Bejelentkezés  

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Agyonlőtte lövészoktatóját egy 9 éves kislány az USA-ban

A 9 éves kislányt egy arizonai lőtéren egy Uzi géppisztollyal hagyták lődözni. Lövés közben a fegyver visszarúgott, és véletlenül a lány lövészoktatója felé fordult.

MTI

Így káromkodjon a munkahelyén

Így káromkodjon a munkahelyén

Sokak számára, akiknek örömöt okoz a káromkodás, a munkahelyen tesztelni az ezzel kapcsolatos határokat minden bizonnyal igencsak kielégítő és egyszerre ijesztő is. Egyes szakértők szerint ugyanakkor megérheti egyszer-egyszer elővenni egy káromkodást a munkahelyen több okból kifolyólag is, ám túlzásokba nem érdemes elmenni. Káromkodási kisokos a munkahelyre.

hvg.hu

Kivonják a Nemzeti Gárdát a zavargások sújtotta Fergusonból

Jay Nixon missouri kormányzó csütörtökön elrendelte, hogy a Nemzeti Gárda egységei kezdjék meg a kivonulást St. Louis Ferguson nevű elővárosából, ahol zavargások törtek ki, miután szeptember 9-én egy fehér rendőr agyonlőtt egy fegyvertelen tizenéves fekete fiút.

MTI

Lefejezett amerikai képével fenyegette meg az USA-t az Iszlám Állam

Obama amerikai elnök szerint nemzetbiztonsági érdek az Irakban pusztító "vad csoport" megállítása. Obama nemzetközi humanitárius akciót kezdeményezett, az amerikai gépeket meg nem engedik a Szíria fölötti légtérben repülni.

MTI

Kiborító videó: Rájuk szólt, hogy ne gördeszkázzanak - összeverték és leköpték

Kiborító videó: Rájuk szólt, hogy ne gördeszkázzanak - összeverték és leköpték

Földre vittek és többször fejbe rúgtak egy munkáját végző parkőrt gördeszkázó fiatalok pénteken egy philadelphiai pláza közelében lévő közparkban. A tinédzserek közül egy volt különösen agresszív, a többiek inkább csak néztek.

hvg.hu

Újságíró fejét verték az üvegbe – elszabadultak az indulatok St. Louisban

Újabb erőszakba torkolló tüntetés volt helyi idő szerda este az egyesült államokbeli St. Louis zömmel feketék lakta Ferguson peremkerületében amiatt, hogy a hétvégén egy rendőr lelőtt egy, szemtanúk szerint fegyvertelen fekete tinédzsert. Több tudósító arról számolt be, hogy a rendőrök agresszíven léptek fel velük szemben munkájuk végzése közben.

MTI

Húsz amerikai katonát küldtek az Iszlám Állam fészkébe

Mintegy húsz amerikai katona felderítő tevékenységet végzett szerdán az Iszlám Állam (IÁ) fegyveresei által ostromlott észak-iraki Szindzsár térségében, hogy felmérje a dzsihadisták előretörése miatt ott rekedt lakosok kimenekítésének esélyeit. Az amerikai védelmi minisztérium ezt követően bejelentette, a helyszínen tapasztaltak nyomán jóval kisebb lett a valószínűsége, hogy katonai mentőműveletbe kell kezdeni.

MTI

A kisvállalkozások is a felhőbe mennek

A kisvállalkozások is a felhőbe mennek

Legalábbis Amerikában egyre több családi cég fog felhőszolgáltatás használni.

hvg.hu

Készültséget rendeltek el az USA-ban az ebola miatt

A legmagasabb szintű egészségügyi készültséget rendelte el szerdán helyi idő szerint az amerikai járványügyi és megelőzési hatóság (CDC) a Nyugat-Afrikában kitört ebolajárvány miatt.

MTI

Székkel dobálták meg Woody Allenéket forgatás közben

Egy férfi először furcsa kérdéseket tett fel a készülő mozi főszereplőinek Providence-ben, majd székekkel kezdte el dobálni őket. Garázdaság gyanújával őrizetbe vették.

MTI

Ha Orbán beszél, az üzleti élet megremeg

Ha Orbán beszél, az üzleti élet megremeg

A magyar kormányfő emlékezetes tusnádfürdői beszédével ismét a nemzetközi média címlapjára lőtte magát, a beszéd pedig nem arra utal, hogy jön a konszolidáció. Az üzleti élet szereplőinek nem alakult túl jól az utóbbi négy év, és bár vannak beruházások az országban, a forint továbbra is rosszul teljesíthet, a bizonytalanság pedig tovább nőhet a devizahiteles csomag és devizahitelek belengetett forintosítása miatt.

hvg.hu

Bárdosék diszkréten elhagyták az országot

Hosszú ideje Amerikában van Bárdos András és felesége, Máté Kriszta – értesült a Blikk. Bizonytalan, hogy hosszú utazásról van-e szó, vagy arról, hogy külföldön keresik a boldogulást.

hvg.hu

Új Snowden-ügy van kirobbanóban az USA-ban

Újabb forrásból kezdtek kiszivárogni titkos nemzetbiztonsági információk az USA-ban. Egy híroldal olyan értesüléseket szellőztetett meg, amelyek már nem származhattak Edward Snowdentől, az Oroszországban bujkáló informatikustól. A kiszivárgott hír szerint Obama hivatali ideje alatt elképesztően felduzzadtak a feltételezett terroristák adatait tartalmazó adatbázisok.

MTI

Ez történik, amikor egy autó kiüti a kútfejet a benzinkúton – videó

Ez történik, amikor egy autó kiüti a kútfejet a benzinkúton – videó

Mi történik akkor, ha egy ámokfutó autós a benzinkúton átszáguldva telibe találja az egyik kútfejet? Azonnali robbanás helyett előbb tűz üt ki: így történt legalábbis hétfőn Cincinnattiben, Ohio államban, az Egyesült Államokban.

hvg.hu

Ebolapánik az USA-ban – biztonsági intézkedések a reptereken

Egy New York-i kórházban megkezdték egy elkülönített, nemrégiben Nyugat-Afrikában járt férfi vizsgálatát, akinél a halálos kórra jellemző tüneteket észleltek. A repülőtereken megszűrik az érintett országokból beutazókat.

MTI

És akkor a kormány is csapást mér az oroszokra

És akkor a kormány is csapást mér az oroszokra

Visszatért a gazdasági hidegháború, Argentína csődbe ment, Csányi Sándor nekiment a kormánynak, a nemzeti fejlesztési minisztert pedig már egyszerre szorongatja a Magyar Nemzet és a Népszabadság. Mi jöhet még? Kövesse a tündérmese folytatását a hvg.hu-val.

hvg.hu

Fotók: Rasszista Obama-plakáttal hangolják az oroszokat Amerika ellen

Fotók: Rasszista Obama-plakáttal hangolják az oroszokat Amerika ellen

Oroszország Perm régiójában szélsőséges plakátokkal fűtik a népet Ukrajna ügyében. Obamát az egyiken birkának nevezik, a másikon banánnal kínálják.

hvg.hu

Gáz van az amerikai vízumkiadással, lerobbant a rendszer

Műszaki hiba hátráltatja világszerte az amerikai vízumok kiadását, veszteglésre kényszerítve az Egyesült Államokba tartó több ezer külföldi üzletembert, előadóművészt és sportolót, valamint számos, a fejlett technológiát alkalmazó iparágakban elhelyezkedett alkalmazottat - közölte csütörtöki számában a Wall Street Journal.

MTI

Ilyen éjjel átrepülni az USA felett – gyorsított felvétel az űrből

Ilyen éjjel átrepülni az USA felett – gyorsított felvétel az űrből

Hét másodperces gyorsított felvételbe sűrítette az USA éjszakai látképét a nemzetközi űrállomáson dolgozó Reid Wiseman asztronauta, aki gyakran posztol látványos űrfotókat a Twitteren is.

hvg.hu

Újabb segélyt küld az USA Szíriának

378 millió dollárnyi humanitárius segélyt ad az Egyesült Államok Szíriának.

MTI
123160

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X