szerző:
hvg.hu

A hvg.hu úgy értesült, hogy egy III. kerületi bevásárlóközpont mélygarázsában megverték G. Fodor Gábort, a Századvég igazgatóját, a 888.hu főszerkesztőjét. Az érintett a hírt egyelőre nem erősítette meg.

Egy III. kerületi bevásárlóközpont mélyparkolójában bántalmazták G. Fodor Gábort, a 888.hu főszerkesztőjét, a Századvég Alapítvány elnök-helyettesét, stratégiai igazgatóját.

Úgy tudjuk, hogy az incidens után a főszerkesztő a III. kerületi rendőrkapitányságra ment, hogy feljelentést tegyen.

Kerestük G. Fodort Gábort is, de egyelőre nem kaptunk tőle megerősítést.

A rendőrség felé is küldtünk kérdéseket arról, hogy milyen körülmények között történt az eset, milyen súlyos bántalmazásról van szó, és kit keresnek az ügyben, de csak annyit közöltek, hogy visszajelzésükig nem érkezett ilyen ügyben feljelentés.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!