szerző:
hvg.hu

Egy Auróra utcai lakásban és a ház előtt, az utcán árult kábítószert két férfi a nyolcadik kerületben. Elkapták őket, nagyjából 230 gramm anyag volt náluk és több mint egymillió forint készpénz.

Az egyik férfi 52, a másik 46 éves.

A rendőrség szerint egy Auróra utcai lakásban, a társasház udvarán, valamint az utcafrontján naponta árultak kábítószert. Január 8-án kapták el őket. Az egyik férfit a lakásban, a másikat pedig a Teleki téren.

Az Auróra utcai lakás és a két férfi ruhájának átvizsgálásakor a nyomozók több mint 230 gramm fehér színű kábítószergyanús anyagot, előzetes szakvélemény szerint speedet és ”kristályt” találtak. Több mint egymillió forint készpénzt is lefoglaltak tőlük.

A két férfit őrizetbe vették, a bíróság vasárnap előzetesbe helyezte őket – írja a police.hu.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!