Bejelentkezés  

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Navracsics teleszórná Közép-Európát Balassi Intézetekkel

Nemzetstratégiai célokat tölt be a Balassi Intézet, ezért fontos, hogy minden közép-európai országban legyen egy-egy magyar intézet - jelentette ki a közigazgatási és igazságügyi miniszter a Balassi Intézet vezetői találkozójának megnyitóján szerdán.

MTI

Navracsics: legfőbb érdekünk, hogy az USA-nak jó elnöke legyen

Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes Magyarország legfőbb érdekének nevezte kedden, hogy az Egyesült Államoknak olyan elnöke legyen, aki stratégiai szövetséges, akivel együttműködést lehet kialakítani.

MTI

Elfogadták a "korrupciós nyomást okozó" törvénymódosítást

243 igen, 103 nem szavazattal fogadták el Navracsics Tibor és Szabó Erika javaslatát, amely nagyobb hatalmat ad a kormánymegbízottaknak az úgynevezett kiemelt beruházások esetén.

MTI

Az Orbán-panoptikum

Az Orbán-panoptikum

A zseniálisnak hitt Fidesz még a taktikai sorrendet sem képes eltalálni, ami nem csoda, látva a személyi állományt.

Navracsics rájött, hogy a "demokrácia utazás"

A demokráciát mindig tanulni kell, ez a tanulás egy véget nem érő folyamat, amely magában foglalja az állandó változás és újítás lehetőségét - mondta a közigazgatási és igazságügyi miniszter szerdán a Budapesti Corvinus Egyetemen.

MTI

Navracsics elégedett a járási rendszer előrehaladásával

A települési képviselőtestületek csaknem mindegyike már megszavazta a járási hivatalok felállításáról szóló megállapodást, egy nappal a határidő lejárta előtt - közölte Navracsics Tibor kedden Szekszárdon.

MTI

Aláírták a megállapodást a budapesti járásokról

Aláírta a budapesti járási hivatalok kialakítására vonatkozó kétoldalú megállapodást a 23 kerületi önkormányzat és a fővárosi kormányhivatal kedden.

MTI

Navracsics: az írek léphetnének a halálos gázoló leültetése ügyében

Navracsics Tibor szerint egy ír szabályozás megváltoztatásávsal lehetővé válna, hogy a tizenkét éve Leányfalun két gyereket halálra gázoló Francis Ciarán Tobin Írországban töltse le büntetését.

MTI

Navracsics: nem mindegy, hogy kitántorognak, vagy csak nézelődnek a magyarok külföldön

A magyar fiatalok külföldre vándorlásáról értekezik a Heti Válaszban Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes. A politikus szerint természetes jelenség, hogy a megnyíló európai munkaerőpiac vonzza a magyarokat, ezért szerinte egyelőre nem kell aggódni.

hvg.hu

Navracsics: Október 23. a szabadság és a magyar önállóság ünnepe

Navracsics: Október 23. a szabadság és a magyar önállóság ünnepe

Október 23-ika a szabadság, a magyar önállóság ünnepe, a „legfiatalabb" nemzeti ünnep, amelyről a magyar közvélemény még mindig nehezen tudja eldönteni, hogyan illeszkedjen az ünnepek sorába - mondta Navracsics Tibor, Magyarország miniszterelnök-helyettese, közigazgatási és igazságügyi miniszter Szabadkán.

MTI

Elzárják Navracsics kávéscsészéit, komoly házirend lép életbe a KIM-ben

Részletes házirend lép életbe a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban napokon belül. A Blikk szerint elzárják a miniszteri konyhai eszközöket, a dolgozók csak a hozzájuk legközelebb eső teakonyhát használhatják, és törekedniük kell arra is, hogy minél kevesebb hulladékot termeljenek.

hvg.hu

Navracsics lengyel kutatókkal vitázott a magyar helyzetről

Nagy és pozitív érdeklődésnek örvendett Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter szerint az a konferencia, amelyen pénteken Lódzban a magyarországi átalakulásról vitatkoztak lengyel és magyar előadók.

MTI

Navracsics: Tiszavasvári nem szorul rá Vona segítségére

Tiszavasvári nem szorul rá Vona Gábor segítségére - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter a KeletPress hírügynökség szerint a kelet-magyarországi városban tartott lakossági fórumon.

hvg.hu

Navracsics: "Most jön a munka dandárja"

A járási rendszer kialakítása már jól áll, a személyzeti kérdésekben viszont még most jön a munka dandrája Navracsics Tibor szerint. Jelenleg is zajlik a járási hivatalvezetők kiválasztása.

MTI

Azeri kiadatás: Navracsics nem válaszolt az ombudsmannak

Szabó Máté ombudsman nem kapott választ Navracsicstól az azeri kiadatással kapcsolatban feltett kérdéseire, ezért ismételten elküldi azokat a közigazgatási és igazságügyi miniszternek - közölte az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala.

hvg.hu

Navracsics több levelet írt Tóásó ügyében

Az ENSZ munkacsoportja is felkérte a bolíviai kormányt, intézkedjen arról, hogy Tóásó Előd szabadlábon védekezhessen - emlékezteti a bolíviai kormányt a magyar igazságügyi miniszter. Magyarország elítél minden terrorista jellegű cselekményt, és tiszteletben tartja Bolívia szuverenitását - hangsúlyozta.

MTI

A Mohamed-filmtől a gyerekpornóig

A Mohamed-filmtől a gyerekpornóig

Navracsics Tibor rájött arra, hogy az internettel vissza is lehet élni. Nahát.

Navracsics: aláássa a szólásszabadságba vetett hitet a Mohamed-film

Navracsics: aláássa a szólásszabadságba vetett hitet a Mohamed-film

Navracsics Tibor szerint aláássa a szólásszabadságba vetett hitet, a kölcsönös bizalmat és felszámolja a békés konfliktuskezelés lehetőségét a Mohamed prófétát gyalázó iszlámellenes film.

MTI

Navracsics, az önérzetes nulla

Navracsics, az önérzetes nulla

Kormányzati kapcarongyként az azerbajdzsáni gyilkos kiadása és a kolumbiai gyerekpornós elengedése után, mi mélyen hallgatnánk az ír gázoló ügyében.

Navracsics levelet írt Redingnek az ír gázoló miatt

Navracsics levelet írt Redingnek az ír gázoló miatt

A magyar igazságügyi miniszter a Tobin-ügy kapcsán háromoldalú dialógust vár el az Európai Bizottságtól és személyesen Viviane Reding alelnöktől azt várja, hogy teljes politikai súlyát vesse latba annak érdekében, hogy az EU értékeit minden egyes tagállam tiszteletben tartsa, beleértve Írországot is.

MTI
1111213141533

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X