Bejelentkezés  

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Lelőtte lányát és hat unokáját egy floridai nagypapa

A legidősebb gyermek tízéves volt, a legkisebb csak néhány hónapos. A férfi magával is végzett. 2001-ben lelőtte nyolcéves fiát, de az incidenst vadászbalesetnek minősítették. Gyermekbántalmazásért is büntették korábban.

MTI

Feltörtek 35 Hondát, csak a légzsákokat vitték el

Feltörtek 35 Hondát, csak a légzsákokat vitték el

Meglepő bűneset történt a hét elején az egyik amerikai Honda-márkakereskedésben: a szalonban betörők jártak és olyasvalamire vadásztak, amire senki nem gondolt volna.

Lelövet 900 bölényt a Yellowstone és még az időzítés is rossz

Kilencszáz példánnyal, vagyis majdnem egyötödével csökkenti híres bölénypopulációját idén télen a Yellowstone Nemzeti Park, amely a területéről elkóborló állatok leölésével az elmúlt hét év legnagyobb állományritkítását hajtja végre.

Hasznot húzott az Iszlám Állam az amerikai légicsapásokból

Nőtt az Iszlám Állam (IÁ) nevű szélsőséges szunnita szervezet támogatottsága és fegyvereseinek száma az amerikai légicsapások kezdete óta - közölte szerdán az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatója.

Videó: Fényes tűzgömb csapódott be New Jersey felett

Videó: Fényes tűzgömb csapódott be New Jersey felett

Ritkaság, hogy egy meteor annyira megközelítse a földet, mint az a vasárnap esti fénygömb, amelyet New Jersey felett észleltek. A rendőrségre 190 bejelentés érkezett az égi jelenségről, amely senkiben és semmiben nem tett kárt.

MTI

Ebolaközpontokat hoz létre az USA, több ezer embert küld

Az Egyesült Államok több ezer tagú egészségügyi és katonai támaszpontot tervez létrehozni Libériában az ebolajárvány ellen – közölték hétfő éjjel amerikai tisztségviselők névtelenségbe burkolózva.

MTI

Nem ismeri el a vasárnapi krími választások eredményét az USA

Az Egyesült Államok nem ismeri el a krími választások eredményét - közölte hétfőn Marie Harf, az amerikai külügyminisztérium szóvivője.

MTI

Kényszermunkára ítéltek egy amerikait Észak-Koreában

Hat évi kényszermunkára ítélte "ellenséges cselekményekért" Matthew Todd Miller amerikai állampolgárt vasárnap egy észak-koreai bíróság.

MTI

Mesebeli fotók: Így havazott szeptember 11-én az USA-ban

Mesebeli fotók: Így havazott szeptember 11-én az USA-ban

Több mint 120 éve nem volt példa olyan korai havazásra, mint ami tegnap történt Dél-Dakotában. Csütörtökön több mint 20 centi hó esett az amerikai államban. A fotókon egy 1880-ban készített, ma már nosztalgiavonatként használt szerelvény érkezik a hófödte állomásra Hill Cityben.

MTI

Amerikai harci gépeket telepítenek az iraki kurdok fővárosába

Az Egyesült Államok katonai gépeket telepít az iraki kurdok fővárosába, Erbílbe, hogy onnan az eddigieknél támadóbb légicsapásokat mérjen az Iszlám Állam (IÁ) elnevezésű terrorszervezetre - közölte csütörtökön Washingtonban John Kirby ellentengernagy, a Pentagon szóvivője.

MTI

Agresszió lenne az USA légi csapása az Iszlám Államra az oroszok szerint

Az ENSZ előzetes jóváhagyása nélkül a nemzetközi jog durva megsértésének és agressziónak minősülne az Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezet elleni amerikai beavatkozás Szíriában - mondta csütörtökön Alekszandr Lukasevics orosz külügyi szóvivő.

MTI

Segítséget küld az USA hadserege az ebola ellen

Az amerikai hadsereg segítséget fog nyújtani az ebola-járvány elleni, eddig meglehetősen kaotikus és alacsony hatékonyságú nyugat-afrikai védekezéshez - közölte hétfői számában a Washington Post.

MTI

Az amerikaiak megölték az al-Shabaab első emberét

A szomáliai terrorszervezet vezetője, Ahmed Abdi Godane egy amerikai légicsapásban vesztette életét.

MTI

Az USA újabb katonákat küld Oroszország egyik szomszédjához

Az Egyesült Államok elkötelezett Észtország biztonsága iránt, és további katonákat és repülőgépeket küld a balti államba - jelentette ki az amerikai elnök szerdán Tallinnban az észt kollégájával tartott megbeszélés utáni sajtótájékoztatón.

MTI

Agyonlőtte lövészoktatóját egy 9 éves kislány az USA-ban

A 9 éves kislányt egy arizonai lőtéren egy Uzi géppisztollyal hagyták lődözni. Lövés közben a fegyver visszarúgott, és véletlenül a lány lövészoktatója felé fordult.

MTI

Így káromkodjon a munkahelyén

Így káromkodjon a munkahelyén

Sokak számára, akiknek örömöt okoz a káromkodás, a munkahelyen tesztelni az ezzel kapcsolatos határokat minden bizonnyal igencsak kielégítő és egyszerre ijesztő is. Egyes szakértők szerint ugyanakkor megérheti egyszer-egyszer elővenni egy káromkodást a munkahelyen több okból kifolyólag is, ám túlzásokba nem érdemes elmenni. Káromkodási kisokos a munkahelyre.

hvg.hu

Kivonják a Nemzeti Gárdát a zavargások sújtotta Fergusonból

Jay Nixon missouri kormányzó csütörtökön elrendelte, hogy a Nemzeti Gárda egységei kezdjék meg a kivonulást St. Louis Ferguson nevű elővárosából, ahol zavargások törtek ki, miután szeptember 9-én egy fehér rendőr agyonlőtt egy fegyvertelen tizenéves fekete fiút.

MTI

Lefejezett amerikai képével fenyegette meg az USA-t az Iszlám Állam

Obama amerikai elnök szerint nemzetbiztonsági érdek az Irakban pusztító "vad csoport" megállítása. Obama nemzetközi humanitárius akciót kezdeményezett, az amerikai gépeket meg nem engedik a Szíria fölötti légtérben repülni.

MTI

Kiborító videó: Rájuk szólt, hogy ne gördeszkázzanak - összeverték és leköpték

Kiborító videó: Rájuk szólt, hogy ne gördeszkázzanak - összeverték és leköpték

Földre vittek és többször fejbe rúgtak egy munkáját végző parkőrt gördeszkázó fiatalok pénteken egy philadelphiai pláza közelében lévő közparkban. A tinédzserek közül egy volt különösen agresszív, a többiek inkább csak néztek.

hvg.hu

Újságíró fejét verték az üvegbe – elszabadultak az indulatok St. Louisban

Újabb erőszakba torkolló tüntetés volt helyi idő szerda este az egyesült államokbeli St. Louis zömmel feketék lakta Ferguson peremkerületében amiatt, hogy a hétvégén egy rendőr lelőtt egy, szemtanúk szerint fegyvertelen fekete tinédzsert. Több tudósító arról számolt be, hogy a rendőrök agresszíven léptek fel velük szemben munkájuk végzése közben.

MTI
123161

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X