Bejelentkezés  

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

"Ki mint él, úgy ítél" – Orbánt idézték Mesterházynak

"Összkormányzati" döntés volt és nem pénzügyi érdek vezérelte a baltás gyilkos kiadatását Azerbajdzsánnak – válaszolta Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter Mesterházy Attila parlamenti kérdésére.

hvg.hu

Navracsics levelet írt az ír gázoló miatt

Újabb levélben fordult Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes Viviane Redinghez, az Európai Bizottság igazságügyi felelőséhez a Magyarországon halálos gázolásért elítélt Francis Ciarán Tobin ügyében, akinek kiadatását az ír hatóságok elutasították - írta a Magyar Nemzet.

MTI

Navracsics udvariassá tenné a flegma ügyintézőket

Akkor jó egy állam, ha polgárainak érdekeit szolgálja, és nincs külső cél, amelyhez a polgárokat eszközként használná fel - erről Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter beszélt a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán, az intézmény és az Európai Újságírók Szövetségének meghívására tartott pénteki előadásán.

MTI

Navracsicsnak tiszta a lelkiismerete a baltás ügyben

Az igazságügyi miniszter szerint senki nem vitatta, hogy jogszerűen jártak el Ramil Safarov kiadatásával kapcsolatban.

hvg.hu

A Lázár-stáb kulisszatitkai: akik a törvénygyári tempót diktálták

A Lázár-stáb kulisszatitkai: akik a törvénygyári tempót diktálták

Jobbikra specializálódott századvéges megmondó ember, a főnökét mindenhova követő vasember, a frakciókormányzást háttérből segítő jogász – Orbánhoz és Navracsicshoz hasonlóan Lázár János is végletekig lojális fiatal szakemberekkel veszi körbe magát. Az eddig a háttérben meghúzódó húszas, harmincas fiatalok Orbán államtitkárával együtt értek a csúcsra: helyettes államtitkárként irányítják a miniszterelnök apparátusát.

Áder elé került Geréb Ágnes kegyelmi ügye

Megérkezett Áder János államfőhöz Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter előterjesztése a foglalkozásától eltiltott szülész-nőgyógyász, Geréb Ágnes kegyelmi kérvénye ügyében - erősítette meg az MTI információját szerdán Altorjai Anita, a Köztársasági Elnöki Hivatal sajtóigazgatója.

MTI

Szabó Máté tudni szeretné, miért szűnne meg a KÖH

Tájékoztatást kért Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügy-minisztertől a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal megszüntetésének tervéről hétfőn Szabó Máté ombudsman.

MTI

Safarov-ügy: levelet írt az ombudsman Navracsics Tibornak

Teljes körű tájékoztatást kér Szabó Máté ombudsman Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi minisztertől az azeri Ramil Sahib Safarov kiadatásával kapcsolatban.

MTI

Mong Attila: Ki mer Orbánnak ellentmondani?

A miniszterelnöknek ellentmondani nem kell félnetek jó lesz - avagy milyen veszélyekkel jár, ha a Fidesz politikusai nem mutatnak fel értelmes alternatívát Orbánnal szemben?

Korrekt a kormány megoldása, de okozhat még visszás helyzeteket

Korrekt a kormány megoldása, de okozhat még visszás helyzeteket

Elfogadhatónak tartja a Magyar Bírói Egyesület elnöke Navracsics Tibor pénteken benyújtott javaslatát a bírók nyugdíjkorhatáráról, de szerinte gyakorlati problémák adódhatnak még. Lövétei István alkotmányjogász szerint nehéz megindokolni, hogy egy 62 évesnél idősebb bíró miért nem lehet szakmai vezető.

Alkotmánymódosítás: 65 év lehet a bírák nyugdíjkorhatára

A bírák nyugdíjkorhatárának 62-ről 65 évre emeléséről szóló alkotmány- és törvénymódosító javaslatokat terjesztett be Navracsics Tibor igazságügy-miniszter - a javaslatok szövege a parlament honlapján olvasható szombaton hajnaltól.

MTI

A Jobbik kért valamit Navracsics Tibortól

A Jobbik felszólítja a közigazgatási és igazságügyi minisztert, "ne csak szavakban, hanem tettekben is tegyen azért, hogy legyen igazságszolgáltatás Magyarországon" és vonják felelősségre a "kommunista bűnösöket" - jelentette ki Szilágyi György országgyűlési képviselő kedden.

MTI

"Igazolta a gyilkost" – ezt a levelet kapta meg Navracsics az örményektől

"Engedje meg, hogy kétkedjek az őszinteségében" – többek között ezt írta pénteken a Navracsics Tibornak címzett levelében az örmény igazságügyi miniszter, Hrayr Tovmasyan, akinek a szavait az atv.hu vasárnap szó szerint közölte.

hvg.hu

Orbán helyettese elárulta, mi okozza a belpolitikai konfliktusokat

A beépült érdekviszonyok megtörése idézi elő Navracsics Tibor szerint a belpolitikai konfliktusokat - hangzott el a Magyar Program 12.0 budapesti bemutatóján.

MTI

Navracsics: Zánka a fiatalok otthona

Magyarországon van egy pont, amelyre a fiatalok otthonként számíthatnak, ez pedig Zánka - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes csütörtökön a balatoni településen, az Új nemzedék központ főépületének átadó ünnepségén.

MTI

Navracsics huszonéves megmondóemberekkel építi bázisait

Navracsics huszonéves megmondóemberekkel építi bázisait

Hiperaktív, a divattervezéstől a designon át a fesztiválszervezésig és ifjúságpolitikáig sok mindennel foglalkozó fiatal kommunikációs szakemberekkel, politikusokkal vette körbe magát Navracsics Tibor a 2010-es kormányalakításkor. Bár azóta közülük ketten távoztak a napi politikából, eddig azon dolgoztak, hogy a kormányzatot "trendivé" tegyék.

Navracsics: benne van a kalapban az E.ON-üzlet meghiúsulása

A növekvő rezsiköltségek megállítása mellett a kormánynak stratégiai motivációi is vannak abban, hogy olyan közszolgáltatási rendszert alakítson ki, amely nem profit alapon működik – mondta Navracsics Tibor szerdán a Magyar Televízió reggeli műsorában. A politikus beszélt arról is: „benne van a kalapban”, hogy a német tulajdonosok végül nem adják el az E.ON-ban lévő magyarországi érdekeltségüket.

MTI

Navracsics: az E.ON-felvásárlás a nonprofit közműterv része

Navracsics Tibor a HírTV-nek megerősítette, hogy a kormány tárgyalásokat folytat az E.ON német energiaszolgáltató leányvállalatának megvásárlásáról. Azt ugyan nem árulta el, pontosan melyik E.ON-leányról van szó, de szerinte a vásárlási szándék része a közműszolgáltatások nonprofittá tételéről szóló elképzelésnek.

MTI

"A magyarság nem létezhet elszigetelten" Orbán helyettese szerint

"A magyarság nem létezhet elszigetelten" Orbán helyettese szerint

Navracsics Tibor szerint a nemzeti elsorvadás első lépése az, ha elveszítjük a kapcsolatunkat a külvilággal.

MTI

Mindent elkövetne a fiatalok hazatéréséért Navracsics

Mindent elkövetne a fiatalok hazatéréséért Navracsics

A külföldi tapasztalatszerzés nem egyenlő az elvándorlással, ezért a kormánynak minél többet meg kell tennie azért, hogy a magyar fiatalok ne maradjanak végleg külföldön - mondta Navracsics Tibor a Tranzit Fesztiválon.

MTI
1111213141532

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X