Bejelentkezés  

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Ebola: 5 gyereket elkülönítettek Texasban

Az amerikai beteg nem hivatalos hírek szerint a libériai állampolgárságú Thomas Eric Duncan, aki a múlt pénteken orvoshoz fordult, de antibiotikumot írtak fel neki, és hazaküldték a kórházból. Két nappal később mentővel vitték vissza a kórházba.

MTI

Meglőttek egy rendőrt Ferguson városában

A karján sérült meg a meglőtt rendőr. A városban két hete zavargások vannak, miután egy rendőr lelőtt egy afroamerikai tinédzsert.

MTI

Range Rover fúródott egy nyitás előtt álló butikba – fotó

Range Rover fúródott egy nyitás előtt álló butikba – fotó

Nem várt látogató, egy Range Rover volt az első vendég egy nyitásra készülő bostoni üzletben. A kocsi a volán mögött ülő női sofőr bénázása miatt szabályosan berontott az épületbe…

hvg.hu

Menet közben gyulladt ki egy Porsche Boxster Houstonban - fotó

Menet közben gyulladt ki egy Porsche Boxster Houstonban - fotó

Noha a menet közbeni kigyulladás és porig égés elsősorban az olasz gyártók sportkocsijainak ismérve, régóta tudjuk, hogy nem csak a talján konstrukciók képesek ilyesmire. A legfrissebb példa Houstonból érkezett.

hvg.hu

Sose fizettek még ekkora kártérítést kisebbségnek az USA-ban

A törzsi szuverenitás diadalának nevezték, hogy a navahóknak 554 millió dolláros kártérítést fizet az amerikai állam. A jóvátétel azért illeti meg az indiánokat, mert az állam évtizedeken keresztül rosszul bánt a törzs anyagi eszközeivel és természeti forrásaival.

MTI

Hajnal óta 160 lövedékkel sorozták meg az Iszlám Államot

Több mint százhatvan lövedéket lőttek ki az Iszlám Állam szélsőséges szervezet szíriai állásaira az Egyesült Államok és szövetségesei eddig – közölte kedden az amerikai védelmi minisztérium szóvivője.

MTI

Amerikai hadgyakorlatról tűnt el 3 afgán katona

A kanadai határnál, a Niagara-vízesés környékén találták meg azt a három afgán katonát, akik egy Massachusetts állambeli katonai gyakorlat idején tűntek el két nappal ezelőtt – közölte hétfőn a massachusettsi rendőrség.

MTI

Megkezdődtek a légicsapások Szíriában

Az Egyesült Államok és szövetségesei vadászgépekkel, bombázókkal és Tomahawk manőverező robotrepülőgépekkel mérnek csapásokat az Iszlám Állam állásai ellen. Szaúd-Arábia, az Egyesült Arab Emírségek, Jordánia és Bahrein is részt vesz a hadműveletben, és Katar támogatást nyújt hozzá.

MTI

Bevásárolt, majd eltűnt három afgán katona az USA-ban

Nyoma veszett az Egyesült Államokban három afgán katonának, aki kiképzésen vett részt egy katonai támaszponton – jelentette vasárnap este a helyi média.

MTI

Késes behatoló jutott be a Fehér Házba

Irakban szolgált háborús veterán jutott be Barack Obama rezidenciájára. Omar Gonzalezt akár 10 évre is ítélhetik. Másnap újabb incidens történt a washingtoni épületnél, amelynek őrizetét a történtek hatására megerősítik.

MTI

Lelőtte lányát és hat unokáját egy floridai nagypapa

A legidősebb gyermek tízéves volt, a legkisebb csak néhány hónapos. A férfi magával is végzett. 2001-ben lelőtte nyolcéves fiát, de az incidenst vadászbalesetnek minősítették. Gyermekbántalmazásért is büntették korábban.

MTI

Feltörtek 35 Hondát, csak a légzsákokat vitték el

Feltörtek 35 Hondát, csak a légzsákokat vitték el

Meglepő bűneset történt a hét elején az egyik amerikai Honda-márkakereskedésben: a szalonban betörők jártak és olyasvalamire vadásztak, amire senki nem gondolt volna.

hvg.hu

Lelövet 900 bölényt a Yellowstone és még az időzítés is rossz

Kilencszáz példánnyal, vagyis majdnem egyötödével csökkenti híres bölénypopulációját idén télen a Yellowstone Nemzeti Park, amely a területéről elkóborló állatok leölésével az elmúlt hét év legnagyobb állományritkítását hajtja végre.

MTI

Hasznot húzott az Iszlám Állam az amerikai légicsapásokból

Nőtt az Iszlám Állam (IÁ) nevű szélsőséges szunnita szervezet támogatottsága és fegyvereseinek száma az amerikai légicsapások kezdete óta - közölte szerdán az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatója.

MTI

Videó: Fényes tűzgömb csapódott be New Jersey felett

Videó: Fényes tűzgömb csapódott be New Jersey felett

Ritkaság, hogy egy meteor annyira megközelítse a földet, mint az a vasárnap esti fénygömb, amelyet New Jersey felett észleltek. A rendőrségre 190 bejelentés érkezett az égi jelenségről, amely senkiben és semmiben nem tett kárt.

MTI

Ebolaközpontokat hoz létre az USA, több ezer embert küld

Az Egyesült Államok több ezer tagú egészségügyi és katonai támaszpontot tervez létrehozni Libériában az ebolajárvány ellen – közölték hétfő éjjel amerikai tisztségviselők névtelenségbe burkolózva.

MTI

Nem ismeri el a vasárnapi krími választások eredményét az USA

Az Egyesült Államok nem ismeri el a krími választások eredményét - közölte hétfőn Marie Harf, az amerikai külügyminisztérium szóvivője.

MTI

Kényszermunkára ítéltek egy amerikait Észak-Koreában

Hat évi kényszermunkára ítélte "ellenséges cselekményekért" Matthew Todd Miller amerikai állampolgárt vasárnap egy észak-koreai bíróság.

MTI

Mesebeli fotók: Így havazott szeptember 11-én az USA-ban

Mesebeli fotók: Így havazott szeptember 11-én az USA-ban

Több mint 120 éve nem volt példa olyan korai havazásra, mint ami tegnap történt Dél-Dakotában. Csütörtökön több mint 20 centi hó esett az amerikai államban. A fotókon egy 1880-ban készített, ma már nosztalgiavonatként használt szerelvény érkezik a hófödte állomásra Hill Cityben.

MTI

Amerikai harci gépeket telepítenek az iraki kurdok fővárosába

Az Egyesült Államok katonai gépeket telepít az iraki kurdok fővárosába, Erbílbe, hogy onnan az eddigieknél támadóbb légicsapásokat mérjen az Iszlám Állam (IÁ) elnevezésű terrorszervezetre - közölte csütörtökön Washingtonban John Kirby ellentengernagy, a Pentagon szóvivője.

MTI
123161

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X