szerző:
hvg.hu

A rendőrök elfogták azt a fiatal nőt, aki úgy tett, mintha munkát vállalna egy budapesti étteremben, közben csak meg akarta lopni a leendő kollégáit.

A 19 éves budapesti J. Izabella február 10-én reggel megjelent egy I. kerületi étteremben, majd hamis adatokkal kitöltött egy jelentkezési lapot, és megkezdte a próbanapját. Pár óra múlva közölte, hogy inkább hazamegy, ezért lesétált az öltözőbe, majd átkutatta az alkalmazottak táskáját, és ellopta a bennük lévő pénzt. Ezután kiment az étteremből, de kis idő elteltével az alkalmazottaknak feltűnt a lopás, ezért a nő után mentek, majd amikor utolérték, visszatartották a rendőrök kiérkezéséig.

A járőrök J. Izabellát elfogták, megtalálták nála az ellopott pénzt.

A nyomozás során kiderült, hogy J. még 2018 januárjában hasonló módszerrel követett el bűncselekményt egy ferencvárosi étteremben. A nyomozók a nőt lopás és hamis magánokirat felhasználása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, elismerte a bűncselekményeket.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!