Bejelentkezés  

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

A magyar nép rezsicsökkentés melletti kiállását várja Navracsics

A rezsicsökkentésért folytatott aláírásgyűjtési akcióval azt kívánják bizonyítani, hogy Magyarország egyértelműen a rezsicsökkentés pártján áll - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes pénteken Veszprémben az akció megyei megkezdése kapcsán tartott sajtótájékoztatóján.

MTI

Navracsics nem kért pluszvédelmet

Nem kért a meglévőnél magasabb fokú biztosítást a pénteken e-mailben érkezett halálos fenyegetés miatt Navracsics Tibor.

MTI

Az MSZP elítéli Navracsics megfenyegetését

A Magyar Szocialista Párt elítéli a Navracsics Tibor elleni halálos fenyegetést - írta Mesterházy Attila pártelnök-frakcióvezető az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

MTI

Ganxsta-szöveggel fenyegették meg Navracsicsot

Halállal fenyegette meg valaki e-mailben a közigazgatási és igazságügyi minisztert pénteken, aki feljelentést tett – közölték a tárcától.

MTI

Hazugsággal vádolja Viviane Redinget a KIM

Minden, a Tobin-üggyel kapcsolatos levélre válaszolt Viviane Reding, az Európai Bizottság alapjogi, bel- és igazságügyi biztosa Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszternek – szögezte le kedden az MTI kérdésére Mina Andrejeva, Reding szóvivője. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium szerint ez nem igaz.

MSZP: Navracsicsnak és Lázárnak "kutya kötelessége" támogatni a vizsgálóbizottságot

2006-os nyilatkozataival szembesítette Navracsics Tibor és Lázár János fideszes politikusokat az MSZP elnökhelyettese hétfői sajtótájékoztatóján, amikor reményét fejezte ki, hogy a kormányoldal "nem bújik ki gyáván" a szocialisták által a katasztrófahelyzettel kapcsolatban kezdeményezett vizsgálóbizottság felállítása alól.

MTI

Navracsics: Reding tanúsítson megfelelő hozzáállást

Nyílt levelet írt Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter Viviane Redingnek, a jogérvényesülésért, alapvető jogokért és uniós polgárságért felelős európai biztosnak, amelyben éles hangon bírálja, hogy az európai biztos egy lapinterjúban párhuzamot vont a Tobin-ügy és a magyar igazságszolgáltatás függetlensége között.

Módosítana a kormány – Navracsics levelet írt az ET-nek

A magyar kormány törvénymódosítást javasol, hogy kizárja az Országos Bírósági Hivatal elnökének, valamint a Médiatanács valamennyi tagjának az újraválaszthatóságát. Erről Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter szerdán levélben tájékoztatta a strasbourgi székhelyű Európa Tanács (ET) főtitkárát.

MTI

Navracsics a "formai kifogásokkal" jön Jaglandnak írt levelében

Navracsics a "formai kifogásokkal" jön Jaglandnak írt levelében

Thorbjorn Jaglandnak, az Európa Tanács főtitkárának küldött válaszlevélben fejtette ki Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter a magyar kormány álláspontját a javasolt alaptörvény-módosítással, illetve Jagland arra vonatkozó kifogásaival kapcsolatban.

MTI

Navracsics levelét akarja látni az MSZP

Az Európa Tanács magyar delegációjának szocialista tagja szerint nyilvánosságra kell hozni azt a levelet, amelyet a miniszterelnök-helyettes Thorbjorn Jaglandnak, az ET főtitkárának írt – írja a Népszava hétfői számában.

Fotók: ezernyi mécses a Lánchídnál

Fotók: ezernyi mécses a Lánchídnál

Csendes megemlékezést tartott a Lánchíd budai hídfőjénél hétfő este az Országgyűlés, a kormány, a fővárosi önkormányzat és a kerületek képviselői, valamint civilek. A felső rakparton megjelent több száz megemlékező mécseseket, gyertyákat helyezett el a kőkorláton a kommunizmus áldozatainak emléknapján.

MTI

Némán emlékezett Kövér, Rogán és Navracsics

Csendes mécsesgyújtással emlékeztek a kommunista diktatúra áldozataira hétfő este a Lánchíd budai hídfőjénél az Országgyűlés, a kormány, a fővárosi önkormányzat és a kerületek képviselői, valamint civilek.

MTI

Nyomoznak a magánnyugdíjpénztárak ügyében

Nyolc nyomozás folyik három magánnyugdíjpénztár ellen hűtlen kezelés és sikkasztás alapos gyanúja miatt – közölte Navracsics Tibor Volner János jobbikos képviselőnek válaszolva.

MTI

Navracsics: ideiglenes a bérezési gyakorlat

Korábban nagy aránytalanságok voltak a közszférában dolgozók fizetése tekintetében, de az új stratégián már dolgozik a közigazgatási tárca - közölte a közigazgatási és igazságügyi miniszter az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

hvg.hu

Navracsics: "Nagyjából mi ennyit tudtunk a négy év során megtenni"

Navracsics Tibor nem csinál hiúsági kérdést abból, hogy ha valami nem válik be, azon változtasson. A közigazgatási és igazságügyi miniszter egy konferencián arról is beszélt: letették a közigazgatás átalakításának alapjait, de ebben a ciklusban már nem vágnak bele további nagyszabású feladatokba.

MTI

Navracsics kinevezte Kovács Zoltán utódját a KIM-ben

Balatoni Mónika lesz a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) társadalmi kapcsolatokért felelős új államtitkára.

MTI

Navracsics szerint nincs korrupció a magyar közigazgatásban

Navracsics szerint nincs korrupció a magyar közigazgatásban

A több korrupció kevesebb demokráciát jelent - mondta Schiffer András pénteken a Parlamentben azon az antikorrupciós kerekasztal-beszélgetésen, amelyet az LMP rendezett kormányzati képviselők, parlamenti pártok és a civil szervezetek bevonásával. Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter kijelentette, hogy a magyar közigazgatás ma tiszta.

MTI

Navracsics: óriási a befektetők bizalma

Eldőlt a vita arról, hogy az ország rá vane szorulva az IMF-hitelre - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes.

MTI

Székely László Orbán közelében maradhat

Miután az új Ptk. tervezetének megalkotásának koordinálására szóló megbízatása lejárt, a határokkal osztott természeti erőforrások fenntartható használatáért felelős miniszteri biztosként folytatja pályafutását Székely László.

MTI

Magyar filmes rendezvény indult Berlinben

Elkezdődött szombaton a 63. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (Berlinale) magyar kísérőrendezvénye, a Cinema Total; a filmszakmai programsorozatot Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter nyitotta meg a Collegium Hungaricum Berlinben (CHB), a német fővárosban működő magyar kulturális intézetben.

MTI
1111213141537

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X