MTI/hvg.hu Itthon

Ma nincs Orbán-interjú, helyette Semjén mondott sokkal erősebbeket

A KDNP-s miniszterelnök-helyettes még több határon kívüli magyart akar a választásra, és egyébként is "eksztatikus", illetve "brutális" kampányra számít. Beszélt még sipítozó balliberálisokról, illetve hogy a Lex Heineken a székelység megmaradási küzdelméről szól.

hvg.hu Itthon

A KDNP örül a családtudományi szaknak, de olyan még nincs

A kormány hallani sem akar a társadalmi nemek tanulmánya szakról – azt pedig nem hallja meg, hogy másról szól, mint amiről ő beszél –, bejelentette hát, hogy családtudományi mesterképzés indul ősztől. A KDNP örül, de egyelőre nem látszik, minek.

hvg.hu Gazdaság

Jó lesz az adósoknak, hogy a KDNP megvédte őket?

Néhány nappal a kilakoltatási moratórium lejárta után, sebtében fogadta el az Országgyűlés a bírósági végrehajtási törvény módosításáról szóló KDNP-s előterjesztést. A módosítás egyik legfontosabb eleme, hogy a főképp lakáshitellel vagy közműdíjakkal tartozó adósok lakóingatlanait nem lehet a piaci ár alatt elárverezni.

Tamás Gáspár Miklós Itthon

TGM: Kioktatom a KDNP-t dzsenderből

A prokreatív-genitális-patriarkális szex propagandája épp oly kevéssé keresztyéni jellegű, mint a boszorkányok vízbe fojtása.

MTI/hvg.hu Itthon

Kósa az olimpiáról: "Egy eleve vesztes ügybe hajszoltuk volna bele magunkat"

Ha a népszavazáson az olimpia megrendezése mellett döntöttek volna az emberek, akkor is késő lett volna nekiállni a lobbizásnak a 2024-es budapesti olimpiáért. "Egy eleve vesztes ügybe hajszoltuk volna bele magunkat" – mondta Kósa Lajos frakcióvezető. A KDNP közben arról írt, hogy "vannak olyan ügyek, amelyeket nem pártpolitikai szemüvegen át kell értelmeznünk".

hvg.hu Itthon

Lejárt melegházasság-ellenes ívet írhatott alá Harrach

Rég lezárult az a melegházasság-ellenes polgári kezdeményezésről szóló aláírásgyűjtés, amelynek ívét tegnap Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője és Rétvári Bence, a párt alelnöke is aláírt - közölte a 444.hu.

MTI / hvg.hu Itthon

Harrach: "Nem vagyunk homofóbok"

Olyan híreket olvasott, miszerint a párt homofób lenne, de ez nem igaz – közölte Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője. Azzal az általuk támogatott kezdeményezéssel kapcsolatban mondta ezt, amely az EU-ban gyakorlatilag kimondatná, hogy a házasság egy nő és egy férfi között köttetik.

hvg.hu Itthon

Kilépett a megrontással vádolt KDNP-s képviselő a pártból

Független képviselőként folytatja parlamenti munkáját Szabó Ferenc, akit azzal vádolnak, hogy viszonyt folytatott egy 16 éves tanítványával. A párt vezetése már korábban megpendítette, hogy Szabónak nem csak az alpolgármesteri címről kellene lemondania.

1 2 3 4 5 6 7
37
A címlapról ajánljuk