Bejelentkezés  

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Külügyminiszteri csúcs lesz Ukrajna ügyében Budapesten

Ukrajnáról is tárgyalnak a visegrádi országok külügyminiszterei román, bolgár és görög kollégáikkal hétfőn Budapesten.

MTI

Előre a 2 százalékos növekedésért!

Saját megfogalmazásuk szerint is "ambíciózus, de reális" célt tűztek ki a világgazdasági kibocsátás 85 százalékát adó G20-csoport pénzügyminiszterei és jegybankelnökei a kétnapos ausztráliai tanácskozásuk végén, vasárnap kiadott zárónyilatkozatban: e szerint öt év múlva legalább két százalékkal nagyobb lesz az összesített hazai össztermékük (GDP), mint a jelenlegi várakozás.

MTI

Dél-Koreába szakadt családok fölött gyámkodik Észak-Korea

Észak-Korea elfogadta azt a dél-koreai javaslatot, hogy Panmindzsonban tartsák meg a hatvan évvel ezelőtt véget ért koreai háborúban szétszakított családok találkozóinak megszervezéséről tartandó tárgyalásokat - közölte csütörtökön a dél-koreai országegyesítési minisztérium.

MTI

Fotó: Ellepték a sötét alakok Lipcsét

Fotó: Ellepték a sötét alakok Lipcsét

"Sötét" alakok jelentek meg Lipcse városában, ahol négynapos találkozón vesznek részt a gót stílus követői.

hvg.hu

Fotók: sátrakkal mentek a brazil IT-találkozóra

Fotók: sátrakkal mentek a brazil IT-találkozóra

Több száz sátor a Campus Party helyszínén, ahol hackerek, fejlesztők és bloggerek vitatkoznak egy héten át.

hvg.hu

Putyin egy nagy falatot akar Paksból?

A Népszabadság információi szerint Oroszország hajlandó lenne akár egymilliárd eurós hitelt folyósítani a paksi beruházás számára, ehhez ugyanakkor egy hiteles, nemzetközi bank garanciáit fogadnák csak el, vagy tulajdonrészt kérnének a magyar atomerőműből.

hvg.hu

Mégsem egyeztet pénteken Farkas Flórián Bayerékkel

Későbbi időpontra halasztja a Bayer Zsolt publicistával és Stefka Istvánnal, a Magyar Hírlap főszerkesztőjével péntek délre tervezett találkozót az Országos Roma Önkormányzat – ezt Farkas Flórián elnök, fideszes országgyűlési képviselő közölte csütörtökön. A halasztást az elmúlt napok politikai hangulatkeltésével indokolta.

MTI

A mediterrán konyhát ünneplik a monte carló-i séfcsúcson

A világhírű francia séf, Alain Ducasse meghívására Monte Carlóban gyűlnek össze novemberben a világ vezető szakácsai hogy eszmét cseréljenek gasztronómiai kérdésekben. A találkozóra 25 országból összesen kétszáz szakembert várnak.

MTI

Fotók: Orbán Viktor és Robert Fico találkozója Pilisszentkereszten

Fotók: Orbán Viktor és Robert Fico találkozója Pilisszentkereszten

Választási győzelme óta harmadszor találkozott egymással Robert Fico szlovák, és Orbán Viktor magyar kormányfő, de hivatalosan most először folytatnak tárgyalásokat. A találkozó helyszíne Pilisszentkereszt, ahol együtt adták át a Pilisi Szlovákok Központját, s közös nyilatkozatot is aláírtak.

hvg.hu

Dongók lepik el hétvégén Makót

Akár száz Dongót is láthatnak az érdeklődők hétvégén, Makón, ahol pénteken kezdődik a 6. Országos Dongós Találkozó. A segédmotorral felszerelt kerékpárokat hívták Dongónak, a járműveket az 1950-es években gyártották Székesfehérváron, és sokáig meghatározták itthon az utcák képét.

MTI

Szegedi Csanád felkereste Köves Slomó rabbit

Szegedi Csanád felkereste Köves Slomó rabbit

A Jobbikból kilépett Szegedi Csanád az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbijával, Köves Slomóval találkozott – értesült a hvg.hu.

hvg.hu

Gárdonyban találkoznak hétvégén a Spencer-Hill-rajongók

Az "ütős páros", Bud Spencer és Terence Hill rajongói találkoznak hétvégén Gárdonyban. A péntektől vasárnap délutánig tartó országos fesztivál különleges programjaként, a nyitónap estéjén levetítik az Egy óra Bud Spencerrel című, nagykereskedelmi forgalomba nem kerülő riportfilmet.

MTI

Hollandiába vándoroltak a világ gyalogtúrázói

Elkezdődött a világ legnagyobb gyalogtúrázó-találkozója, a Nijmegeni Négynapos Túra Hollandiában. Hetvenegy országból összesen több mint 41 ezren indultak útnak.

MTI

Kövér László fogadta a kínai miniszterelnök-helyettest

Kövér László, a köztársasági elnöki jogkört ideiglenesen betöltő házelnök hétfőn udvariassági látogatáson fogadta Li Ko-csiang (Li Keqiang) kínai miniszterelnök-helyettest a Sándor-palotában.

MTI

Orbán ma sajtótájékoztatót tart, de nem lesz egyedül

Orbán Viktor kormányfő ma megbeszélést folytat Budapesten Sali Berisha albán miniszterelnökkel, utána együtt tartanak sajtótájékoztatót.

MTI

A pápa hajlandó találkozni Fidel Castróval

XVI. Benedek pápa kész találkozni Fidel Castro egykori kubai vezetővel az egy hét múlva esedékes havannai látogatásakor - közölte pénteken a Vatikán szóvivője.

MTI

Pekingben tárgyal jövő héten Észak-Korea és Amerika képviselője

Az Egyesült Államok és Észak-Korea képviselői Pekingben találkoznak jövő héten - jelentette be hétfőn az amerikai külügyminiszter.

MTI

Barroso: a találkozó nem helyettesítheti a jogi eljárást

Barroso: a találkozó nem helyettesítheti a jogi eljárást

José Manuel Durao Barroso európai bizottsági elnök szerint nem helyettesíti a Magyarország ellen indított jogi eljárást az a találkozó, amelyet kedden folytat Orbán Viktor miniszterelnökkel Brüsszelben.

MTI

Dél-koreai vendégeket fogadtak Észak-Koreában

Dél-koreai vendégeket fogadtak Észak-Koreában

Kim Dzsong Unnal, Észak-Korea új vezetőjével és a phenjani parlament elnökével is találkozott Észak-Koreában a szomszédos Dél-Korea delegációja - mondták a küldöttség tagjai újságíróknak kedden, miután hazaérkeztek.

MTI

Orbán úgy emlékszik, nem beszélt Fellegivel

Orbán úgy emlékszik, nem beszélt Fellegivel

Nem tudok arról, hogy Fellegi Tamás felajánlotta volna a lemondását - mondta Orbán Viktor újságírói kérdésre egy brüsszeli sajtótájékoztatón. A dolog azért meglepő, mert azt a miniszterelnök szóvivője is elismerte, hogy Fellegi beszélt erről Orbánnal csütörtöki bejelentését megelőzően.

12

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X