesz: Magomed? Egyéni szocprobléma

Tuzson szerint tegyen feljelentést a megfélemlített Komáromy Gergely, Halász János szerint pedig a képviselők nem foglalkoznak ilyen piti esetekkel.

hvg.hu Itthon

A Fidesz tiltakozik

Elfogadhatatlan a választók lefizetése - írja a HVG-nek a kormánypárt józsefvárosi elnöke.

hvg.hu Itthon

Ti plakátoltok, ők unják: a Fidesz mégsem verekszik a Jobbikkal

Mégsem indít ellenkampányt a Fidesz a Jobbik "Ti dolgoztok, ők lopnak"-üzenetű plakátjaira reagálva, mert a párt közvélemény-kutatásai szerint azoknak "nulla a hatása", így nem érdemes pénzt és energiát fordítani rá. A Jobbik hivatalosan ugyan nem mérette meg az akció hatását, de a választói visszajelzések alapján a párt eddigi legsikeresebb hirdetéseinek tűnnek az Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc, illetve Rogán Antal és Habony Árpád fotójával illusztrált plakátok.

hvg.hu/MTI Itthon

Szerdán már jön a civilek elleni törvény

Az orosz mintát utánzó törvény alapján a külföldről támogatást kapó civileknek jelentkezni kell a bíróságon, a tervezet miatt is tízezres tüntetés volt a városban.

1 2 3 4 5 6 7
245
A címlapról ajánljuk