szerző:
hvg.hu

Egy szemináriumot vezet Orbán Ráhel a turizmus- és vendéglátás szakos hallgatóknak a Budapesti Corvinus Egyetemen – írja a Népszava.

Olyannyira új jelenség Orbán Ráhel a Budapesti Corvinus Egyetemen, hogy önéletrajzát még nem töltötte fel, a tavaszi félévben azonban már kurzust vezet Food Service Management címmel. Az órára olyan hallgatók jelentkezését várják, akik érdeklődnek a szállodai vagy éttermi vendéglátás iránt – ez előnyös is, ha a turizmus- és vendéglátás szakos hallgatók számára hirdették meg a tárgyat.

©

A képzés során aktív órai részvételt vár Orbán Ráhel a hallgatóktól, akiknek házi feladatai is beleszámítanak majd az érdemjegybe. Hetente előadás, kéthetente az ezekhez kapcsolódó szemináriumok vannak. Az angol nyelvű kurzuson "az észrevételek minősége sokkal fontosabb, mint a mennyisége" – szól a szakleírás. A vizsga során a hallgatói csapatok elemzik az étterem szolgáltatási folyamatait, és javaslatokat tesznek, hogyan a javíthatja a szervezet a rendszert.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!