szerző:
hvg.hu

Az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó azt szerette volna megtudni, normálisnak tartja-e az emberierőforrás-miniszter, hogy párttársai sorra járják az óvodákat, és a gyerekeken keresztül akarják megvenni a szülők szavazatát.

Az ellenzéki politikus felidézte például azt a tavaly decemberi, csepregi esetet, amikor egy felújított utca átadóján óvodások egy népszokást elevenítettek fel, és egy darabig a fideszes polgármester előtt térdeltek.

Balog Zoltán helyett ezúttal is Rétvári Bence államtitkár válaszolt, de hogy! Csípőből tüzelt: "Emlékezete felfrissítésének érdekében elküldöm Önnek egykori pártelnökei, miniszterelnökei és az Ön fotóját, melyeken iskolában, óvodában, gyerekek között láthatóak. Kérem, hogy kérdését akkor tegye fel újra, ha Önmagával és párttársaival is tisztázta, hogy tevékenységük normális volt-e" – írta.

Majd következett a válasz érdemi – vizuális – része:

©

A teljes dokumentumot itt nézheti meg:

(null)

(null)

Végül Rétvári még hozzátette: "Ezekből is látszik, hogy mostani kérdése sem más, mint egy reménytelen helyzetben lévő párt kétségbeesett próbálkozása."

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
Joó Hajnalka Itthon

Kapaszkodjon: nem politikai pedofília, ha gyerekkel kampányol a politikus

Az adott politikus rajongótáborától eltekintve, általában egyöntetű felhördülés fogadja, amikor egy képviselő vagy polgármester gyerekekkel igyekszik népszerűsíteni magát, illetve az aktuálisan átadott beruházást. Bár szülőként ilyenkor legtöbben felkiáltanánk, hogy "el a kezekkel a gyerekeinktől!" – az oktatási jogok biztosa szerint semmi gond nincs a gyerek-biodíszletekkel. A kiskorúak megkímélésére egyedül az önmérséklet lenne megoldás, ám azt aligha várhatjuk pont egy választáshoz közeledve.