MTI Világ

Ennyi, Trump hivatalosan is elnökjelölt

A New York-i üzletembernek 1237 küldött támogatására volt szüksége a jelöltséghez, ezt már New York államnál megszerezte. Jelöltségét legidősebb fia, Donald Trump Jr. jelentette be.

MTI / hvg.hu Világ

Trump neje Michelle Obama régi beszédéből ollózhatott

Melania Trump, az elnökjelöltségre hajtó Donald Trump neje is felszólalt a republikánus elnökjelölt-állító konvenció első, hétfői napján Clevelandben. Az amerikai sajtó szerint beszédének egyes részeit Michelle Obama egyik 2008-as beszédéből ollózhatták ki.

MTI Világ

Nem szavazhatnak lelkiismereti alapon a republikánusok

Kisebb zűrzavart okozott a Donald Trump elnökjelöltségét ellenzők egy csoportja a republikánusok clevelandi elnökjelölt-állító pártkongresszusának hétfői napján, mert nem sikerült elérniük, hogy lelkiismereti alapon lehessen voksolni.

hvg.hu Világ

USA - újabb rendőrgyilkosságok

Több rendőrt lőttek meg vasárnap a lousianai Baton Rouge-ben. A támadók három rendőrt megöltek, ötöt megsebesítettek - jelentették be a helyi médiumok.

MTI Világ

Donald Trump mondott egy magvasat az isztambuli merényletre reagálva

A Fehér Ház közleményben ítélte el a kedd esti isztambuli repülőtéri merényletet, a republikánusok és a demokraták várható elnökjelöltje pedig a terrorakció után szinte perceken belül reagált. Donald Trump szerint "valami nagyon nincsen rendjén", és "ezt a szörnyűséges terrorizmust" az USA határain kívül kell tartani.

MTI Világ

Megsemmisítették a texasi abortusztörvényt

Az Egyesült Államokban az alkotmánybíróság szerepét betöltő szövetségi Legfelső Bíróság semmisnek mondta ki hétfőn a Texas államban érvényben lévő, szigorított abortusztörvényt.

1 2 3 4 5 6 7
183
A címlapról ajánljuk
Bosszúpornó az új Bourne-film

Bosszúpornó az új Bourne-film

Ha elhiszi, hogy Matt Damon még mindig képes poszttraumás öklendezésre rögtön azután, hogy egy csapással leütötte a beépített szekrény méretű ellenfelét, nos, akkor az új Jason Bourne-film jó. Kritika.