MTI/hvg.hu Világ

Donald Trump április végén fogadja Angela Merkelt

A washingtoni elnöki hivatal szerdai közleménye szerint Donald Trump és Angela Merkel megerősíti majd a német-amerikai partnerséget és a geopolitikai, illetve gazdasági kihívások egész sorát vitatja meg.

hvg.hu Itthon

Márki-Zay Péter találkozót kér Orbán Viktortól

A kampányban tett ígéretet próbálja behajtani rajta. Meg is hekkeli a kormánypropagandát: a városházával szemben kiraknak egy "migránssszámlálót", melyen az látszik, Soros György 0 migránst telepített be, míg a kormány a letelepedési kötvény-programmal csaknem 20 ezret.

MTI Világ

Kikosarazták Trumpot

Az iráni külügyminisztérium szerint Haszan Róháni iráni elnök visszautasított egy találkozót Donald Trump amerikai elnökkel szeptemberi New York-i tartózkodása során - tudatta az ILNA félhivatalos iráni hírügynökség vasárnap.

Dercsényi Dávid Itthon

"Soha senki nem csalt, lopott, hazudott" - Gyárfás elbeszélgetett utódjával

Nem ezek Bienerth Gusztáv MÚSZ-elnök legjobb napjai: rendkívüli úszószövetségi közgyűlés közeleg, ahol minden bizonnyal napirendi pont lesz az elnök személye is - most pedig Gyárfás Tamás kért négyszemközti találkozót tőle, és, közleménye szerint, jól megmosta a fejét. A jelenlegi elnök egyre többször kerül ellentmondásba korábbi szavaival.

MTI/hvg.hu Világ

Donald Trump: "a lengyel nép Európa lelke"

A Krasinski téren elmondott beszédében többek között a terrorizmusról, a NATO-tagállamok pénzügyi kötelezettségeiről és az 5. cikkelyről is szót ejtett az amerikai elnök.

Németh András Világ

Példátlan történelmi találkozó színhelye a havannai reptéri tranzit

Soha nem találkozott négyszemközt a katolikus és a jelenlegi legnagyobb ortodox egyház, az orosz vezetője, pénteken azonban ez megtörténik. Ferenc pápa és Kirill orosz pátriárka megbeszélésének helyszíne is jelképes: a havannai reptér tranzitvárójában ülnek le – mert az semleges terület. Az esemény erejét a létrejötte adja, áttörés nem várható.

MTI Világ

Magyarország különadókkal bosszantja a német cégeket

A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című konzervatív német lap a Magyarországon tevékenykedő német cégek helyzetéről közölt írást Angela Merkel német kancellár budapesti látogatásával kapcsolatban, a Welt am Sonntag című konzervatív lap pedig kommentárt közölt a témában.

MTI Világ

Merkel nem tehet engedményeket Orbánnak

Angela Merkel német kancellárnak nem szabad engedményeket tennie Orbán Viktornak az Oroszországgal szembeni egységes uniós fellépés érdekében - mondta a dpa német hírügynökségnek a legnagyobb német ellenzéki párt, a Baloldal parlamenti (Bundestag) frakcióvezetője.

hvg.hu Tech

Így még könnyebb lesz összehozni egy baráti találkozót

Épp ráérne egy sörözésre a haverokkal vagy egy kávézásra a barátnőkkel? Ha barátaival együtt használja majd ezt az alkalmazást, pofon egyszerű lesz ezeket a találkozókat megszervezni azokkal, akik épp akkor szintén ráérnek.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk