Nagy Gábor Világ

Amerikai elnökválasztás: Sprint helyett maraton

A részt vevő amerikaiak harmada már az elnökválasztás hivatalos napja előtt voksolhat a neki szimpatikus jelöltre. Nem ez az egyetlen, európai szemmel furcsa dolog az USA-ban a szavazás lebonyolításában.

MTI / hvg.hu Gazdaság

Új fordulat a kitiltási botrányban: megjött a válasz Amerikából

Az amerikai hatóságok semmilyen konkrét adattal nem bizonyították a magyar kormányzati tisztviselők állítólagos korrupciós ügyét, amely miatt korlátozták beutazásukat az Egyesült Államokba – közölte a Fővárosi Főügyészség a jogsegélykérelemre adott amerikai válaszra hivatkozva.

MTI Világ

Gyanús csomagot talált New Jersey-ben két utcaseprő

A rendőrség megsemmisített egy gyanús csomagot hétfőn New Jersey állam Elizabeth városának vasútállomása közelében, mert attól tartottak, robbanóanyag van benne - közölte a település polgármestere.

Nagy Gábor Világ

Clinton vs. Trump: kórlap kórlap ellen

AZ USA történetének legidősebb elnökjelölt-párosa, valamint Hillary Clinton rosszulléte miatt a kampány középpontjába került, hogy kinek az egészsége bírja majd jobban a megpróbáltatásokat.

hvg.hu Gazdaság

Nemzeti büszkeség félretéve: Francia vonat Amerikában

Az amerikaiak nagyra értékelik a francia gasztronómiát, imádják a bordeaux-i borokat és a kitűnő sajtokat. De a francia ipar termékei iránt mérsékelt az érdeklődés. Ezért számít most történelmi áttörésnek, hogy az USA szövetségi vasúti társasága, az Amtrak a francia Alstomtól rendelt meg 28 új szerelvényt, 2 milliárd dollárért.

MTI Világ

Súlyosan leforrázott egy alvó meleg párt, 40 évre ítélték

A georgiai kamionsofőr saját barátnőjének meleg fiára, és annak barátjára támadt. A 24 éves fiú életéért egy hónapig küzdöttek a kórházban, két hétig kómában volt. 21 éves barátján és rajta is több műtétet és bőrátültetést kellett végrehajtani.

1 2 3 4 5 6 7
184
A címlapról ajánljuk