szerző:
hvg.hu

Együtt pálinkázhat a rabbi, a cigányozó jobbikos és a zsidózó jobbikos, már ha összejön a Köves Slomó által felajánlott találkozó.

"Ha három napra nem is, de egy "kóser szilva társaságában" mindkettőjüket szeretettel látom egy ismeretterjesztő beszélgetésre, előtte érdemes lesz egy-két alapfogalmat tisztázni, különösen a hivatkozott Bibliára vonatkozóan ... :-)" – ezt posztolta a Facebookra kedden délután Köves Slomó rabbi azzal az újságcikkel együtt, amely arról szólt, hogy egy cigányozó jobbikos beköltözik három napra egy zsidózó jobbikoshoz.

A mezőtúri jobbikos képviselő, Kötél János korábban olyan képet posztolt a Facebookra, amelyen egy pisztoly látható "segílyosztó" felirattal, két golyó "pulya csendesítő" felirattal, és egy tölténytár "cigánynevelő vasrészek" felirattal. Aztán alá is kommentelte, hogy "Szeretik a vasat".  Volt olyan kuruc.infó-hír, amelyet azzal a szöveggel osztott meg, hogy „Öljük már meg őket, a rohadt CIGÁNY kurva anyjukat!"

Kötél János vasárnap megnyerte a mezőtúri önkormányzati választást. Vona Gábor jobbikos elnök ezután közölte, hogy a leghatározottabban elítéli Kötél bejegyzéseit, és a képviselőnek három napra be kell költöznie a Jobbik cigány származású hajdúszoboszlói elnökéhez, Jónás Kálmánhoz.

Aztán a Kettős Mérce blog kiszúrta, hogy Jónás Kálmán viszont zsidózni szeret, parazita izraelitáról és Krisztus gyilkosai nevében felszólaló Köves Slomóról ír.

Hát, őket hívta most meg egy pálinkára Köves Slomó rabbi.