Bejelentkezés  

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Ezer gárdistát küld a mexikói határra a texasi kormányzó

Rick Perry texasi kormányzó hétfőn bejelentette, hogy ezer nemzeti gárdistával erősíti meg a mexikói határ őrizetét.

MTI

Bemutatjuk a világ egyik legrégebbi családi vállalkozását

Bemutatjuk a világ egyik legrégebbi családi vállalkozását

Az amerikai vállalkozás 309 éve működik.

hvg.hu

"Obama a legrosszabb amerikai elnök"

Dick Cheney volt alelnök keményen bírálta Barack Obamát. Cheney szerint Obama teljes mértékben alábecsüli a terrorizmus veszélyét, és elhamarkodottan rendelte el az amerikai csapatok kivonását Irakból.

MTI

John Kerry Bécsben hízelgett a németeknek

John Kerry Bécsben hízelgett a németeknek

Az Egyesült Államok és Németország közötti kapcsolat stratégiai fontosságát hangsúlyozta vasárnap John Kerry amerikai külügyminiszter, aki a Washington és Berlin viszonyát terhelő, néhány nappal ezelőtt kirobbant hírszerzési ügyekről nyilatkozott Bécsben.

MTI

Egy tucat bank csődbe ment

Az Egyesült Államokban az idén, eddig tizenkét bank ment csődbe. Tavaly összesen 24 bankot zártak be a tengerentúlon.

MTI

Ez a cég készíti Amerika legjobb hamburgerét

Ez a cég készíti Amerika legjobb hamburgerét

Nagy meglepetésre egy viszonylag ismeretlen családi vállalkozás hamburgere lett a legjobb az USA-ban a fogyasztói felmérések szerint.

hvg.hu

Autóval bontott le egy lakóházat a világ legőrültebb sofőrje - videó

Az európai rajongók számára az amerikai motorsport-élet rejtett bugyrai mindig képesek meglepetést okozni, de gyaníthatóan minden versenyszéria közül az igazi roncsderbik a legbizarrabbak. Ha pedig ott bajnoki címet nyer valaki, az képes egész elképesztő dolgokra vetemedni

hvg.hu

Megdöbbentően sokat keres Chelsea Clinton

Megdöbbentően sokat keres Chelsea Clinton

Chelsea Clinton vezető szerepet játszik a család filantróp alapítványában, egy-egy beszédével 75 ezer dollárt is megkeres.

MTI

Átformálja a Pall Mall gyártója az amerikai dohánypiacot

A vállalati összeolvadással a Philip Morris USA-t tulajdonló Altria csoport után a második legnagyobb tőzsdei értékű amerikai dohányipari cég jönne létre.

MTI

Elakadt a hullámvasút, levegőben lógtak az utasok – videó

Huszonkét utas rekedt a levegőben az egyik amerikai vidámpark hullámvasútján, mert a kocsik beragadtak egy sínre hulló faág miatt.

hvg.hu

Előbb tarolt, majd a zsaruknak hőbörgött a részeg autós – videó

Előbb tarolt, majd a zsaruknak hőbörgött a részeg autós – videó

Részegen a volán mögé ülni bűncselekmény, ilyen állapotban száguldozni pedig ráadásul még ön- és közveszélyes is, mégis rengetegen vannak, akik fittyet hánynak az aranyszabályra.

hvg.hu

Kiutasították Bahreinből az egyik amerikai államtitkár-helyettest

Kiutasítottak Bahreinből egy magas rangú amerikai diplomatát, mert találkozott az ország legfőbb síita ellenzéki szervezetének képviselőivel - jelentette be hétfőn a manamai külügyminisztérium.

MTI

Óriási cápafog fordult ki a földből az USA-ban

Egy 12 méteres cápa óriási foga és fosszíliák százai kerültek elő egy kaliforniai gátépítés munkálatai során.

MTI

Színes légi felvételek kerültek elő az atomtámadás utáni Nagaszakiról

A harminc felvételt az amerikai Nemzeti Levéltár College Park-i részlegében fedezték fel, ezek közül hármat mutatott meg a japán város vezetősége a sajtónak. Nagaszakira 1945. augusztus 9-én dobott atombombát az amerikai légierő.

MTI

Második hétvégéjén is a Transformers vezetett

Forgalmazásának második hétvégéjén is a Transformers: A kihalás kora című amerikai akciófilm vezette az észak-amerikai mozis toplistát, bár bevétele alig több mint egyharmadára esett vissza.

MTI

Hillary Clinton szerint Merkel Európa legnagyszerűbb vezetője

Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszter vasárnapi berlini látogatásán Európa legnagyszerűbb vezetőjének nevezte Angela Merkel német kancellárt és leszögezte, éppen ideje annak, hogy az Egyesült Államokban is nőt válasszanak meg elnöknek.

MTI

Berlin gyors és világos magyarázatot vár a kémkedési ügyben

Gyors és világos magyarázatot vár a német kormány az Egyesült Államoktól a számára kémkedő német hírszerző ügyében – közölte Thomas de Maziere német belügyminiszter a Bild című német lapnak nyilatkozva. Az interjú a lap hétfői számában jelenik meg, de előzetesen már vasárnap ismertették.

MTI

Állampolgára megverésének kivizsgálását sürgeti az USA

Gyors vizsgálatot sürgetett az Egyesült Államok annak a palesztin származású amerikai állampolgárnak az ügyében, akit állítólag izraeli biztonsági emberek vertek meg a héten Kelet-Jeruzsálemben lezajlott tüntetések során.

MTI

Titkos adatgyűjtés: WP: több civilt hallgattak le, mint célszemélyt

Az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) jóval több egyszerű amerikai vagy az Egyesült Államokban tartózkodó külföldi internethasználó kommunikációját "fogta el" 2009 és 2012 között, mint törvényesen engedélyezett külföldi célszemélyét - írta szombati számában a The Washington Post című lap.

MTI

Megőrült egy nő a benzinkúton, két férfit gázolt el - videó

Megőrült egy nő a benzinkúton, két férfit gázolt el - videó

Elég volt egyetlen rossz mondat ahhoz, hogy két férfi olyannyira feldühítsen egy amerikai nőt, hogy az mindkettejüket kíméletlenül elgázolja egy benzinkúton.

hvg.hu
123159

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X