Bejelentkezés  

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Navracsics: óriási a befektetők bizalma

Eldőlt a vita arról, hogy az ország rá vane szorulva az IMF-hitelre - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes.

MTI

Székely László Orbán közelében maradhat

Miután az új Ptk. tervezetének megalkotásának koordinálására szóló megbízatása lejárt, a határokkal osztott természeti erőforrások fenntartható használatáért felelős miniszteri biztosként folytatja pályafutását Székely László.

MTI

Magyar filmes rendezvény indult Berlinben

Elkezdődött szombaton a 63. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (Berlinale) magyar kísérőrendezvénye, a Cinema Total; a filmszakmai programsorozatot Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter nyitotta meg a Collegium Hungaricum Berlinben (CHB), a német fővárosban működő magyar kulturális intézetben.

MTI

Sok az eltitkolt bűncselekmény a gyerekek ellen

Kiemelt cél, hogy bűncselekmények gyermekáldozatai, akik az igazságszolgáltatással kapcsolatba kerülnek, ne váljanak ismét áldozattá - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter pénteken Kecskeméten, sajtótájékoztatón.

MTI

2 milliárdért költöztetik kastélyba a járási hivatalt Navracsics kerületében

A veszprémi járási hivatalt kétmilliárd forintért költöztették egy patinás kúriába - adta hírül a Blikk. Korábban azt ígérték, a járási rendszer felállítása egy fillérjébe sem fog kerülni az adófizetőknek.

Navracsics szerint Amerika lemarad a magyar jó hírekről

Navracsics szerint Amerika lemarad a magyar jó hírekről

Nem a Fidesztől kell félteni a demokráciát - jelentette ki a magyar kormányt ért külföldi bírálatokra reagálva Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, igazságügyi miniszter Washington vonzáskörzetében élő magyarokkal találkozva az amerikai fővárosban működő nagykövetségen, helyi idő szerint szerda este.

MTI

Navracsics Washingtonban: senkit sem érhet hátrány a származása miatt

A magyar kormány elkötelezett amellett, hogy Magyarországon a származása miatt senkit sem érhessen hátrány - erősítette meg Washingtonban Ben Cardin szenátornak, a kongresszus Helsinki Bizottsága elnökének Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, igazságügyi miniszter.

MTI

Mit csinált Orbán helyettese Washingtonban?

Navracsics Tibor megbeszéléseket folytatott, holokauszt-múzeumot látogatott, részt vett a Tom Lantos nevét viselő díj átadásán.

MTI

Amerikai bírókkal tárgyal Navracsics

A hét első felében az amerikai fővárosban tárgyal Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, igazságügyi miniszter, aki hétfőn Anthony Kennedy bíróval, az Egyesült Államok legfelsőbb bíróságának tagjával találkozott.

MTI

Navracsics várja a nyelveket tudó pályakezdőket

A közigazgatási pálya a piacképes tudással rendelkező, nyelveket beszélő, külföldi tapasztalatot szerzett fiatalok számára is versenyképes lehet – mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes a Magyar Közigazgatási Ösztöndíj Program 2012 pénteki, ünnepélyes záró rendezvényén, az Országházban.

MTI

Navracsics: "minden ember tévedhet, még Bayer Zsolt is"

A 2018-as választásokig elegendő idő van a regisztrációval kapcsolatos alkotmányossági és belpolitikai kérdések tisztázására, ha pedig nem sikerül tisztázni, el kell felejteni az egészet" - mondta Navracsics Tibor a Népszabadságban megjelent interjújában. A miniszter arról is beszélt: Bayer Zsolt romákkal kapcsolatos első írása elfogadhatatlan volt, másodszorra viszont sokat finomított a helyzeten.

Navracsics: 2018-ban lehet választási regisztráció

Navracsics Tibor szerint az állami népességnyilvántartó rendszer mára elvesztette egyértelműségét, frissességét, ezért nem zárható ki, hogy a 2018-as országgyűlési voksolásra ismét felmerül a választási regisztráció gondolata.

MTI

Bírók nyugdíjazása: Navracsics szerint nincs gond az EU-val

Vannak viták, de folyamatos az egyeztetés, és jó a kapcsolat az Európai Unióval - mondta Navracsics Tibor, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium vezetője, miniszterelnök-helyettes a bírói nyugdíjazással kapcsolatban az MTI-nek.

MTI

Bors: Orbán nem perel a mémek miatt

Bors: Orbán nem perel a mémek miatt

Bár Navracsics Tibor szerint perelhetne, nem foglalkozik személyeskedéssel Orbán Viktor miniszterelnök - írja a Bors.

hvg.hu

Navracsics: Bayer cikke továbbra is vállalhatatlan

Hivatalosan még nem kérték fel külügyminiszternek, a rezsicsökkentés nem osztogatás, Bayer Zsolt cikke pedig továbbra is vállalhatatlan - ezekről beszélt Navracsics Tibor igazságügy-miniszter a Magyar Hírlap csütörtöki számában közölt interjúban.

hvg.hu

Szavazatszerzés cigányellenességgel?

Szavazatszerzés cigányellenességgel?

Némi hezitálás után hallgatólagos védelmébe vette a Fidesz a publicisztikájában cigányozós pártalapítót, Bayer Zsoltot. A témának a 2014-es választási kampányban is meghatározó szerepe lehet.

HVG

Navracsics: Magyarország visszatért az európai szellemi közéletbe

Meghirdették a felsőoktatás nemzetközi versenyképességének növelését célzó Campus Hungary programot kedden a fővárosban. Navracsics Tibor az ez alkalomból rendezett konferencián azt mondta: a program indításával Magyarország visszatért a mindennapi élet tekintetében is az európai szellemi közéletbe.

MTI

Mibe kezdett Navracsics, Pintér Sándor és Balog Zoltán?

Munkacsoportot hozott létre Navracsics Tibor igazságügy-, Pintér Sándor belügy- és Balog Zoltán erőforrás-miniszter a gyermekbarát igazságszolgáltatással kapcsolatos konzultációkra és ezek nyomán törvénymódosítások előkészítésére.

MTI

Navracsics: "Bayer sok mindent helyre tett"

Navracsics Tibor szerint sok mindent helyre tett Bayer Zsolt múlt keddi publicisztikája, amelyben a közíró reagált a január 5-i, a szigethalmi késeléssel kapcsolatos, a Magyar Hírlapban megjelent írása miatt született bírálatokra.

MTI

Navracsics: lehet még hét járás Budapesten

A járások létrejöttével a jövőben más karakterű polgármesteri és megyei közgyűlési elnöki munkára lesz szükség Navracsics Tibor szerint. A közigazgatási és igazságügyi miniszter a Közszolgálat című lap csütörtökön megjelenő számában elképzelhetőnek nevezte, hogy minisztériuma egy idő után megállapodjon a kerületi polgármesterekkel arról, hogy mégis az eredetileg tervezett hét járási központ legyen Budapesten.

MTI
1111213141536

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X