Bejelentkezés  

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Fotók: ezernyi mécses a Lánchídnál

Fotók: ezernyi mécses a Lánchídnál

Csendes megemlékezést tartott a Lánchíd budai hídfőjénél hétfő este az Országgyűlés, a kormány, a fővárosi önkormányzat és a kerületek képviselői, valamint civilek. A felső rakparton megjelent több száz megemlékező mécseseket, gyertyákat helyezett el a kőkorláton a kommunizmus áldozatainak emléknapján.

MTI

Némán emlékezett Kövér, Rogán és Navracsics

Csendes mécsesgyújtással emlékeztek a kommunista diktatúra áldozataira hétfő este a Lánchíd budai hídfőjénél az Országgyűlés, a kormány, a fővárosi önkormányzat és a kerületek képviselői, valamint civilek.

MTI

Nyomoznak a magánnyugdíjpénztárak ügyében

Nyolc nyomozás folyik három magánnyugdíjpénztár ellen hűtlen kezelés és sikkasztás alapos gyanúja miatt – közölte Navracsics Tibor Volner János jobbikos képviselőnek válaszolva.

MTI

Navracsics: ideiglenes a bérezési gyakorlat

Korábban nagy aránytalanságok voltak a közszférában dolgozók fizetése tekintetében, de az új stratégián már dolgozik a közigazgatási tárca - közölte a közigazgatási és igazságügyi miniszter az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

hvg.hu

Navracsics: "Nagyjából mi ennyit tudtunk a négy év során megtenni"

Navracsics Tibor nem csinál hiúsági kérdést abból, hogy ha valami nem válik be, azon változtasson. A közigazgatási és igazságügyi miniszter egy konferencián arról is beszélt: letették a közigazgatás átalakításának alapjait, de ebben a ciklusban már nem vágnak bele további nagyszabású feladatokba.

MTI

Navracsics kinevezte Kovács Zoltán utódját a KIM-ben

Balatoni Mónika lesz a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) társadalmi kapcsolatokért felelős új államtitkára.

MTI

Navracsics szerint nincs korrupció a magyar közigazgatásban

Navracsics szerint nincs korrupció a magyar közigazgatásban

A több korrupció kevesebb demokráciát jelent - mondta Schiffer András pénteken a Parlamentben azon az antikorrupciós kerekasztal-beszélgetésen, amelyet az LMP rendezett kormányzati képviselők, parlamenti pártok és a civil szervezetek bevonásával. Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter kijelentette, hogy a magyar közigazgatás ma tiszta.

MTI

Navracsics: óriási a befektetők bizalma

Eldőlt a vita arról, hogy az ország rá vane szorulva az IMF-hitelre - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes.

MTI

Székely László Orbán közelében maradhat

Miután az új Ptk. tervezetének megalkotásának koordinálására szóló megbízatása lejárt, a határokkal osztott természeti erőforrások fenntartható használatáért felelős miniszteri biztosként folytatja pályafutását Székely László.

MTI

Magyar filmes rendezvény indult Berlinben

Elkezdődött szombaton a 63. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (Berlinale) magyar kísérőrendezvénye, a Cinema Total; a filmszakmai programsorozatot Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter nyitotta meg a Collegium Hungaricum Berlinben (CHB), a német fővárosban működő magyar kulturális intézetben.

MTI

Sok az eltitkolt bűncselekmény a gyerekek ellen

Kiemelt cél, hogy bűncselekmények gyermekáldozatai, akik az igazságszolgáltatással kapcsolatba kerülnek, ne váljanak ismét áldozattá - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter pénteken Kecskeméten, sajtótájékoztatón.

MTI

2 milliárdért költöztetik kastélyba a járási hivatalt Navracsics kerületében

A veszprémi járási hivatalt kétmilliárd forintért költöztették egy patinás kúriába - adta hírül a Blikk. Korábban azt ígérték, a járási rendszer felállítása egy fillérjébe sem fog kerülni az adófizetőknek.

Navracsics szerint Amerika lemarad a magyar jó hírekről

Navracsics szerint Amerika lemarad a magyar jó hírekről

Nem a Fidesztől kell félteni a demokráciát - jelentette ki a magyar kormányt ért külföldi bírálatokra reagálva Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, igazságügyi miniszter Washington vonzáskörzetében élő magyarokkal találkozva az amerikai fővárosban működő nagykövetségen, helyi idő szerint szerda este.

MTI

Navracsics Washingtonban: senkit sem érhet hátrány a származása miatt

A magyar kormány elkötelezett amellett, hogy Magyarországon a származása miatt senkit sem érhessen hátrány - erősítette meg Washingtonban Ben Cardin szenátornak, a kongresszus Helsinki Bizottsága elnökének Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, igazságügyi miniszter.

MTI

Mit csinált Orbán helyettese Washingtonban?

Navracsics Tibor megbeszéléseket folytatott, holokauszt-múzeumot látogatott, részt vett a Tom Lantos nevét viselő díj átadásán.

MTI

Amerikai bírókkal tárgyal Navracsics

A hét első felében az amerikai fővárosban tárgyal Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, igazságügyi miniszter, aki hétfőn Anthony Kennedy bíróval, az Egyesült Államok legfelsőbb bíróságának tagjával találkozott.

MTI

Navracsics várja a nyelveket tudó pályakezdőket

A közigazgatási pálya a piacképes tudással rendelkező, nyelveket beszélő, külföldi tapasztalatot szerzett fiatalok számára is versenyképes lehet – mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes a Magyar Közigazgatási Ösztöndíj Program 2012 pénteki, ünnepélyes záró rendezvényén, az Országházban.

MTI

Navracsics: "minden ember tévedhet, még Bayer Zsolt is"

A 2018-as választásokig elegendő idő van a regisztrációval kapcsolatos alkotmányossági és belpolitikai kérdések tisztázására, ha pedig nem sikerül tisztázni, el kell felejteni az egészet" - mondta Navracsics Tibor a Népszabadságban megjelent interjújában. A miniszter arról is beszélt: Bayer Zsolt romákkal kapcsolatos első írása elfogadhatatlan volt, másodszorra viszont sokat finomított a helyzeten.

Navracsics: 2018-ban lehet választási regisztráció

Navracsics Tibor szerint az állami népességnyilvántartó rendszer mára elvesztette egyértelműségét, frissességét, ezért nem zárható ki, hogy a 2018-as országgyűlési voksolásra ismét felmerül a választási regisztráció gondolata.

MTI

Bírók nyugdíjazása: Navracsics szerint nincs gond az EU-val

Vannak viták, de folyamatos az egyeztetés, és jó a kapcsolat az Európai Unióval - mondta Navracsics Tibor, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium vezetője, miniszterelnök-helyettes a bírói nyugdíjazással kapcsolatban az MTI-nek.

MTI
1111213141536

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X