szerző:
hvg.hu

Válogatott rigmusokat skandáltak a lex CEU aláírása miatt tüntetők tegnap éjjel a Sándor-palota előtt.

Zúgott a "Konzultáni jöttünk", a "Hazugsággyár", a "Macska Janicsi", és a "Bajszos sz.r" hétfő éjszaka a köztársasági elnöki palota előtt a Várban, miután Áder János államfő aláírta a CEU-t ellehetetlenító törvénymódosítást.

A palota előtt többek között azt skandálták, hogy "Be kell mennem pisilni", "Házkutatás", "Égni fog a város, aláírtad János!", "Savanyú a narancs", "Kövér László fogyjon le", illetve "Háromszáz a forró lángos, mit írsz alá, Áder János!".

De Áderen kívül kapott rímet Orbán, Habony és a gázszerelő is, a köztévé riportere pedig egyetlen kérdést. És volt elfuserált tojásdobálás is.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!