Bejelentkezés  

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Tobin-ügy: letölti büntetését az ír gázoló

Tobin-ügy: letölti büntetését az ír gázoló

Kész letölteni büntetését az ír állampolgárságú Francis Ciarán Tobin, aki 2000. április 9-én Leányfalun halálra gázolt két gyermeket – jelentette be Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter pénteken Budapesten az ír szakminiszter tájékoztatására hivatkozva.

Navracsics jogerősen csak kritizált

Jóri András volt adatvédelmi ombudsman jogerősen pert vesztett Navracscis Tibor ellen, akinek a következő felszólalását kifogásolta: "az adatvédelmi biztos nem fejezte ki ellenvéleményét az adatkezeléssel összefüggésben egyetlen egyeztetésen sem, "egészen addig, amíg meg nem tudta, hogy az adatvédelmi ombudsman pozíciója megszűnne az új alaptörvény értelmében és az új törvény értelmében, és egy hatóság jön létre helyette. Azóta elkeseredett háborút folytat mindenfajta olyan adatvédelmi jogszabály ellen, amit ez a kormány ad."

MTI

Navracsics:"a család nem börtön, hanem szabadság"

Navracsics:"a család nem börtön, hanem szabadság"

Navracsics Tibor szerint a családra alapozva sokkal erősebb és jobb jövőt lehet építeni. A miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter szombaton Budapesten, a családháló.hu díjátadásán mondott beszédet.

MTI

A magyar nép rezsicsökkentés melletti kiállását várja Navracsics

A rezsicsökkentésért folytatott aláírásgyűjtési akcióval azt kívánják bizonyítani, hogy Magyarország egyértelműen a rezsicsökkentés pártján áll - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes pénteken Veszprémben az akció megyei megkezdése kapcsán tartott sajtótájékoztatóján.

MTI

Navracsics nem kért pluszvédelmet

Nem kért a meglévőnél magasabb fokú biztosítást a pénteken e-mailben érkezett halálos fenyegetés miatt Navracsics Tibor.

MTI

Az MSZP elítéli Navracsics megfenyegetését

A Magyar Szocialista Párt elítéli a Navracsics Tibor elleni halálos fenyegetést - írta Mesterházy Attila pártelnök-frakcióvezető az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

MTI

Ganxsta-szöveggel fenyegették meg Navracsicsot

Halállal fenyegette meg valaki e-mailben a közigazgatási és igazságügyi minisztert pénteken, aki feljelentést tett – közölték a tárcától.

MTI

Hazugsággal vádolja Viviane Redinget a KIM

Minden, a Tobin-üggyel kapcsolatos levélre válaszolt Viviane Reding, az Európai Bizottság alapjogi, bel- és igazságügyi biztosa Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszternek – szögezte le kedden az MTI kérdésére Mina Andrejeva, Reding szóvivője. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium szerint ez nem igaz.

MSZP: Navracsicsnak és Lázárnak "kutya kötelessége" támogatni a vizsgálóbizottságot

2006-os nyilatkozataival szembesítette Navracsics Tibor és Lázár János fideszes politikusokat az MSZP elnökhelyettese hétfői sajtótájékoztatóján, amikor reményét fejezte ki, hogy a kormányoldal "nem bújik ki gyáván" a szocialisták által a katasztrófahelyzettel kapcsolatban kezdeményezett vizsgálóbizottság felállítása alól.

MTI

Navracsics: Reding tanúsítson megfelelő hozzáállást

Nyílt levelet írt Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter Viviane Redingnek, a jogérvényesülésért, alapvető jogokért és uniós polgárságért felelős európai biztosnak, amelyben éles hangon bírálja, hogy az európai biztos egy lapinterjúban párhuzamot vont a Tobin-ügy és a magyar igazságszolgáltatás függetlensége között.

Módosítana a kormány – Navracsics levelet írt az ET-nek

A magyar kormány törvénymódosítást javasol, hogy kizárja az Országos Bírósági Hivatal elnökének, valamint a Médiatanács valamennyi tagjának az újraválaszthatóságát. Erről Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter szerdán levélben tájékoztatta a strasbourgi székhelyű Európa Tanács (ET) főtitkárát.

MTI

Navracsics a "formai kifogásokkal" jön Jaglandnak írt levelében

Navracsics a "formai kifogásokkal" jön Jaglandnak írt levelében

Thorbjorn Jaglandnak, az Európa Tanács főtitkárának küldött válaszlevélben fejtette ki Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter a magyar kormány álláspontját a javasolt alaptörvény-módosítással, illetve Jagland arra vonatkozó kifogásaival kapcsolatban.

MTI

Navracsics levelét akarja látni az MSZP

Az Európa Tanács magyar delegációjának szocialista tagja szerint nyilvánosságra kell hozni azt a levelet, amelyet a miniszterelnök-helyettes Thorbjorn Jaglandnak, az ET főtitkárának írt – írja a Népszava hétfői számában.

Fotók: ezernyi mécses a Lánchídnál

Fotók: ezernyi mécses a Lánchídnál

Csendes megemlékezést tartott a Lánchíd budai hídfőjénél hétfő este az Országgyűlés, a kormány, a fővárosi önkormányzat és a kerületek képviselői, valamint civilek. A felső rakparton megjelent több száz megemlékező mécseseket, gyertyákat helyezett el a kőkorláton a kommunizmus áldozatainak emléknapján.

MTI

Némán emlékezett Kövér, Rogán és Navracsics

Csendes mécsesgyújtással emlékeztek a kommunista diktatúra áldozataira hétfő este a Lánchíd budai hídfőjénél az Országgyűlés, a kormány, a fővárosi önkormányzat és a kerületek képviselői, valamint civilek.

MTI

Nyomoznak a magánnyugdíjpénztárak ügyében

Nyolc nyomozás folyik három magánnyugdíjpénztár ellen hűtlen kezelés és sikkasztás alapos gyanúja miatt – közölte Navracsics Tibor Volner János jobbikos képviselőnek válaszolva.

MTI

Navracsics: ideiglenes a bérezési gyakorlat

Korábban nagy aránytalanságok voltak a közszférában dolgozók fizetése tekintetében, de az új stratégián már dolgozik a közigazgatási tárca - közölte a közigazgatási és igazságügyi miniszter az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

hvg.hu

Navracsics: "Nagyjából mi ennyit tudtunk a négy év során megtenni"

Navracsics Tibor nem csinál hiúsági kérdést abból, hogy ha valami nem válik be, azon változtasson. A közigazgatási és igazságügyi miniszter egy konferencián arról is beszélt: letették a közigazgatás átalakításának alapjait, de ebben a ciklusban már nem vágnak bele további nagyszabású feladatokba.

MTI

Navracsics kinevezte Kovács Zoltán utódját a KIM-ben

Balatoni Mónika lesz a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) társadalmi kapcsolatokért felelős új államtitkára.

MTI

Navracsics szerint nincs korrupció a magyar közigazgatásban

Navracsics szerint nincs korrupció a magyar közigazgatásban

A több korrupció kevesebb demokráciát jelent - mondta Schiffer András pénteken a Parlamentben azon az antikorrupciós kerekasztal-beszélgetésen, amelyet az LMP rendezett kormányzati képviselők, parlamenti pártok és a civil szervezetek bevonásával. Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter kijelentette, hogy a magyar közigazgatás ma tiszta.

MTI
1111213141537

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X