szerző:
hvg.hu

Elmélyíti az aggodalmakat, ahogy a kormány beavatkozik a magánszektorba - mondta a Bloomberg gazdasági portálnak egy londoni elemző, mert a magyar kormány felmondta mobilinternet szerződéseit a Magyar Telekommal Kovács Ákos zenész védelmében.

A Bloomberg is nyomon követte a magyar kormány lépését, miszerint felmondja mobilinternet szerződéseit a Telekommal azt követően, hogy a cég megszakította Kovács Ákos zenész szponzorációját. A gazdasági portálnak nyilatkozó William Jackson londoni elemző szerint a kormány lépése miatt megingó befektetői bizalom bizonyosan csökkenti az országba irányuló befektetői tőke szintjét.

A portál idézi Kovács Ákost és Kövér Lászlót is, akik a női szerep és önkiteljesítés legmagasabb fokának a gyerekszülést nevezték meg, a zenész szerint ez fontosabb az egyenlő fizetéseknél és "kibékíthetetlen" a nemek közti egyenlőség a munkahelyeken. Hozzátették, hogy Ákos az Orbán-kormány egyik nagy híve, akit a kormány Kossuth-díjjal is kitüntetett.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!