MTI Világ

Súlyosan leforrázott egy alvó meleg párt, 40 évre ítélték

A georgiai kamionsofőr saját barátnőjének meleg fiára, és annak barátjára támadt. A 24 éves fiú életéért egy hónapig küzdöttek a kórházban, két hétig kómában volt. 21 éves barátján és rajta is több műtétet és bőrátültetést kellett végrehajtani.

MTI Világ

Trumpot Hitlerrel, Clintont Néróval hasonlították össze

Donald Trump, a Republikánus Párt jelöltje az amerikai elnökválasztáson összességében rosszabb pszichopátiás vonásokkal rendelkezik Adolf Hitlernél az Oxfordi Egyetem egyik pszichológusa szerint. Hillary Clinton, a demokraták jelöltje pedig Napóleon és Néró között helyezkedik el.

MTI Világ

Bush volt államtitkára Clintonra szavaz

A Bush Intézet alapító igazgatója, George W. Bush egykori republikánus amerikai elnök egyik volt államtitkára hétfőn közölte, hogy Hillary Clintonra voksol majd a novemberi elnökválasztáson.

MTI Világ

Trump egy kínos vacsora után lecserélte a kampányfőnökét

Donald Trump amerikai republikánus elnökjelölt szerdán átalakította kampánystábját, amelybe két új kulcsembert vett maga mellé, legfőbb tanácsadóját, Paul Manafortot pedig elmozdította. Sajtóhírek szerint Trump dühös lett amiatt, hogy egy szombat esti adománygyűjtő vacsorán szembesítették a Manafortról szóló kínos jelentésekkel.

MTI Világ

Aggódik Trump miatt a német külügyminiszter

Frank-Walter Steinmeier német külügyminiszter szerint mély aggodalomra adnak okot Donald Trump amerikai republikánus elnökjelölt megnyilvánulásai a választási kampányban - mondta a német külügyi szóvivő.

MTI Világ

Trump újabb hajmeresztő kijelentést tett

A Perzsa-öböl mentén elhelyezkedő apró államok az Egyesült Államok nélkül nem is léteznének - fejtegette kedden Donald Trump republikánus elnökjelölt, a Virginia államban lévő Ashburnben tartott kampánygyűlésén.

MTI Világ

Ennyi, Trump hivatalosan is elnökjelölt

A New York-i üzletembernek 1237 küldött támogatására volt szüksége a jelöltséghez, ezt már New York államnál megszerezte. Jelöltségét legidősebb fia, Donald Trump Jr. jelentette be.

1 2 3 4 5 6 7
183
A címlapról ajánljuk